Benim kazancım şükür iyi benden daha iyi kazanan biriyle daha mutlu olurum karakteri de iyiyse ben hiç takılmam öyle şeyler arabam olmadığı dönem kız arkadaşım arabasıyla beni evimden alırdı hiç gocunmazdım ben güçlü kadın severim
Ben her kadının çalışması, imkan varsa okuması, her işin altına elini koyması, güçlü olması, ekonomik anlamda özgür olması ve hatta baskıcı ataerkil toplulukları bastırarak daha ön plana çıkması taraftarıyım. Bu konuda da üzerime ne düşerse yaparım. Eşim/sevgilim benden daha başarılı olsun, daha çok para kazansın, benden daha iyi bir iş yapsın. Bu beni gururlandırır. Ne kadar doğru biriyle beraber olduğumu gösterir.
Sizin ülkeniz ve gelişmemiş toplumlar adına üzgünüm ki bu pek mümkün görünmüyor. Ama Avrupa'da yaşayan biri olarak ben burada kadınlara duyulan saygıya ve kadınların başarısına hayranım.
Maalesef durum öyle ama bu durum tüm ülke için geçerli diyemem. Ülkemizde çok başarılı mühendisler bilim insanları var kadın olarak yine çok fazla bilinçli insan var bu konuda. sıkıntının eğitim hayatına önem vermeyen kesim sebebiyle olduğunu düşünüyorum.
Açıkçası bu düşünce yapısı eskiden beri var olan birşeydi şimdilerde bu çok daha azaldı. Bunu onlara bağlanması alakalı bilmiyorum ama o kesimin araştırıp kendini geliştirme konusunda asla ileri gidemediklerini kabul etmek lazım
Sorun şurada ki o kesimin çoğunluğunun ailesi oldu, çocukları oldu. O nesil de onlarla aynı zihniyette, aynı toplumda, aynı baskıyla yetiştiler. Adaletsizlik, yolsuzluk, din sömürüsü, şiddet, taciz, tecavüz bu dönemde arttı. Bunların temel nedeni ise cehalet. Ve cahil kesimi onlar yarattı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hoşuma gider özellikle iyi para kazanması hele benden fazla kazanması harika olur
Şimdi moda bu sanırım ama sosyal çevrenin bu konudaki yorumları sonrası sende yine bir değişiklik olmaz mı yani
Biz zengin olduk san sonra çevrem ne düşünürse düşünsün banane ben havuzlu villada keyfime bakarım
Farklı bir bakış açısı ama gerçekler daha farklı olur diye düşünüyorum
Benim kazancım şükür iyi benden daha iyi kazanan biriyle daha mutlu olurum karakteri de iyiyse ben hiç takılmam öyle şeyler arabam olmadığı dönem kız arkadaşım arabasıyla beni evimden alırdı hiç gocunmazdım ben güçlü kadın severim
Ne güzel. Bunu tarz düşünmenize sevindim. Her geçen gün bu fikirlere sahip insan sayısı artar umarım
Umarım olur
Yani ben bunu sorun etmezdim eğer öyle bir durum olsaydı.
Bence ideal kadın böyle olur.
Sorun tabi cekemezler
Bende bu şekilde düşünüyorum şu an sorun olmaz deselerde sosyal çevre işin içine girince sorun haline geliyor
Inanma kizim ailen bile kiskanir
Aynen öyle
Keşke. Gurur duyarım hatta
Diğer cevaplardan sonra seninkini görünce sevindim. Çoğu insanın yapamayacağı bir şey karşındaki kişi adına gurur duymak tebrik ederim,👏👏
Ben her kadının çalışması, imkan varsa okuması, her işin altına elini koyması, güçlü olması, ekonomik anlamda özgür olması ve hatta baskıcı ataerkil toplulukları bastırarak daha ön plana çıkması taraftarıyım. Bu konuda da üzerime ne düşerse yaparım. Eşim/sevgilim benden daha başarılı olsun, daha çok para kazansın, benden daha iyi bir iş yapsın. Bu beni gururlandırır. Ne kadar doğru biriyle beraber olduğumu gösterir.
Düşüncenize bayıldım umarım bu şekilde düşünen insanların sayısı her geçen gün artar
Sizin ülkeniz ve gelişmemiş toplumlar adına üzgünüm ki bu pek mümkün görünmüyor. Ama Avrupa'da yaşayan biri olarak ben burada kadınlara duyulan saygıya ve kadınların başarısına hayranım.
Maalesef durum öyle ama bu durum tüm ülke için geçerli diyemem. Ülkemizde çok başarılı mühendisler bilim insanları var kadın olarak yine çok fazla bilinçli insan var bu konuda. sıkıntının eğitim hayatına önem vermeyen kesim sebebiyle olduğunu düşünüyorum.
Ben sıkıntının tamamen başınızda duran adama inanan ve destekleyen kesim ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten o kesim başka bir kafa.
Açıkçası bu düşünce yapısı eskiden beri var olan birşeydi şimdilerde bu çok daha azaldı. Bunu onlara bağlanması alakalı bilmiyorum ama o kesimin araştırıp kendini geliştirme konusunda asla ileri gidemediklerini kabul etmek lazım
Sorun şurada ki o kesimin çoğunluğunun ailesi oldu, çocukları oldu. O nesil de onlarla aynı zihniyette, aynı toplumda, aynı baskıyla yetiştiler. Adaletsizlik, yolsuzluk, din sömürüsü, şiddet, taciz, tecavüz bu dönemde arttı. Bunların temel nedeni ise cehalet. Ve cahil kesimi onlar yarattı.
Hayır neden sorun olsun ki
Sosyal çevrenin manipülatif ataerkil düşünce yapısı sebebiyle olsa dahi sorun olmaz yani
Sosyal çevreme ne ya benim sevgilim benim hislerim
Güzel, buna sevindim
Değil tabiki ama benden zeki olanına rastlamadım henüz
Kesin öyledir
Öyle zaten bunu eski sevgililerimde kabul ediyor
Tamam hadi zekisin ama başarılı değilsin kız arkadaşın senden daha başarılı bu senin için sorun değil mi?
Değil tabi niye sorun olsun seviyorsam başarılı olmasını isterim zaten
Ne güzel buna sevindim
🙏🏻🙏🏻
Sorun olmazda benden zeki zor ya keşke olsa
Sorun değil.
Hayır