Sevgilime ilgi duyan kızı nasıl uzak tutabilirim?

Merhaba, benim 2 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın ilk sevgilisiyim. Kendisiyle uzun süre boyunca flört etmeme rağmen ondan hoşlandığımı asla anlamamıştı. Şimdi buna benzer bir durum yaşıyoruz. Sınıfında onla hiç alakası olmayan bir kız erkek arkadaşıma istek atıyor takipleşmeye başlıyorlar. Takipleştikleri hafta kız sevgilimin arkadaş çevresine yapışıyor bir anda. 2 senedir alakası olmadığı insanların yanından ayrılmıyor ama sadece benimkiyle takipleşiyor? Erkek arkadaşım diyor ki ''gruptaki herkese kanka falan diyor samimi bana demiyor biz o kadar samimi değiliz :D'' Bundan ötürü gözüme batmıştı ama erkek arkadaşım ''o öyle bir kız değil yaa'' diyordu. Gruplarında benimde sevdiğim bir kız var onun arkadaşı olduğunu ve o kızın yanına geldiğini kendisiyle hiçbir sohbetinin olmadığını söylüyordu. Dün sevgilim iki erkek arkadaşıyla dersi ekip ps oynamaya gidecekken kızda planlarına dahil olmuş? 3 erkek takılmaya gidiyolar dersi ekiyolar sen ne alaka oldum açıkçası. Samimiyeti de yok düzgün bi anda yapıştı gruplarına, onlarla takılmak için kendisi de dersten çıkıyor. Kızın yanına geldiği gruptaki kız arkadaşı da bu hafta hiç gelmedi hastaydı ama kız benimkinin grubuna yapıştı yine de. Erkek arkadaşım bana haber verdi 1 saat sonra da kalktı yanıma geldi. Ama kız gruplarına yapıştığı için elim kolum bağlı kaldı. Ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım bölümdeki arkadaşlarını seviyor sonuçta kız geliyor diye onlarla takılmayı da kesmez ama her derse gittiğinde sinirim bozulacak bugün ne olacak acaba diye. Erkek arkadaşıma güveniyorum ama kızdaki bu sülüklüğü çözebilmiş değilim sinirimi bozuyor.
Sevgilime ilgi duyan kızı nasıl uzak tutabilirim?