Eğitim & Kariyer Eve iş getirir misin? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben de mesai kavramı yok maalesef baya serseri serbest meslek bizimki Eve iş getirir misin? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır işyerinde hallederim gadası 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Eyvallah 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. bazen evet 1 0 Yorumla
Mehmett9856 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bu nasıl iş kardeşim evin içine şehir hastanesi mi kuracaksın. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 958 cevap paylaştı. Eve iş getireceğimi zannetmiyorum inş getirmem 1 0 Yorumla
matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Öğrenciyim işimi eve taşıyorum zaten hep😔 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 701 cevap paylaştı. Asla. Öğretmenliği bıraktım lan bu yüzden dhdjd 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Mimar mısın 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Elektrik mühendisi Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her an şınav çekecekmissin gibi duruyosun 1 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hem iş hem spor 😜 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Sporu işten daha çok yapmışsın gibi duruyo burdan Yorumla beyt_16 +1 yıl İkisinde de iyiyim diyelim 😇 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Autocad diye bişey var kardeş 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Vay arkadaş ben nasıl düşünemedim 15 yıldır bu işi yapıyorum 😳 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Ozmn normaldir eskiler bildiği yoldan gider. Yorumla beyt_16 +1 yıl Kardeşim git en güzelini sen yap arkadaş bşr kere de rahat olun kendinizi kasmayın insanlar buraya stres atmaya geliyor bi rahat olun hoşunuza gitmiyorsa yorum yapmayın Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 914 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerekirse evet 1 0 Yorumla
hayalperest5667 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Okuyirum daha 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Allah zihin açıklığı versin kardeşim Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mühendislik mi? 1 8 Yorumla beyt_16 +1 yıl Evet kardeşim Yorumla Resco123 +1 yıl Tahmin ederim Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 Yorumla Resco123 +1 yıl Malzeme mühendisiyim bende Yorumla beyt_16 +1 yıl Allah kolaylık versin kardeşim 😅 Yorumla Resco123 +1 yıl Askerdeyim sağol ☺️ Yorumla beyt_16 +1 yıl Hayırlı tezkereler kardeşim Yorumla Resco123 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Oldcandy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Mesleğimi yapmıyorum artık. 0 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Meslek neydi ki Yorumla Oldcandy +1 yıl Hemşireydim Yorumla beyt_16 +1 yıl Güzel meslek aslında Yorumla Oldcandy +1 yıl Eşim çalışmamı istemediği için bıraktım Yorumla beyt_16 +1 yıl Anladım Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 521 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır işyerinde hallederim gadası
Eyvallah 😅
bazen evet
Bu nasıl iş kardeşim evin içine şehir hastanesi mi kuracaksın.
😅😅
yook iş işte kalir, en fazla gün içi dedikodusu gelir dhdhdh
Getirebilirim ama evde daha çok kendime zaman ayırmak istiyorum
Evden çalışıyorum zaten
😅😅
Öyle bir işim yok şükür
Eve iş getireceğimi zannetmiyorum inş getirmem
Öğrenciyim işimi eve taşıyorum zaten hep😔
Evi işe işide eve taşımam
Töbe haşa asla yapmam.
Asla. Öğretmenliği bıraktım lan bu yüzden dhdjd
Mimar mısın
Elektrik mühendisi
Her an şınav çekecekmissin gibi duruyosun
Hem iş hem spor 😜
Sporu işten daha çok yapmışsın gibi duruyo burdan
İkisinde de iyiyim diyelim 😇
Autocad diye bişey var kardeş
Vay arkadaş ben nasıl düşünemedim 15 yıldır bu işi yapıyorum 😳
Ozmn normaldir eskiler bildiği yoldan gider.
Kardeşim git en güzelini sen yap arkadaş bşr kere de rahat olun kendinizi kasmayın insanlar buraya stres atmaya geliyor bi rahat olun hoşunuza gitmiyorsa yorum yapmayın
Hayir ev iş ayrımı olmali
İşim bahane. Kol kaslarım şahane.💪💪💪
Asla
Evet
Getirmiyorum hiç
Getiricem
Gerekirse evet
Okuyirum daha
Allah zihin açıklığı versin kardeşim
Mühendislik mi?
Evet kardeşim
Tahmin ederim