Mesela Oğuzhan Koç. Gitti demet Özdemir ile evlenecek.. Ben beğenmiyorum şahsen o kadar güzel kız değil.
Allahım o kadar paraları var sanki yurt dışında taş gibi kızlar yok ya.
Allahım o kadar paraları var sanki yurt dışında taş gibi kızlar yok ya.
Evlilik için terk şart güzel olmak değildir. Birlikte eğlenebilmek, anlaşmak, mutlu olmak, güven duymak vs bir sürü durumun olması gerekir. Ayrıca bir laf vardır yüzü güzele bir yılda doyarsın gönlü güzele bir ömür yetmez diye. Ayrıca bilemeyiz çok mutlu da olabilirler belki çok uzun ve güzel bir evlilikleri olacak. Bir de güzellik göreceli bence çirkin bir kadın değil Oğuzhan Koç da böyle düşünüyor ki evlenmeye karar vermiş her şey para vs değildir hayatta
Bence güzel kız görünce mutlu olmakmış şuymuş buymuş herşeyi unutur erkekler. Kızları bilemem başıma gelmedi daha
Sadakatle alakalı bir durum eğer eşine aşık ve sadakati ise karşısındaki dünyanın en güzel kadını da olsa bakmamalı. Tabii sadakatli birini bulmak da zor
Bunun aynısı kızlar için de geçerli. Gençler, güzeller, paraları var. Avrupalı uzun boylu yakışıklı erkeklerle rahatlıkla beraer olabilirler. Nasıl olmuşsa bir tanesi kafasını çalıştırmış, Dilan Çiçek Deniz Danimarkalı bir erkekle.
Ay kesinlikle. İyi etmiş... Benim param olsa bi dakika durmam bu dingillerle
Cevap
3Cevap
Oğuzhan Koç sanki çok yakışıklı ya kim ne yapsın ki onu kendi ülkesinin insanına aşık olması normal bence
Ahaha :)) öyle ama yinede yurtdşındanda bulabilirdi bence
oğuzhan koç yakışıklı bir adam değil, bacak kadar boyu var. demet ona fazla bile. ayrıca demet de yurt dışındaki elemanlar dururken bizim baskı bacak oğuzhanla evleniyor
Evet öyle. Kimse bana aşk demesin ya. Erkekler güzel kız buldular mı nasıl sevgilisini unutuyosa kızlar da aynı şekilde yapmalı.
oğuzhanın da demetin de boyu 1.70... 170 boy bir kız için uzun ama bir erkek için kısa. tüm dünyada erkekler ortalama olarak kadınlardan 15 santim kadar kadar uzundur. yani kusurlu olan oğuzhan, demet ona fazla. demet senin tipin olmasa da demeti avrupada isteyecek çok erkek olur
Sevmiş demekki Oğuzhan ı napalım
Gününü gün etmesi için ünlü değil çapkın olması lazım ünlü olmakla ne alaka😂
Parayla alakalı bir durum. Burdakini değil yurtdışındaki güzel Bi kızı tercih edebilir onu diyorum
Soru başlığına istinaden yorum yaptim , ayrıca zevk diye bişey vardır Türk kızları zevkine hitap ediyor demek ki sen Türk erkeklerini yahut Türk kızlarını guzel yakışıklı bulmuyosun diye seninle aynı fikirde olmak zorunda degil..
Hiç sanmıyorum 😂😂
Yabancı dil öğrenmek zor geliyo da olabilir başka bir açıdan 😂
Sadece dış görünüş değil ki seviyor demek ki
Aldatır illaki. O kadar para ve güzel kız varken ohoo
butün parasina çokebilirler belli olmaz.
Yav bırak
Herkesin kendi keyfi
Sen napardın?
Nasıl doyarki? Hep güzel görmüşse güzel Bi kadın isterki
Sana mı soracak kiminle evleneceğini? ya havle
Evet bana soracak önce rızamı alacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?