Erkekler kendimden büyük kadınla ciddi düşünür mü 5 yaş büyük aşkta şansım yok ikinci sorum sanaldan ilişki?

ağlamak istiyorum ya minyon tipli biriyim 27 yaşım var teklif edenlerin yaş aralığı 21 22 24 yeter artık neden hep küçüler denk geliyor bana yarın bir gün beni istemezler diye korkuyorum redd ediyorum çocuk daha ergen gözüyle bakıyorum
hata mı yapıyorum yoksa bu
bu gün tek başıma bowling oynamaya gittim iki el tek oynadım orada girişte bir çocuk beni kesiyordu baya baya sonra şansa aynı yerde oyuna başladık o 13 sırada ben 12 epey baktı bana ben oturuyordum sonra gülüp kafa salladım hayırdır dedim utanıp kafasını çevirdi oyun bitti o gitti sandım gitmemiş çıkışta merhaba nasılsın dedi bende merhaba iyim teşekür ederim dedim oda numara istedi inistegramda olur dedi bende bir an bilemedim dedim tamam inistegram olur dedim verdim iyi hoş çocuktu baya masum içten baktı bana sonra eve geldim seni çok beğendim tanışmak istiyorum dedi yaşını sordum 22 dedi ben 27 😢 benim için sorun değil diyor ama kararsız kaldım şu aralar duygusal olarak boşluktayım ne yapsam biliyorum
onu dışında benimle tanışmak isteyen başka biri de var sosyal medyada çok efendi işinde gücünde fakat oda 24 yaşında ses tonundan etkilendim kolay kolay etkilenmem ben güzel alımlı dikkat çeken biriyim ama hepsi küçük ne yapsam şu an 24 yaşında olan uzak Gaziantepte bu 22 olan yakında hangisine şans versem 😢, çok yanlızım çok
Erkekler kendimden büyük kadınla ciddi düşünür mü 5 yaş büyük aşkta şansım yok ikinci sorum sanaldan ilişki?