Biri var 1.5 yıldır tanıyorum öncesinde borç istemişti benden vermedim 2 aydır daha yakınız flörtleşiyoruz ama adı yoktu iki ayda 5-6 defa borç istedi benden en son işte seni çok sıkboğaz ettim biliyorum ama kilitlendim artık çarşamba veririm falan demiş aşırı soğudum insanlık halimi normal mi yoksa bana itici gelmesi mi normal çünkü ben de zordayım ticaret yapıyorum uzun zamandır işlerim kötü ama kredi çektim yine de kimseden istemedim ne bileyim ya
Sürekli para isteyen flörtten soğumam normal mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes sıkıntı yaşıyor malum kriz var ama bu adam suistimal ediyor gibi heldi bana
Böyle Bedavacıları Nerden Buluyorsunuz Anlamadım kii
Biz Sevdiğimize Kıyamıyoruz Aklımız Kalbimiz Hep Sevdiğimiz de Oluyor Böyle Boş Beleşcileri Bırakın
Bizim Gibi insanları Bulun
Sevdiği Kadına Köle Olacak Erkekler Varken Gidip Bunları Başınıza Bela olarak Nerden Buluyorsunuz Erkek Kıtlığı mı Var Anlamadım kiii
Bizim Gibi Bekarları Bulun
Buradan Bütün Kızlara Sesleniyorum 😂😂😂😂
Allah iyiliğini versin 😂
Seni Somurabildiği Kadar Somurup İliklerinize Kadar Maddi Manevi Sizi Kurutup Yıpratacak Sonra Sizi Terkedecek inanki
Amin Cümlemizin İnşAllah Hep Böyle Gülelim Olur mu Arkadaşım 😅😅
Senin Kadar Onurlu Gururlu Biriyle Arkadaş Olmak isterdim 🥰
Acaba bi Mümkünatı var mı 🤔🤔🤔
Senin gibi herkese yanaşan forsat kollayan adamlar aşırı itici haberin olsun
Arkadaşım Niyetim Sohbet Seks değil Haberin Olsun
Kötü Niyetli değilim Sadece Çok Yalnızım Buluşmak Görüşmek istemiyorum
Bu Sözünle Beni Derinden Yaraladın inanki Canım Çok Acıdı
Ben Sadece 2 kişiye yazdım Biri Sendin 😔😪 Ve Beni Üzdün
Tövbe Artık Arkadaş Olmak istemiyorum
Umarım iyi insanlara Rastlarsın
Bir daha Yazmam
Biraz saçma geldi bana, soğumuş olmaniz iyi olmuş bence.
Haklısınız
Fazlasıyla anormal direkt yol ver
Bir de flört?
Adı yok sadece birlikte vakit geçiyoruz ben de bi heyecan vardı ama o da kalmadı adı yoktu yani
Sürekli borç istenmez. Bu alışkanlık
Demi huy haline getirmiş çünkü eski sevgilisindende buna benzer bir sebepten ayrılmışlar işte sevgilisinin kuzeninden borç almış tam verecekmişte kız öğrenmiş falan
Uzak dur bence. Bu çok utanç verici bir alışkanlık
Haklısın