eğitimliden kastım yabancı dili varsa kendini geliştirmek için okuyorsa kültürlü bilgili biriyse kendinizi onu yanında ezik gibi hisseder misiniz? yoksa sizde kendinizi onun seviyesine getirmek için çabalar mısınız?
sevgiliniz olmasa bile öğrenin:)
eğitimliden kastım yabancı dili varsa kendini geliştirmek için okuyorsa kültürlü bilgili biriyse kendinizi onu yanında ezik gibi hisseder misiniz? yoksa sizde kendinizi onun seviyesine getirmek için çabalar mısınız?
sevgiliniz olmasa bile öğrenin:)
Aşık olduğum için kendimi değersiz hissetmezdim. sevgilimin aşkı zaten beni değerli hissettirirdi. bu arada kendimi de geliştirmeyi denerdim
Cevap
12Cevap
Bana bununla hava yapıp üstten bakmıyorsa, bu eğitimin karşılığını veriyor demektir. Benim için sakıncası yok.
önemli olan eğitim değilki kişilik ve karakter bence bu eğitimden meslekten herşeyden daha önemli ve değerli bence
Ne kadar eğitim aldığı değil kendini ne kadar yetiştirdiği ve geliştirdiği daha önemli.
yo gurur duyarım ama pek olucağını sanmam benim kadar
Hiç ezik hissetmem..
Beni beğendiyse, sevdiyse belli ki onu etkilediğim bir yönüm var..
Nice eğitimli eşek varken, ezik hissetmem gereken bir şey yok..
Ben almanca okuluna gidiyorum. Şu an sevgilim yok olursada benden daha eğitimli olmasida beni mutlu eder.
Eğitimden kasıt? Net sor 50 tane şey saymışsın neye göre eğitim kültür mü eğitim mi?
Egitimde gelismeye acik biriyim oyle hirs yapmaya gerek yok bence
Ezik hissetmem, bende çalıştırması isterim. Sevgilim doktor bense fabrikada işçiyim. Hiç ezik hissetmiyorum.
çabalardım onun seviyesine gelmek için
Kendimi geliştiririm.
Gurur duyarım ve onunla yarışmaya çalışırım
Kendimi geliştirmeye çalışırım
olmaz sürekli dışlanmış hissederim
kendini geliştirmeye çalış o zaman
kendimi geliştirme ihtiyacı duyduğum biriyle ne işim olur boş yapma
Seni soru cok sevdi. Beyyendi
İstemem öylesini doğruya doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?