Hüzünlü ve sıkılmış bir anımda burdan tanıştığım 2 yıllık sevgilim neden şimdi beni kendinden itiyor?

Keşke tanıştığımız ve arkadaş olduğumuz zamanlara dönebilseydik. Öyle özlüyorum ki bazen. İlişki içerisinde artık insan kendi gibi olmaktan çıkabiliyor sanırım. şu an tekrar tanışsak yine aynı heyecanı anlayışı yaşardık. İlişki bazı şeyleri çok yıpratıyor. Önceden beni anlayan biri var diye sevinen biz şimdi farklı dilleri konuşuyoruz sanki. Beni bu kadar itmesi ve uzak olması içimi kemiriyor düşünmek istemediğim şeyleri düşünmeye başlıyorum. Bi kızgınlık bu kadar uzamazdi gibime geliyor. Gerçi emin de değilim artık anlamıyorum. Dürüst oldukça sevdikçe düşündükçe inandıkça bedelini ödüyor gibiyim. Yoruldum gerçekten. Ondan değil sadece her şeyden yoruldum. İçimi dökmek için yazdım aslında biraz yoksa tam olarak ne olduğunu bilmeden kimse bi yorum yapamaz bu duruma yapsa bile çok yüzeysel kalır. Öyle yani bu kadardı.
Hüzünlü ve sıkılmış bir anımda burdan tanıştığım 2 yıllık sevgilim neden şimdi beni kendinden itiyor?