Nerdeyse 3 senedir birlikteyiz. Benim ailemin nerdeyse tamamı biliyo fakat o adım bile atmıyo bu duruma. Yeri geldiğinde bu konuda korktuğumu duyunca annem çok temiz kalplidir ağzı var dili yok seni sever kaynanalık yapmaz ne olacak sanki diyo yeri geldiğinde de arkamızdan konuşurlar tüm aile akrabalar duyar annem yüzünden durduramam diyo. Birileri sorduğunda o isterse anlatırım ben istemem diyo. Konusu açıldığınsa artık ben kaçar oldum. Kaçtığımda peşimden koşuyo anlatmak istiyorum diye ve bu durum kalp kırıklığınsan tartışmaya dönüyo. Konu tam tatlıya bağlanacak ben ısındığım zaman ortadan kayboluyo sanki hiç istememiş gibi davranıyo ben istemiş ben peşinden koşmuş oluyorum. Bi ben istiyo bi ben yalvarır oldum.
Neden anlatamadığınu sorunca da aile içi durumları çok karışıkmış da rahat rahat yaşayamazmış hayatını ama gece 2 de eve geldiğinde annesi nerdesin diye soramıyo öyle de otoriter sahibi. Anlam veremiyorum açıklamaları mantıklı değil.
Geri kalan hayatımız da mutluyuz nerdeyse üniversite başındna beri sevgiliyiz sonuçta mezun olduk.
Birileri evlilik diyince ben aetık mümkün değil diyorum. Millet ona bakıyo bi şey demesi için ilerisi ne olur belli olmaz diyip o da susuyo.
Hayatında başka biri yok ondan eminim ama benim attığım storyi yakın arkadaşlarına bile koymaması canımı sıkıyo artık hayatında yerim yok diyorum. Ne alakası var hayatım sensin geri kalanı boş diyo.
Çok uzun anlattım farkındayım ama dengesizliği görün istiyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin.
Benim tüm ailem biliyo onda adım yok.
Yarınınsa ciddi düşünüyo ama bugününde yerim yok anlamıyorum.
Neden anlatamadığınu sorunca da aile içi durumları çok karışıkmış da rahat rahat yaşayamazmış hayatını ama gece 2 de eve geldiğinde annesi nerdesin diye soramıyo öyle de otoriter sahibi. Anlam veremiyorum açıklamaları mantıklı değil.
Geri kalan hayatımız da mutluyuz nerdeyse üniversite başındna beri sevgiliyiz sonuçta mezun olduk.
Birileri evlilik diyince ben aetık mümkün değil diyorum. Millet ona bakıyo bi şey demesi için ilerisi ne olur belli olmaz diyip o da susuyo.
Hayatında başka biri yok ondan eminim ama benim attığım storyi yakın arkadaşlarına bile koymaması canımı sıkıyo artık hayatında yerim yok diyorum. Ne alakası var hayatım sensin geri kalanı boş diyo.
Çok uzun anlattım farkındayım ama dengesizliği görün istiyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin.
Benim tüm ailem biliyo onda adım yok.
Yarınınsa ciddi düşünüyo ama bugününde yerim yok anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana şu an buradan bol bol sarılasım geldi, çünkü hislerini tüm gerçekliğiyle anlatmışsın, ne yaşadığını net hissedebiliyorum. Bu işte bence asıl mesele senin görünürlük istemen; bir ilişkide en doğal hakkın! Açıkçası kimsenin “benim ailem sorunlu, anlatamam” bahanesi sonsuza dek geçerli olamaz. Çünkü üç yıl, az bir zaman değil. Hikayenin başrolü sensin ve arka planda kalmak can sıkıcıdır. Partnerinle net bir şekilde konuşup hislerini anlatmalısın. Sen saklanacak bir sır değilsin, bunu kendine hatırlat! Ve unutma, hayatta tek bir kalp kırmayalım diye kendi kalbimizi kırmayalım. Sen bu görünmezliği bence asla hak etmiyorsun. Sana minnoş sevgiler gönderiyorum! 💙✨