Evine gidicem ama göster kendini çek şimdilik işe yarıcak?

2 aydır tanışıyoruz 5-6 kez görüştük. Ama görüştüğümüz süre dolu dolu geçti. Evine hep çağırmak istiyordu, bana hep ima ediyodu vs. Ee tabi bende daha yeni tanışıyoruz, herşeyin bir zamanı var falan dedim. Soğuk yapmasını bekledim. Ama yapmadı. Kaç kere söyledi bende kaç kere reddettim. Hep dışarda buluştuk benim istediğim şekilde. Ve paylaşımımız çok oldu. Beraber sinemaya gittik yemek yedik kahve vs vs.. uyumlu olduğumuz çok şey var ve her türlü çekimi de hissediyorum. Ama yine de bişiler yaşamak için bı tık erken. Biraz daha beklesin, çabalasın istiyorum. İnsanlar, bende dahil olmak üzere hemen elde ettiğin şeylere olan hevesin bi tık azalıyo. Bu herkeste aynı değil ama yine de önlem almak lazım. Neyse son buluşmamızda çok güzel geçti. Nerdeyse bütün gün beraberdik. Hep enerjim hep pozitif heyecan katan birisi zaten. Yine çağırdı tabikide. Ama iplerin benim elimde olduğunu biliyor. Eğer ben istersem gidicem , ben istersem bişiler yaşanıcak, bundan çok emin artık çünkü tavrımı biliyor. Evet o beni istiyo görüyorum hissediyorum. Bende zaten onu istiyorum bunda bi sorunum yok. Ama yavaş yavaş ona olan güvenim oturmaya başladı. Bu yüzden bazen evinde buluşmaların bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Bunu daha ona demedim. Tabikide dışarda görüşmeler daha fazla olucak. Ki evde de yakınlaşmak isticek. Kendisi de temas bağımlısı olduğunu kabul ediyo🤗 Ben bu noktada ona hayalindeki şeylerin yaşanabilceğini ama henüz şu an olmadığını göstermek istiyorum. Bu uzaktan itici gözükebilir ama bence ilişkiyi de bi yerde diri, heyecanlı tutan bişi özellikle yeni başlamış ilişkilerde. Çünkü eve gittiğimde hemen bende karşı koyamıcam sanıyor, çünkü istediğimi biliyo. Ama ben profesyonel bi karşı koyucuyum. O da bunun farkında. Evine gitsem de işlerin onun hayal ettiği gibi gitmiceğini bilsin. Kısacası gösterip istediğimi belli edip elletmemeye göstermemeye çalışcam fakattt ben sizden de taktik istiyorum. Mesela hangi anlarda napıyım. İtici olmadan nasıl geri çekiyim kendimi. Nereye kadar izin veriyim. Lütfen yargılamayın ne yapıcağımı biliyorum ama sizden de yardım istiyorum. Teşekkürlerr💘
Evine gidicem ama göster kendini çek şimdilik işe yarıcak?