Ben 26 o 36 yaşındayız. Ben aileme henüz söylemedim ilişkimizi çünkü çok soru soruyorlar bu tip durumlarda. Sevgilim yaşça büyük ve erkek olduğu için onun söylemesinin daha kolay olduğunu düşünüyorum. Fakat o da erkek kardeşi hariç kimseye söylememiş. Ben biraz bu duruma içerledim. Sizce içerlemekte haklı mıyım? Yaptığı şey normal mi? Bu arada 5 aydır beraberiz.
İlişkisin ailesine söylemeyen erkek?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 ay ne cok kisa ne cok uzun bi süre ortada bisey. En azindan birebir tanistirmasa da bi gorustugu kisi oldugunu o yasta ki birinin söylemesi gerekirdi. Söylemiyosa ya yeterince güvenmiyodur. Ya da ciddi düsünmüyodur
ben de anlamıyorum, bazen yeterince güvenmiyormuş gibi de davranıyor. ben de ona öyle davrandım bi kaç kez. bi de biz ilk başlarda çok tartışma yaşadık biraz da ondan ötürü olabilir mi diye düşünüyorum
36 yaşında öküz 26 yaşında kızı bulmuş ailesine söylemiyor öpüp başına koysun seni
bence de
gerçekten içime su serptin, aradığım kelime öküzmüş meğer
gerçekten öyle bide bak senin en güzel zamanlarinda adam 50 li yaşlarin başında olacak sana ayak uyduracak mi seni mutlu edecek mi onu düşün
yani ben aslında onunla olmayı seviyorum ve ayak uydurulur bir şekilde gibi geliyor sevince
Hakkında hayırlısı olsun canım
teşekkür ederim, 5 aydır beraberiz diye ailesine söylememesine şimdilik sert bir tepki vermek istemiyorum sence ne zaman vermeliyim?
Aslında tam tersi olması gerekmez mi yaşı itibariyle bişeyleri hızlandırmak istemeli benim eşim benden 3 yaş küçük ben direndigim halde sevgili olduktan 6 ay sonra nişanlandık bence sen bunun gözünü korkut bı şekilde
nasıl?
Seni kaybetmekten korkmuyor galiba şu an kaybedebileceğini hissettir
evet ben biraz fazla yüz verdim çünkü, ama ilk başlarda çok tartışma yaşadık ve ben çok kez ayrılmak istedim. hepsinde de ısrarla beraberliği devam ettirme taraftarı oldu
İyi ki ciddi ilişki değilde tek gecelik yapıyorum sorunlaea bak
36 yaşında adamın en başta 26 yaşında bi kızla birlikte olması anormal zaten. adamdan ciddiyet bekleme boşuna
neden anormal
bu yaş farkı normal mi
10 yaş bence çok değil
çevresinde kendi yaşına yakın, daha iyi anlaşabileceği kafalarının uyuşabileceği olgun kadınlar dururken neden senle ilişki yaşasın? kaldı ki ailesine bahsetmemesi kardeşine bile en azından hayatımda biri var dememiş olması her şeyi açıklıyo
kardeşine söyledi, soruyu okumamışsınız.
ha pardın aklımda farklı kalmış. tanıştırdı mı yüz yüze
Kullanıp birakacak... hepsi bu... ciddi degil...
ya ben onu kullanıp atarsam?
Yedegin bile vardir senin merak etme...
öyle bişi olmadığından eminim, haddinizi bilin
Bedava olduğun icin kullanıyor...
Himm bu ilişkiyi baban onaylar mi sence
neden onaylamasın?
O zaman sorun değil ama kendini kullandirtma tatlım
kullanıyor mu anlamıyorum
Olabilir erkek aklını bilemezsin. Ondan tanışma isteği işte
yani bazı hareketleri düşündürücü kullanıp kullanmadığını nasıl anlarım bilmiyorum
Seninle cinsel olarak yaklaşmayı çok abartılı sanki acelesi varmış gibi istiyor mu?
Ciddi düşünse söylerdi
düşünmüyor mu yani :(
Görünüşe göre düşünmüyor gibi
üzücü, ben düşünmüştüm canım gibi
Sen yine de kendini üzme, bakarsın söyleyiverir bir anda
ama 5 ay oldu hala demedi
Yani bir düşündürücü açıkçası
ama ben de söylemedim. Yani biz ilişkiye biraz farklı başladık. Başlarda baya kavga ediyorduk ve çok ayrıldık barıştık. O yüzden ben tam olarak ne yaşıyoruz ben anlamıyorum, ne olduğumuz belli değil aileme söylemedim demiştim. O hatta arada ağzımı arıyor söyledim mi söylemedim mi diye
Ablacığım bu kadar detaya girme. Dürüst olmak gerekirse okumuyorum bu kadar uzun yazıları. Beni ilgilendirmiyor ilişkinizin detayları
peki
Senin şu iliskini konuşmamız lazım arkadaşım
Sıkılıyorum yazda konuşalım 😂
Instaaa versem yazar mısın bana bi sen
ya ben problemimin peşindeyim
Tamam bende onu diyorum zaten yarın bir oyun yapalım iki dakika da anla niyetini hemen