Benden hoşlanan kızı kendimden nasıl uzaklaştırırım?

Arkadaşlar benden hoşlanan bir kız var ama hiç güzel değil, ne tipi var, nede fiziği kısacası kızdan huylanıyorum.Bu kızın hep birlikte gezdiği arkadaşı birkaç yıl önce sınıfta arkadaşımın yanında böyle böyle falan dedi bu kız önce engel olmaya çalışmıştı ancak yinede arkadaşı demişti şimdi ise artık okulun kapanma vaktide geldi bu kız beni çok sinirlendirmeye başladı nerede görse salak gibi bakıyor sınıfta zaten sürekli beni izliyor benim yan sıramda oturuyor beni izlemesin diye sırf başka sıralara kaçtığım bile oluyor bazen ama öyle böyle değil gelip elimde telefon var telefona varana kadar bakıyor ben sırada yatıyorum mesela tepemde diyeliyor beni izliyor yani artık kızdan o kadar huylandımki yani belkide en sevmediğim kız diyebiliriz, düşünüyorumda benim yerimde bir başkası olsa ya kızı kullanırdı ya da fena rezil ederdi ama ben henüz öyle bir şey yapmadım.Benim anlamadığım şey bu kız böyle böyle nereye kadar gidicek ve amacı ne ? Eğer benden karşılık bekliyorsa veya çıkma teklifi bekliyorsa bugüne kadar o bana bakarken bir kere bile karşılık vermedim benimle muhabbet kurmaya çalışıyor ama ilgilenmiyorum kısacası hiç yüz vermiyorum şimdi bu kız eğer okulun son zamanları diye giderayak çıkma teklifi edip veya ettirip korkaklık yaparsa ben bu kızı çok fena aşağılamayı düşünüyorum, sakın sen çokmu iyisin demeyin, bende öyle aman aman biri değilim ama boyum, posum tipim felan gayet iyi ve buna aşık olan 3.kız lütfen yardım edin ! Cevaplarınızı bekliyorum.
Benden hoşlanan kızı kendimden nasıl uzaklaştırırım?