40larınının sonunda ama zor da beğenen bir tip atlar matlar demeyin, objektif yorumlar tercihen o yaştakiler yazsa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnanılmaz bir yaş farkı yoksa yaşın bir önemi yok... Aranızda ki kimya uygunsa neden hoşlanmadım ya da ters baksın. Ki...
021 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiyorum ben her bana ilgi olanı sevmem mesela çyle tip değilim o da öyleyse ee severse sevsin bana ne der gider
- +1 yıl
Her ilişkide ve durumda bir çok çeşitli ihtimaller bulunur... Sen bu ihti aller üzerine kafa yorarsan adam 60 yaşına gelicek... Bence ihti alleri soru işaretlerini bırak ve eyleme geç :)
Soran+1 yılhaklısın öyle böyle 3 yıl geçti bile :(
- +1 yıl
Yani belkide 3 yıl boşa geçti.. Kendini diger ihtimallerede kapattın... Hayat kısa kuşları uçur.. Eyleme geç :)
Soran+1 yılaynen öyle. başkasını istemedim bu arada ama onla 3 yıl nolurdu acabası var. resmi ilişkimde var bozmak istmiyorum. resmi ilişkisinde değilim de hayatımdan çıkmak ister mi korkusu var öğrence ben seni öyle görmüyorum falan diye
- +1 yıl
Çıkmam isterse çıkar.. Ona o zMan cevap bulursun ne yapacağına.. Önce içindeki acaba dan mı kurtulsan? Evet belki müspet degil kötü bir cevap alırsın ama en azından elinde bir xavabın olur... Cevabınlada yaşarsın... İçindeki keşke ve acabayla yaşamak emin ol daha sıkıntılı
Soran+1 yılÇok haklısın orası öyle. :( ama işte var olur hayatımda böyle bir şekilde kaybetmek de cesaret. ilgimi bilse yanlıs anlama falan diye uzaklasırsa
- +1 yıl
:) sen hayatında bu şekilde de olsa var olsun istiyorsun.. Ama varlığını varlıgını katamıyorsun.. 3 yıl içinde sen bir ışık almış olabilirdin demek ki mevcut geröegi biliyor ama kabullenemiyorum.. Beyefendinin sana karşı ilgisi oldugunu düşünmüyorsun.. Bu yüzden açılıp alacağın cevap seni korkutuyor... Bence her halikarda konuşnalısın alacağın cevap kötüde olsa kısa vadede üzğcüde olsa uzun vadede seni bir durumdan kurtaxak ve başka ihtinaller belkide seni mutlu edicem ihtinallere olanak saglıyacak :)
- +1 yıl
Yazım yanlışları için özür bir yandan yürüyorum zor oluyor :))
Soran+1 yılyok aslında arada ufak umutlara da kapıldım ama sinyalleri yanlıs anlıyorum belki diye de kaptırmıyorum
Soran+1 yılyok sorun değl bende öyleyim anlıyorum
- +1 yıl
Bu konuştuklarımız hep farazi sen açılıp ya da bir pas atıp sonucunu almadan hep ütopik konuşacak o yüzden diyorum ya konuş belki ilk tepkisi kötü de olabilir ama 3 yıldır tabıdoogı bildigi birinden gelen eylemi içinde bir yerlere atacaktır.. Ve büyütecektir :) olumlu cevap zaman lada gelebilir.. Düşünğnce tanıdığı birisin.. Taşın ondan daha genç.. İhtimalleri olunlayabilir :)
Soran+1 yılhaklısın da sonradan değişir mi bilemedim
- +1 yıl
Bu kadar bilinmezlik kararsızlık bence fazla.. Ben hayatta duramazdın böyle daha yıpratıcı.. Eylem olmadan hiçbirley olmaz hayata fikirler uygulanmadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor :)
Soran+1 yılanladım hocalıktan vazgeçip açılıyım mı napayım. o zaman da tamamen kaybedicem ;(
- +1 yıl
Keybedecegini nereden biliyorsun? Niye bu kadar olumsuzsun.. Belkide bu hikayenin kazananı olacaksın sonuçtan bagımsız... Bunu anlamak için önünden geçip giden nehre atlama lazım...
Soran+1 yılöyle orası of sevince o önemli onu kaybedip akan hayat değil ali ahmet değil
- +1 yıl
İyide kazanmadıgın bir şey kaybetmekten korkuyorsun.. Sadece silüet olarak hayatında.. Sence böyle kalsın gerisinin bir önemi yok mu? Bir 3 sene daha mı beklemek plann.. Ali Ahmet VS önemli degil o da çok önemli degil.. Asıl önemli olana odaklanmalısın. Kendine.
Soran+1 yılbana da iyi geliyor hayatımı değiştirdim onu tanıdıgımdan beri ve oldukça da bana da iyi geliyor.
- +1 yıl
O zaman bildiğin gibi devam et ne diyim :) inşallah iatedigin gibi olur her şey
Soran+1 yılteşekkürler umarım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılYa aslında duygusal anlamda zor
Gerçekçi olmak gerekirse
Çünkü yaşı büyükse etkilendiği biri de illaki olmuştur belki tecrubelidir
Etkilenir ama uzun sürer mi bilmem13 Yorumla
Soran+1 yılanladım geçici diyorsun olsa olsa
- +1 yıl
Uzun da sürebilir de işte zor hani
Onu ve seni tanımadığım için bir şey diyemem
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Kısa vadede güzel olur
40 yaşında adam heyecan arar ancak uzun vade de bilmiyorum01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. ama her ilgisi olan kıza da yürümez ki nasıl anlıcam hoşuna gittim mi falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıladamın karakterine bağlı. kardeşi olarak görüyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Seçici olur. Ve sen böyle "beğenir mi acaba" diye kararsız tiplerden sen hiç şansın yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon dakika Evlilik vaadiyle adamları dolandıran dolandırıcı 20 kadın tutuklandı müebbet alırlar inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yıltöbe ya adamı zaten 2-3 yıldır seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir ayagi çukurda napacaksin onu ghjk
03 Yorumla
Soran+1 yılyok değil valla maşallahı var :D
- +1 yıl
40 diyorsun çukura girmiştir onun ayağı :D
Soran+1 yılno
+1 yılSana asla hayır diyemez çok arzular seni
026 Yorumla
Soran+1 yılama herşeyi beğenmez. nasıl anlarım
- +1 yıl
Her şeyi derken senin herşeyini mi. senin hiçbir şeyine hayır demez
Soran+1 yılyok genelde herşeyi beğenmez kriteri var bence. benim için ne düşünür bilmiyorum. nerden belli hayır demiceği?
- +1 yıl
Çünkü o yaşta yalnızlık çok gelir artık gözüm hiçbir şeyi görmez
Soran+1 yıladam sevgili yapabiliyor ya kendi seçtikleri varken de seviyorum diye bana niye baksın diyorum bi yandan
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun inan senin için kudurur bile hiçbir şeye hayır diyemez
Soran+1 yılbende seni anlamıyorum aç anlamadım. erkek bu kendi seçtiğini tercih eder bence öncelikle
- +1 yıl
öyle dediğin gibi değil işte
Soran+1 yılniye açıkla az
- +1 yıl
o yaştaki erkek senin yaşında kız için her şeyi yapar
Soran+1 yılkendi dengi kadınlar var ama eski sevgilisi öyleydi. daha bakımlı kültürlü aynı işi yapıyordu. o varken sonra bana niye baksın ki yani:S
- +1 yıl
Kendi yaşıtında kadını istemez o yaştaki bir erkek. küçük olsun çıtır olsun ister
Soran+1 yılo da 8 yas falan kücüktü 40 dı genç yine bence
- +1 yıl
senin yaş kaç şu an
Soran+1 yıl30-31
- +1 yıl
o kaç şu anda
Soran+1 yıl48-49
- +1 yıl
emin ol senin kölen olur
Soran+1 yılahaha abart :D
- +1 yıl
abartmıyorum. az bile dedim 😊😊ahh onun içindekilerini bir bilsen sende onun gibi kudururdun 😀😅
Soran+1 yılherkes sen gibi değildir belki ya :D
- +1 yıl
o yaşta her erkek öyledir 😊
- +1 yıl
neden gizliden çıkmıyorsun 😊burda her şeyi anlatamıyorum 😀
Soran+1 yılahah mesajdada konular baska yere gidiyor
- +1 yıl
gitmez ya. giderse engellersin beni 😊
- +1 yıl
korkma yemem seni 😊
+1 yılOturaklı oluruz o yaslarda
016 Yorumla
Soran+1 yılama senden biri hoşlansa ne düşünürsün ihtimal olur mu
- +1 yıl
O kişiye bağlı. Kişisel bir şey bu
Soran+1 yılya öyle haklısın da diyelim biri seni güzel sevse hoşuna gider mi itici mi gelir. acaba der misin falan
- +1 yıl
Şehir efsanesi o dediğin
Soran+1 yılhangisi
- +1 yıl
Güzel seven kadın
Soran+1 yılvalla 3 yıldır seviyorum başka erkeğe bakmadım, bence güzel seviyorum. ki arada sevgilisi vardı umut yoktu ama yine vazgeçmedim. arada aramız bozuldu sabrettim aksiliğine vs. herşeye rağmen illa beni sevsin zorla demiyorum baskasıyla da olursa mutlu olsun gözüm kalmasın falan. bence güzel sevmek
- +1 yıl
Ne mutlu sana. İmrendim vallahi
Soran+1 yılahah sağol da işte karsılık olmayınca da boşa gidiyor :/
- +1 yıl
Olur ya olur. O tamamen senin ilgine, sabrına ve ince düşünmene bağlı
Soran+1 yılnapcamı bilsem artık
- +1 yıl
Onu bi tarif etsene
Soran+1 yılneyini edeyim. kolay begenmez
- +1 yıl
Herşeyini anlat
Soran+1 yılyok ya hakkında konusmak istemedim
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapacan o kadar yaşlı adamı ya
021 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum bir şey yapmasam da oturur konusurum öyle
Cevap sahibi+1 yılÇok büyük sana
Soran+1 yılkısmet ne ilk ne son
Cevap sahibi+1 yılOldu mu hayatında başkalarıı
Soran+1 yılhayır :D yani seven isteyen oldu da sevmeyince bakmam ben
Cevap sahibi+1 yılHala bekar bakire bi hanfendiyşm diyorsun ksjdjs
Soran+1 yılahah yes
Cevap sahibi+1 yılAdam bekar mı
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılHmm evlenmeden istese peki 🤔😂
Soran+1 yılbelki
Cevap sahibi+1 yılOnun var mıdır görüştükleri sence 🤔
Soran+1 yılbir ara vardı ayrı galiba
Cevap sahibi+1 yılTecrubelidir seni delirtebilir 😂😂😂
Soran+1 yılahah
Cevap sahibi+1 yılHoşuna da gidiyo bayaa 😂 sen yeter artık yaşamalıyım diyor musun 🤔🤔😂😂
Soran+1 yılherkesle değil ama onla olabilir
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım yazar mısın
Soran+1 yılne dicen
Cevap sahibi+1 yılOrdan sorayım konuşalım öyle ya
Cevap sahibi+1 yılNoldu ya
senin yaş kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl31
Soran+1 yılöyle de belki bakmaz daha ara yaş ister vs. küçük diye kardeş gözüyle bakar
Soran+1 yılahahaha onu da düşündüm büyük der mi bana :D
Etkilenir
019 Yorumla
Soran+1 yılhımm napmalıyım boğmak da istemiyorum
Soran+1 yılilk defa olgun denk geldi. açılmadım anladı mı bilmiyorum, yas farkı var diye ihtimal bile vermedi belki. ya da ne düşünür bilmiyorum. bilmem sevmese itici gelir bence o gözle bakmayana
Soran+1 yılaynen o iyi olmasına iyi her bakımdan da işte herşeyi beğenmez. ben de ortayım bir çok konuda
Soran+1 yılaynen var biraz. yani aynı okul diyelim.
Soran+1 yılbilmiyorum ya kaybetmek istemiyroum :S yüksekte hocalarımdan biri... kızım deli misin demesin
- +1 yıl
Nadir görülen bir durum değil :). Hatta belki de yaşamıştırda buna benzer bir şey öncesinde. Tek sorun senin niyetinin çıkar iliikisine bağlı olup olmayacağından şüphelenmesi olur hocan sonuçta. Sen bir şey demiceksin zaten ilgini farkedip istiyorsa o adım atıcak istemiyorsa kendi bilir
Soran+1 yılbence o tip olmayacagımı bilecek kadar tanıyordur beni. öyle değilim zaten. ama bende düşünmekten belli de edemiyorum sanki aman yanlıs anlamasın, ya aklına bile gelmezse saçma bulursa. ya oysa buysa. belli de edemiyorum öyle düşünceliyim bir ordan da anlamaz. sonucta saygı duydugun hocana da iyisindir
- +1 yıl
Çıkar ilişkisi işin böyle bir maceraya girmeyeceğini biliyorsa ne güzel. Ama yanlış anlamasın dediğin şeyi anlaması lazım zaten. Bu kızın bende gönlü var galiba dicek ki sende onun aklına düşücen. Aranızdaki diyalog vs ne durumda ona göre bir hareket içinde olmalısın. Zor beğendiğini nerden biliyorsun?
Soran+1 yılhaklısın öyle anlaması da lazımda işte :/ genel olarak öyle işinde de. eski sevgilisi de iyidi baya ordan da anladım
Soran+1 yılbenim kölem :D ama ben gibi de çok kadın var
Soran+1 yılaynen arada çıkıyor maalesef :(
Soran+1 yılhımm öyle mi dersin düşünücem bşlmiyorum
nerde bulcan burada 40 yaşında adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki vardır, burdan bulmjuyorum da o yasta biri varsa kendinden yorum yapar dedim nasıllaar ne ararlar
+1 yılOlgun seviyorsun dimi
06 Yorumla
Soran+1 yılyok aslında ilk o benden büyük sevdiğim
- +1 yıl
Harikasın
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Olgun seven kızlar candır
Soran+1 yılayırmamak lazım ya kader nasıl denk glirse
- +1 yıl
Bencede öyle
Tahrik et ilgisin kazan
07 Yorumla
Soran+1 yılhımm öyle olur anca mı diyorsun
Soran+1 yıl:D ahaha o kadar diyorsun
Soran+1 yılmesaj gitmiyor sana
+1 yılBelli olmaz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
sen kacsin
09 Yorumla
Soran+1 yıl31
Soran+1 yılsayıdan mı :D ya oluruz bence ya da işte ona bağlı bir baksa öyle
Soran+1 yıl2-3 yıldır var zaten ilgim sevgim neyse adı
Soran+1 yılbaksa :D
Soran+1 yılyüksek
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoklukta mısın
015 Yorumla
Soran+1 yılyoo
Cevap sahibi+1 yılO zaman o yaş farkı ne
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılFazla
Soran+1 yılyani de ben yaşımdan yaşlıyım o yaşından genç fahfh üf öyle de ne biliyim
Cevap sahibi+1 yılPatron mu
Soran+1 yıltam değil gibi ama öyle alt üst resmi ilişki var. o yüzden yürüyemiyorum zaten arkadas olsa durmam da
Cevap sahibi+1 yılOrtak ark yok mu
Soran+1 yılvar da onlara da söyleyemem öyle bir şey olursa ikimizin arasında olur bir süre
Cevap sahibi+1 yılAcil o zaman
Soran+1 yılama ters teperse hayatımdan çıkmak ister. söylememe sebepleirmden biri bari hayatımda olsundu
Cevap sahibi+1 yılGelir misin
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılÖzele
Soran+1 yılhe tamam
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 40 sonunda erkek ona ilgim olmasından etkilenir mi bir umut olur mu farketse?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler