Erkek cok anlayışlı ya boş zamanlarında eşiyle devamlı evdeysen bu da ilerde sıkılma nedeni olmazmı?
Eşimiz evdeysen devamlı?

Soruyu çok fazla anlamadım ama sanırım eşin boş zamanlarında evde duruyor senden sıkılıp sıkılmayacağını soruyorsun.
İnsan eşini seviyorsa tabii ki ondan sıkılmaz. Sevgi bambaşka bir şeydir fazla uzatıp edebiyat yapmayacağım Sevgi konusunda ama dediğim gibi eşine karşı gerçekten biz sevgi aşk duygusu besliyorsa kadın erkek fark etmez insan bu duyguyu besliyorsa elbette sıkılmaz ne olursa olsun.
Ancak senin yanında seni sevdiği için mi kalıyor yoksa mecbur olduğu için mi kalıyor bu da önemli. Gidecek bir yer yoktur eğlenecek arkadaşlar yoktur belki maddi olarak iyi değildir gezmek eğlenmek için yani senin yanında mecburiyetten kalıyorsa tabii ki zamanla sıkılır maalesef.
Onunla konuş eğer yalnız kalmak isterse sen dışarıya çık o evde kalsın mesele İlla ki bir yerlere giderek yalnız kalmak değildir. Kendisi ile zaman geçirmek istiyordur belki ancak buna evde de yapmak istiyor olabilir. Ona söyle onunla konuş sen arkadaşlarınla dışarıya çık birkaç saat o yalnız kalsın.
Cevap
6Cevap
Hep evde de durmak olmaz, arada çıkmak gerekiyor değişiklik iyi gelir insana.
Sıkılacağın varsa her şeyden sıkılırsın şimdiden sıkılırım diye söylerseniz ilerde sıkılırsınız bilinç altına yerleştiriyorsunuz
Her gün evde durulurmu ya ben bunalır sıkılırım 🥴
Olabilir ama bunu degistirmek sizin elinizde
Hayır olmaz ben sıkılmam
Evde neler yapıyorsunuz
olur
En İyi Cevap