Sanayide çalışan insan ile evlenilir mi?

Amacım kötülemek değil mantık aramak lütfen düşüncemi dinleyin. Ben çocuk gelişim bitirdim ama atanamadım ücretli öğretmenlik arıyorum. Karşı taraf sanayide çalışıyor. Daha önce eski iş yerini namaz kılma dediler diye bırakmak zorunda kalmış. 16 yaşından beri kılıyor şu an 25 yaşında. Şimdi yeni bir işe girdi yine kendi sektöründe. Ama aldığı para şuanlık 14 bin TL. Mesai flan yapıyor 17 bin TL civarı alıyor cumartesi çalışırsa eğer. Kendisinin insanlığı flan çok güzel çok güzel ilgi gösteriyor 3 aydır tanıyorum namazında niyazında sorumluluk sahibi bir insan. çalıştığı yerden memnun ama parasından hiç memnun değil. Oranın sahibi 2 3 ay deneyelim yılbaşında zam yapacağız daha seni denememiz lazım demiş oda nasip diyip başladı. Masa başı iş de buldu sigorta şirketi vs ama çok geleceği yok diye orayı istemedi daha zorunu seçti. Arkadaşlar ben çalışır mıyım çalışmaz mıyım bilmiyorum okadar öğretmenlik okudum atanma istiyorum. Bu konuştuğum çocuk 3 4 aya 16 17 bin TL alsa biraz mesai yapsa 22 23 alir maksimum bu parada İstanbul gibi yerde geçinmek çok zor. kendisi sürekli para biriktiriyor evlenmek için. Evliliği çok istiyor. ama ben mantıklı düşününce bu kişi ile olmaz diye düşünüyorum Efendiliği namaz kılması çok sevmesi karın doyurmuyor dimi? Siz gerçekten çok sevseniz böyle birisi ile evlenir miydiniz? Onun yanında çok mutluyum ama evlenince gerçekler ortaya çıkar geçimsizlik baş gösterir eve ekmek bile getiremez diye düşünüyorum. Anadan babadan evide yok
Sanayide çalışan insan ile evlenilir mi?