Daha önceki ilişkilerde nude attım video tarzı falan ama pişman oldum arkadaşlar şu an güzel giden bı ilişkim var kendimi suçlu hissediyorum yaptıklarımdan dolayı napicam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka olan olmuş, geçmiş, bitmiş. O anda bu hoş muydu? Evet. Karşı tarafı da memnun etmiştin kendin de memnundun. Sonuçta istemesen yapmazdın. Tamam o defter kapandı gitti. Yeni bir sayfa açmışsın bak ne güzel yeni ilişkine odaklan, mutlu ol, bundan sonra pişman olacağın şeyler yapma, tadını çıkar ilişkinin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kafa dengj çocuğa benziyosun konuşsak olur mu kanka biraz
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sanal alem ne buuktan ibaret birsey ya hata yapmayacak insan hatalara düşürüyor siteler degilmi düşüncelerinizi değiştiren siteler degilmi yuvaları yıkan ayıran soğutan tanımadığı kişilerin fikirlerini dinleyen nasil bir güven ozguven meselesi kardeşim sana değil lafım sende bak ne güzel pişmanlık duyuyorsun pişman olduğun şeyin affını sevgilinden bekleme seni yaratan Allaha yönel affını işte tekrarlama af dile daha iyi arınırsın vicdanını rahatlatırsın
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta bu ilişkiden önce olmuş bir şey kimse kimsenin geçmişini yadırgamasın bundan sonrası onu ve seni ilgilendirir yaptığın şey doğru demiyorum tabi adamsa saten bunu sana karşı kullanmaz ilişki bitmişse her şey silinir yırtılır sen onun geçmişini oda senin geçmişini merak etmesin kaldı ki insanlar geçmişte ne hatalar yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBir daha yapmayarak olay kapanabilir. Bunu paylaşmanı tavsiye etmem. Kendi için de atlatıp, konuyu kendin kapatmalısın. Bir erkek sevdiği zaman geçmişte yaptığın şeyler kimisini derin etkiler, kimisi der geçmiş geçmiştir. Önemli olan onlayken ne yaptığın ve yapacağındır?
İlişkine sahip çıkmak için sevgiye tutunman lazım.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani geçmişin konusunu açma eğer geçmiş bir yerden çıkmazsa sen de çıkartma
10 Yorumla Geçmiş üzerinden kendini yargılayıp durma ama bir daha da kimseye böyle şeyler atma. Böyle şeyler isteyen sevgilin de olsa, evliliğin de olsa o kişiden ayrılmayı bileceksin. Çünkü karşısında ki insana değer veren, seven sayan düşünen bir insan, ikiniz aranızda ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın senden böyle şeyler asla talep etmeyecektir. Önce sağlıklı sevgiyi öğren sonra içinden geleni birlikte yaşa.
30 YorumlaGeçmişine takılırsan asla mutlu olamazsın o yüzden geçmişini unut. Nude atmış olabilirsin bu seni pis veya kirli ya da ahlaksız biri yapmaz kendi bedenin kendi kararların kendi zevkin kendi isteklerin. O yüzden verdiğin kararlardan utanma veya canını sıkma ve sevgiline geçmişinden bahsetmek zorunda da değilsin umarım mutlu olursunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir hata yapmis olabilirsin. Gecmisi maalesef geri getiremezsin. Umarım o resimler videolar silinmiştir ileride karşına gelmez. Ama ola ki geldi diyelim bunu hayatındaki insana güzelce anlatmalısın sonuçta onunda olmuştur hayatında yanlışları birbirinizi hatalarınızla sevmeniz onemli ve gecmisinizi birbirinizden duymanız onemli başkalarından değil ileride duysada evet biliyorum diyebilmeli
17 Yorumla- +1 yıl
Çok genişsiniz. Diyelimki adamın hiç böyle midesizce hareketi olmamış. Ozmn nolsun istersniz. Bakalım nasıl bi omurgasızca cvp gelicek?
- +1 yıl
@Spawellness geniş miyim? Sakla sakın söyleme deseydim dar mi olacaktım. Yorumuma bodoslama atlama hakkını sana kim veriyor.. katılmıyorsan ayrı yorum yap geç. Zahmet edip yazmışsın cevap vereyim
Düzgün olan duzgunle evlensin birseyler yasayan birseyler yasayanla evlensin yazdığım yorumu doğru okumadan cevap vermek yerine anlasaydın öyle yazsaydın. Bunu kabul eden adam zaten hayatında birşeyler yaşamış biridir. Buna sen değil bırak o adam karar versin.
Kabul etmeyen insanda kendine gore birini bulma hakkına sahiptir.
Geçmişte yaşadığı yaptığı hatalar karşısındakinin anlayışına yaşam tarzına bağlı olan durumdur.
Belki elinden tutan yoktu yanlışa düştü belki ailesi yoktu belki çok küçüktü bilemedi.
Her lafa gelince cinsellik iyidir odur budur demesini biliyorsunuz bazıları da sevsin yeterki hayatında kalsın diye mutlu etmek adına yapıyor. Yanlış mı yanlış. Bu onun ömür boyu tek yasayacagi anlamına gelmiyor duyar kasacagina bir don kendine bak ölç bir tart birde ben senin omurganı göreyim - +1 yıl
Namuslu olan namuslu olanlara zina yapanlar zina yapanlara layıktır. Araştıra bilirsin bu sözü. Hayatta her şey olabilir. Mesale sen başına bişey gelse güçlü olup dik durmayı olanlardan ders çıkarmayı mı seçersin. Yoksa kafam dağılsın da ona bununa pozmu çekip atarsın? Omuga nasıl bişey biliyormusun bilmem ama bna göre dik duruştur. Şu hayat ne yaparsa yapsın güçlü kalıp karakterinden kişiliğinden namusundan ödün vermemektir. her şey olablir gençi ergeni yok bu işin. Ne demk ya nude? Ssence mantıklı açıklaması ne. Amaç mı anlık karşılıklı orgazm yaşamak. Sonra pişman olmak. Bişeyi yaparken yapcan ve pişman olmıcan ya da hiç yapmıcan başın dik yürücen sokaklarda. Her lafa gelince cinsellik iyidir odur budur diyen penisiyle beyni yer değiştiren bir birey değil. Cinsellik evlenipte helalim dediğin kafınla olması gerekir. Öyle sokak köpeği gibi önğne gelipte yatıp kalkanla değil. Öyle yapanda aşık olunca. Hiç buralara gelipte bedavaya ağlamıcak. Senin benim gibi insanları polemiğe sokmıcak. Sayhılarımla hanım efendi. Ben eski kafalı dar görüşlü bir insanım. Sizin deikleriniz doğrudur. Sselqmetle iyi günler. Saygılarımla.
- +1 yıl
Nur Suresi, 3. ayet; " Zina yapan erkek, zina yapan yahut müşrik olan bir kadın başkasını nikahına alamaz. Zina yapan bir kadın da yalnızca zina yapan ya da müşrik olan bir erkek ile evlenebilir. Bu, mümin olanlara haram kılınmıştır."
- +1 yıl
Buda kanıtı.
- +1 yıl
@Spawellness bana kanıt vermene gerek yok bana bunları açıklamana gerek te yok 24 yaşına kadar zinadan korundum ve tek ksiiiyle de iliskiye girmedim bana namustan bahsetmenize gerek yok allahin emrinden de bunlarin farkindayim neye dayanarak bana bu açıklamaları yapıyorsunuz onuda anlamış değilim kimseyi tasvip etmedim yaptığını doğru bulmadım pismanim hissi veriyor pişman da olmuş onu istediğin kadar burada igneleyeyim hicbir fayda vermez vermeyecekse sonuca odaklandık okadar. Neyse...
Iyi günler - +1 yıl
Sizede umarım anlamışsınızdır beni.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onceden attiklarini hangi uygulamalardan attin
Attiklarin sevgililerin miydi ya da tanisma siteleri miydi
Sen oldugun belli olur mu
Bu iliskindeki cocukla nezmandir birliktesin
Cevaplar misin
Aslinda uzun uzun konusup cozsek daha iyo olur bana gel sen00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılseninle şuanda sevgili oluyorsa önceden de sevgilin olduğunu tahmin etmesi lazım, cinsel açıdan sağlıklı birisiysen önceki sevgililerinle cinsellik yaşayabildiğini bilmesi lazım, bunun empatisini yapamıyorsa bencildir ve çok ciddi bakma o ilişkiye derim. sonuçta hayatın bir parçası cinsellik güvendiğin kişiyle yaşamanda da bir mahsur yok benimde vardı birlikte çektiğimiz fotolar videolar her ne kadar ayrılsakta karakterimizi bildiğimiz için kimseyi zor durumda bırakmamak için karşılıklı sildik.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe mazi derler. Geçmişte kendini rahatsız hissedeceğin hatalar yapmış olabilirsin. Önemli olan bundan sonra aynı hatalara düşmemen. Geçmişin suçluluk duygusu ile yaşamaya devam edersen güzel giden ilişkinin de er geç etkilenecektir.
00 Yorumla
+1 yılO zamanki senle şimdiki sen aynı sen değilsin, kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin herkesin kendi hayatı, üzülecek bir şey yok. Geçmişte bir şey yapmışsan bir nedeni vardır. Adli sicilini bozacak bir suç mu işledin ki boş ver.
00 Yorumla
+1 yılDürüstçe anlat şuanki sevgiline. En sağlıklısı bu. Bide nude attığın kişiler artık kaç kişiyae umarım şuanki manitanla arkadaş değillerdir. Büyük rezil olursun. Utanmak değil bu bnce. Şuanki sevhilinin öğrenip seni terk etme korkusu. İşin özü bu.
00 Yorumla
+1 yılBir yerden duyulma ihtimali yoksa, geçmiş geçmişte kalsın hiç konusunu açma.. Pişmanlık, vicdan azabı duyabiliyor olman kendini affetmen için yeterli bir sebep.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılıp hayatını mahvetme. Herkes hata yapar güzel giden bir ilişkin var ise buna geçmişini musallat edip kendini harcama mutlu olmaya bak gül eğlen 😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Neden suclu hissedesin? Hayatindaki kisi hicmi bisey yasamamis senden once? Sacmasapan seylere takilip mutsuz etme kendini. Herkesin bi gecmisi var. Unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılDusunsene evleniyosun ileride kocan nette dolasirken bi reklam cikiyo senin resmin var yuz filan belli tam cinnet gecirip katliam yaparak intihar etmelik
00 YorumlaGeçmişte kalmis ama bence yeni sevgiline bundan bahsetme araniz açılmasın yok yere
16 Yorumla
Soran+1 yılSana bı soru yeni sevgiliye tüm geçmiş anlatılır mi?
Soran+1 yılGeçmişte hataların varsa ilerde karşına çıkarsa naparsin?
Soran+1 yılMesela bı yerde bı şekilde çıktı
+1 yılvay be murat abi sen gibi dönmeler bile paylaşım yapıyor vay be baksana abazalar nasılda yorum yapmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelince bununla da yaparsın zaten 😄 artık yapacak bir şey yapmışsın olmuş bitmiş önüne bak sen
00 Yorumla Önemli olan pişmanlık duyman. Ki duyuyorsun da. Madem geçmişte kaldı. Üzerine düşünmek yerine unutmaya çalış ve güzel giden ilişkine odaklan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bisi yapma suanki ilişkinin tadını çıkar şu an sadık ve seviyorsan birbirinize saygılı iseniz sıkıntı yok kardeşim üzülme
00 YorumlaBir şey olmaz
Atmayacaktın ama attın diyelim ne olacak hiçbir şey olmaz
Eski devirde değiliz
Kimsenin gizlisi falan bir şeyi de kalmadı00 Yorumla
+1 yılGerçek pişmanlık tekrar yapmamaktir
Tekrar edecek misin?02 Yorumla
Soran+1 yılTövbe edip yoluma bakmak istiyorum ama illa karşıma çıkar diye korkuyorum
- +1 yıl
Bak eğer gerçekten pismansan tövbe et ve yoluna bak. Tövben samimiyse hiç korkma. İçimde takrar yapma isteği varsa bir şey diyejem
hecmis gecmiste kaldi zamani geri alamazsin ama sevgiline soylemen lazim bilsin baskasi duymadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapamayacaksın. Sadece bu adamdan öncesiydi diyerek kendini rahatlatabilirsin
00 Yorumla geçmişin hakkında pişmanlığın elbet olacak ama adı üzerinde geçmiş
00 Yorumlaİnşallah önüne çıkartabilecek bir karaktere atmamışsındır
Yoksa sorun olmaz00 YorumlaVicdanın kadar çekiceksin sıkıntısını hak etmediğin bir şey yaşamıyorsun şu an
00 Yorumla
+1 yılDaim olsun ilişkin. Odaklanma o zamanlara. Kendini düzelt ve yoluna bak sen.
00 YorumlaYapacak bir şey yok geçmişi değiştiremezsin ama bunun geleceğini etkilemesine de izin verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. nude atmayan kadin varsa nikahı basmak lazım da ama nerde 🤔😁
00 Yorumla
+1 yılEminim o çocuk da nude almıştır veya atmıştır sen niye suçlu hissediyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle mi kendinizi rahatlatıyorsunuz
+1 yılhiçbir erkek temiz bir kızı hak etmiyor o yüzden rahat ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKimse dört dörtlük değil, önüne bak.
Geçmişin batıklığına düşme.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yüzün açık ve net birşekilde gözükmüyorsa kafana fazla takma.
00 YorumlaŞu nude işine girmeyin ya ya şantaj olarak ya da birşekilde karşınıza çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişin seni ilgilendirir. Vucut senin. Pişman olmanı gerektirecek bir durum yok.
31 Yorumla- +1 yıl
sankı hayatında nude atmıs bos beles sallıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş adi ustunde bundan pismanlik duyman yeterli sonucta pisman olduysan bence fazla takilcak bir konu değil bugununr taşıma unut gitsin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ömür boyu içini kemirir bu düşünce yinede doğru yolu bulman güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmuş ile ölmüşe çare yok.
unutmaya çalışacaksın.
işte bu yüzdne insanlar pişman olacakları adımlardan uzak durmaya çalışmalı her zaman.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbeniz günahınızdan büyük olursa, geleceğiniz geçmişinizden temiz olur. Size de sevdiceğinize de hayat boyu mutluluklar dilerim.
00 YorumlaSıkıntı yapma en kötüsünü söyliyeyim. Eğer şantaj vs yapacak bir nitelikle değilse videoyu bir yerlere kaydedip açıp açıp izleyip vay be demekten öteye gidemeyecektir.
Ama sen sen ol kime nude atacağına iyi karar ver :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın şeyler karşı taraf bakımından kesinlikle üzücüdür ama sen pişmansan çok ta şey etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. yüzün görünmediyse sorun yok onun dışında bunu yapmayan kişi mi kaldı 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bu halinle kabul eden erkeğin... Neyse bilmiyordur mutlaka da çoğu kız aynı kafada. Temizine rastlamak mümkün değil. O yüzden bunun gibisi bir de bize düşer illa
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam mi öldürdük bu ne nefret
Cevap sahibi+1 yılkeşke bunu şimdiki sevgiline söyleyebilecek cesaretin olsaydı
+1 yılPişman olman doğru yolda olduğunun kanıtı.. Ama bence yeni bir hayat kur kendine hemde eskilerin ulasamacagi.. Karsndaki sorun ediyorsa o onun sorunu..
00 Yorumla
+1 yılpişman olman zaten bir ilerleyiştir. somut olarak yapabileceğin bir şey yok artık zaten. ama kafanda bu olayı unutursan içinde ki suçluluk duygusuda zamanla kaybolacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver unut her insan hata yapar sevgilin bilmesin
00 Yorumla
+1 yılGörmeden yorum yapamayız tatlım ya. Ne kadar nude bı görüp öğrenmek lazım 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBişey yapma zaten geçmişte kalmış sende değil çoğu kadında atar zaten dert etme
00 Yorumla Erkek kadın fark etmez, biz de çok nude attık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakmak lazım. Şimdi mutluysan gerisi hikaye.
00 YorumlaOnu artık aklına getirmiyceksin zamanında yapmışsın bir hata bu olayı mumkunse kimseyle paylaşma yoksa anlattigina pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline de at, sevgilinin senden önce hic mi deneyimi olmamış?
00 Yorumla
+1 yılGençlikte öyle hatalar olur. Arkana bakarak yol almaya calılırsan kaza yaparsın. Önüne bak hep. Gencsin mevsim var olur arada
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü değilse bir şey olmaz bana da at bakayım nasılmış 🫂❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam Ekrem abi
+1 yılTövbe forever !!! Kimseye bir şey anlatmaya gerek yoktur
00 YorumlaÇıktığın kişinin de vardir illa böyle olayları çok takma bence
00 YorumlaBir şey olmaz evlensen bile yine atarsın sen eskisine
00 YorumlaBakire anal vs yapmadiysan sıkıntı yok kimse dert etmez.
00 Yorumla
+1 yılboş ver rahat ol. Onun senden önce naptığını biliyormusun? Anı yaşa mutluluğun keyfini çıkar.
00 YorumlaOnları atarken nasıl rahat olduysan şimdide rahat ol yaptığının kötülüğünü çekiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yaptım yalan da söyleyemem kimseye aşık olursam napcam bilmiyorum
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@efrt34 foto video ne la
- +1 yıl
olabilir herkes atıyor o anda bu heyecanın yaşanması gerkiyordu ve yaşandı diyeceksin.
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Geçmişte herkes yapmıştır boş ver
20 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel giden bir ilişkim var fakat geçmiş ilişkilerimde nude attım, çok pişmanım. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler