Herşeyi normal karşılıyoruz konuştuğum ben bunları yapmıyorum veya yalnış buluyorum diyince cahil veya yobaz oluyorum
Niye artık zina aşk oldu edepsizlik özgürlük?

Sorun şu ki siz modernleşmeyi, çağdaşlığı, yeniliği çok yanlış anlıyorsunuz. Siz özgürlüğü insanın her istediğini yapabilmesi zannediyosunuz. Genelleme yapıyorum Türk milleti adına ama tenzih edilecekler de var elbette herkesi kastetmiyorum. Avrupa'da ya da gezip gördüğüm dünyanın çeşitli yerlerinde inan sizin kadar ahlak seviyesi düşük bir millet daha görmedim. Sonra ben söyleyince kızıyorlar sen Türk değil misin diye. Ben zaten Türk değilim de olmak da istemem şu şartlarda. Maalesef siz cahil, kendini geliştirmeyen, kültür ve gelişim seviyesi düşük, eğitimsiz bir toplum oldunuz artık üzgünüm bunlar gerçekler. Şanlı bir tarih bir ülkenin geleceğini kurtarmıyor ne yazık ki. 21. yüzyılda hala tartıştığınız konulara bak.
Eğer yargılıyorsan öylesin ama yargılamıyorsan sen istemiyorsan karşındaki insan sana böyle diyorsa yobaz ve cahil olan kendisidir. Herkes istediğini yapar, istediği gibi yaşar. Bence senin karşına çıkan insanlar cinselliği aşktan önde tutuyorlar.
İnsanlar basitleşti çünkü. Onların kafasında olmayınca sana yobaz, geri kafalı derler. Takma onları basitler. Çok modern insan sanıyorlar kendilerini 🤣
Cevap
7Cevap
Böyle yaşamak da, buna karşı çıkmak da birer tercih.
Hangisinin doğru olduğu konusu kişiye, bulunduğun zamana ve zemine göre değişkenlik gösterir.
Yani doğru herkese göre değişkenlik gösterir.
Sorun olan şey ise kişilerin kendi doğrularını karşı tarafa dayatma çabası.
Bırakalım herkes kendi doğrusunu yaşasın.
En azından sorun çıkmaz
Bundan 20 yıl öncekş aşklarda da kimileri eskiden aşk böylemiydi diyor
Hep bi dönemi kötüleme derdi
çünkü toplum cahil fazlasıyla cahil. neyin özgürlük olup olmadığını kavrayamıyorlar. her gördükleri şeye heves edip normal sanıyorlar
Anlamıyorum gerçekten zina nasıl bu kadar normalleşti hiç sevgilisi ilişkisi olmamış erkeğe bile inanan kalmadı anlatınca kimse inanmıyor ya da dalga geçiyor
Çünkü keramet evlilikte değil bunu anladılar
Ama onu da yanlış anladılar tabi
Sonuçta taş devri insanları değiliz artık kitleleri yönetmek için kurallara, dine ihtiyacımız var yoksa kimin eli kimin gö. tünde belli olmaz.
(Dinlerin ahlak kuralları, dinlerden önceye dayanır)
haklısın bende seni gibi düşünüyorum
müslüman değillerdir, basit
Cunku avrupa oyle istiyor
Herkesin kendi hayati
burası avrupa gari knka :D
Tek eşli kalmak zor
Allahın yaksın bizi
En İyi Cevap