kocam eve gelince tv başına geçer dünyayla bağlantısı kopar ona sorular sorarsın duyarsa duyar bekleki cevap gelsin, biz daha 3 aylık evliyiz, ben ilgi muhabbet gırgır şakalaşmak bekliyorum defalarca söyledim ama odun yine odun bana aşık olduğunu söylüyor ama eve gelince yorgunum işler şöyle şöyle oldu çok yoğundum vs vs anlatır bende kızarım yatmaya giderim belli saatte hiç sesi çıkmaz hani nereye gittin neden yattın nolduda diye yatağa gelincede sırnaşmaya başlar, bendeki cevap nettir iyi geceler hayatım der uyurum oda anlar üstelemez. ne yapmam lazım bu modu değiştirmem lazım yardımcı olun bana
Cevabın nedir?
ılıskınızde sorun oldugu bellı. bır erkek tv karsısına gecıyorsa ve sadece gece gelıp cınsel ılskıye gırelım dıyorsa ondan bı b*k olmaz.. erkek dedıgın romantık olcak tv yı sonrada ızlersın al karını gezdır. bır ıkı laf knus... ama odun herzaman odundur.. bu odun kendını bellı etmıstır sana flort ederken sevdın de ondan mı goz yumdun bazı seylere anlayamıyorum.. her sey sevgı degıl anlasmak onemlı. sımdı mutlumusun hayır...
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbla malesef ülkemizde bir sorun bu insanlar evlenince sanki başka bir bıyuta giriyor işten eve gelen adam ya uyuyor ya dışarı çıkıyor ya da tv izliyor kadınla hiç ilhilenmiyor kadın evde sıkılıyor kocasından ilgi bekliyor ama yok sonra doğal olarak ilişkiler bitiyor bağırmalısın konuşmalısın onunla
49 Yorumla- +1 yıl
Tv yi falan sat ilhilenecek hiçbirşeyi kalmasın
- +1 yıl
Onun futbolu sizin evliliğinizden daha önemli değil inan ki gitmez böyle tavrını koy ailen konuşsun birşey olsun yoksa bu işin sonu ya aldatma yya ayrılık
- +1 yıl
Ayenn kurtul ondan :))
- +1 yıl
Senin ailen abla büyükler devreye girse daha iyi olur
- +1 yıl
Zor çok zor
+1 yılAdam okadar yorgunluktan sonra sana şebeklik yapamaz kusura bakma.. 1 saat müddet ver eve gelince istediğini yapsın dinlensin ondan sonra ne soracaksan sor ne konuşacaksan konuş.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yaptığın tribi onada yapıyosan adam haklı
Yazik ya ne hayallerle evlenion ne buluon.. Bole de huzuru evinde de bulamayack adam kavan kovalanir ya ustune düşme... Asıl seni ozlemesini sagla
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılbirincisi evliliğin ilk ayları eşlerin birbirine en sırnaşık aylarıdır. bu adam sana dokunmayı, öpmeyi, koklamayı, senin gözlerinin içine bakıp muhabbet etmeyi ne zaman bıraktı. çünkü braya kadar olanı nişanlılık döneminde de olur. nişanlıyken bunları yapmayı bıraktıysa evlilik kötü bir karar olmuş.
ikincisi yatak. yani yüzüne bakmayacak akşam boyu. sonra gelip yatak isteyecek. sen iyisini yapıyosun ve akşam ilgi göstermeyene gece de sen ilgi göstermiyosun. ama kötü olan onun düzeltme çabasına girmemesi. seni arzulamaması. libidosu mu düşük. yoksa libidosu olan erkek seni bi şekilde yatağa ikna etmek için uğraşırdı00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. mesela
kızma ama aklıma gelenler :D
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1n_382955.jpg
ya da bu
:)))))01 Yorumla
+1 yılAsla değişmez değişeceğini düşünme
Bunu bir 2 güzel konuşur sonra tartışmalar başlar konu uzar sonra 'hep sen benim üstüme geliyorsun benden hep bekliyorsun sıkıyorsun' olur yani kabak sana patlar senin en azından atağa yattığında bi karısı olduğunu hatırlıyor olmayan ne yapsın 🤚00 Yorumlabu tıp insanlardan hemcinnslerim olmasına ragmen nefret ediyorum. karı n evde seni bekliyor aksam kocam gelse konussak gülsek sakalassak diye aksam eve geliyosun ve buyuk hayal kırıklıgı yemek yer tv izler sonra yatar uyur :(
16 Yorumla
+1 yılkocan gelmeden önce ara işlerinin nasıl gittiğini sor. geldiğinde kapıyı gecelikli seksi iç çamaşırlarla hafifte makyajlı aç. hoşgeldin aşkım falan de. böyle de olmazsa sizden bir b. k olmaz zaten :)
01 YorumlaCanim bana ozelden mesaj atsana benimde senden tecrube almam lazim lutfen
21 Yorumla
+1 yılAranizdaki bu konuyu konuşarak çözmeye calisin sonuçta yeni evlisiniz ve bir omur beraber yasayacaksiniz birbirinizin huylarini iyi öğrenin ve birbirinizi kirmayin
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden oncede boylemiydi
+1 yılYa evde karim olxak ben tv seyretcem alla alla nasi is bu
12 Yorumla- +1 yıl
Kisilik sorunu var ilgincc valla ben evlensm is harici esemsiz dk gecirmem hep beraberr
sızın ılışkınız bence cok guzel :)) zamanla duzelır. sen trıp yapma kocanı boyle azar azar konusup sohbet etmeye alıştır.
02 Yorumla
+1 yılAgla icindekileri dok bir bence bikini soyle ve kiz oldunu ve ilgi bekledini soyle omur boyle gecemez de anlat olmadi onu etkilemek icin bseyler yapmaya calis oda olmadi umursamiomus gbi yap
05 Yorumla- +1 yıl
inan o dediklerini yaptım yaka yakaya bile geldik bir kaç gündür o bana oturma odasında ilgi vermiosa bende ona yatak odasında vermiorum kısasa kısas, farkında bana da diyor kısasa kısas yaparsan yaptığınla kalırsın, bende senbilirsin sıkıntı yok diorum işin içinden çıkıorum
- +1 yıl
Peki ilk evlendiginizde oylemiydi? Ve evlenmediginiz zaman yani beraberken boylemiydi?
- +1 yıl
Bak snde umursamamis gbi yap bir kac haftani oyle gecir
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten merak ediyorum evlenmeden önce bunları kestiremiyormuydunuz?
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani ne bileyim insan az çok karakterini tahmin edebilir diye düşünüyorum. Yanlış anlama suçlamak istemiyorum. Peki bu durumu kendisiyle konuşmayı denedin mi?
Cevap sahibi+1 yılpeki normalde tatsız bir adam mı yoksa sana özel mi böyle
Cevap sahibi+1 yılevlilik adamı değilmiş belliki. ya da henüz evlenmeye hazır değilmiş. ÜZgünüm ama yapabileceğin çok birşey yok. Zamanla evliliği kabullenip düzelecektir 1-3 sene arası bir süreçten bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılevli olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Sen yinede çaba göster belki bir ortak nokta bulursunuz
Cevap sahibi+1 yılbenim önerim psikolojik yaklaş olaya. misal olarak aman kocam benle ilgilen canım kocam ilgi deme. Beraber bir etkinlik yapmaya çalış. Mesela uzman olduğu konularda sorular sor. Beraber bir diziye falan başlayın ortak konuşma alanı açılsın ve sneinle muhabbete alışsın. daha sonra konuyu istediğin şekilde yönlendirrsin. Unutma bir kadının isteyip yapamayacağı şey yoktur.
- +1 yıl
evet ben önceden böyle biri değildim sadece bakmamla olurdu herşey ne oldu bana bilmiyorum ama tavsiyelerine uyucam teşekkür ederim zaten elimden geldiğince onunla izlediği dizi konusunda maç konusunda iş konusunda konuşmaya çalışıyorum gerçi ondada pek beceremiyoruzya neyse bakalım artık
Cevap sahibi+1 yılçokda bunaltma kendini bütün evliliklerde böyle bir dönem mutlaka oluyor. Umarım hayırlısı olur
Kocan klasik turk erkegi sende klasik turk kadinisin ondan olabilr mi
03 Yorumla
+1 yılyeni evliymişsin daha normal böyle olması adamı rahat bırak evliliğe alışması için zamana ihtiyacı var
010 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen alışması zaman ver ama ilgili ol sen zamanla o da alışır sana karşılık verir
- +1 yıl
bilemem orasını ama erkekte çok garip değil bu bence. işten gelince yemek bile yemeden odasına geçip yatabiliyordu bekarken :D ama şimdi yapamaz bunu :D alışsın biraz acele etme
- +1 yıl
çok sıkmadan sor gün içinde ya da eve gelince ve bir şekilde alışmasına yardım et :)
- +1 yıl
:))) %70 odundur erkeğin :p
- +1 yıl
:))) sen yine de yüzüne vurma
Ben 9 ay oldu evleneli ama ilk ayda oyleydi, suandada oyle. yatakta bitti sadece tartisma ve iki dusman sonuclarrrr fena
00 Yorumla
+1 yılkocan seni aldatsa hakkıdır sakın arkanı dönüp yatma
02 Yorumla- +1 yıl
sen bilirsin kaşarın herifini elinden alırsa ağlama
+1 yılbunu 3 aylık değil 3 yıllık birinden bile duymak şaşırtırdı beni yazık sana
00 Yorumla
+1 yılBaya sıkıntıymış yeni evlisin birde
00 Yorumla
+1 yılevlenirken baştan hata etmişsin geçmiş olsun
01 Yorumla3 ayda bu kadar değişmez ki adam
04 Yorumla
+1 yıliyi geceler demeyin. sizde sırnaşın
06 Yorumla- +1 yıl
demekki odunlugun sebebi belli oldu.
- +1 yıl
bunu anlamiyorsaniz boşverin gitsin. size akıl verecek değilim.
- +1 yıl
:) hı hı
Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı. Profesyonel Yardım almanız lazım.
02 Yorumla
+1 yılböyle gelmiş böyle gider
02 Yorumla- +1 yıl
görürsün
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisini çek, Tv ye konsantre olamasın.
00 Yorumla Kütük tersden okuyunca da kütük dur..
00 Yorumlahayattan bezmıs o ondan
015 Yorumla- +1 yıl
eve gelince neden sessizsin konuşsana ilgilensene diyorum çok yoruldum azcık kafa dinlemek istiyorum diyor telefonu 1000 kere çalar kaç kere şahit oldum çok arayan müşterileri var herkes bundan beklenti içinde eee tabe bende bunların içindeyim, bazen bişey demiyorum ama bende insanım ilgi bekliyorum, gırtlağına çökmüyorum ama bekliyorum.
kadınsı hallerine de mi ilgi göstermiyor
06 YorumlaAynı devam et ta ki aklı başına gelene kadar
03 Yorumlaılgısını çekmeye bak farklı konulardan konuş
01 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?