- Diğer konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılBekar yetişkinlerin nikahsız cinsel ilişki yaşamaları zaten normal olmalı. Evli çiftlerin evlilik dışı ilişkilerinden bahsetmiyorum. Sadece evli çiftlerin seks yapabileceğini iddia etmek yobazlık ve geri kafalılıktır. Din öyle emrediyor diye herkesin dinin emrine uymasını beklemek, herkese bunu dayatmak ise faşizmdir. İnsanların özel/cinsel hayatı seni ilgilendirmez, devleti de ilgilendirmez. İsteyen evlenmeden sevişir, sana ne, bana ne? Bundan niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Size giren çıkan ne? Sizi mi yapıyorlar zorla?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZina konusundaki toplumsal ve kültürel algılar, toplumdan topluma farklılık gösterebilir ve genellikle kültürel, dini veya sosyal normlarla ilişkilidir. Bazı toplumlar veya kültürler, cinsel ilişkileri belirli normlara ve değerlere göre düzenler. Zina, bazı toplumlarda ahlaki veya dini bir yasağın ihlali olarak görülürken, diğer toplumlarda daha farklı bir yaklaşım sergilenebilir. Bu normlar, genellikle toplumun geleneklerine ve inançlarına bağlı olarak şekillenir. Yani sana öyle geliyor kınama filan yok sen dindarsındır seks yapmıyorsundur evlenmeden bu seni bağlar kimse senin inancına ve yaşama şekline birsey diyemez heleki müslüman bir ülkede.. Yani senin kafan karışmış biraz daha yoğunlaş bu konuya bence.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Diğer konusunda 92,5b cevap paylaştı.
u 1 yılinsanlar karaktersiz maalesef
00 Yorumla
1 yılToplum bozuldu çünkü. Ahlaklı olanları insan yerine koymuyorlar ama zina yapanları baş tacı ediyorlar.
Bazen gerçekten ben ne yaşıyorum nerdeyim diye deliriyor insan.
14 Yorumla- 1 yıl
Sonunda benim gibi düşünen biri
- 1 yıl
Ülkemiz Müslümanım diye geçiniyor ama yüzde 2 si Müslüman olarak yaşıyor
- 1 yıl
Çok dogru müslümanliga bağlıyorlar hemen. Seküler veya gayrimüslim olup ta zinadan nefret edenler var. Or. sbu küfürü ne için deniyor bilmiyorlar galiba zina yapanlar için deniyor hem tüm tek tanrılı dinlerde büyük günah ve ağır cezası vardır. Tek sevmeme sebebi din mıdır? Yo değildir. Hem hastalık bulastirir zina hemde evlenmeden etik değil. Ve kıskançlık ve kibiri arttirdigi da söyleniyor. Başkalarının cinsel hayatından sanane özgürlük yobazmisiniz algısı nedenki? Aynen sevgili olup her türlü yatilabilir ciril ciplak sevisilebilir ama evlenip yuva kurulamaz dimi. Hristiyan veya yahudi olsaydım da sevmezdim. Yok üreme için normal diyorlar ama e nikah ne güne duruyor? boş ver kuzum savunan insanlar görecek cezasını. Yok neymiş çok sevdim yok neymiş tatmin oldum falan diye bahaneler yapacaklar canım
1 yılBence evlilik geciktiği için, mesela bir düğün yaparsan 1.500.000'i cepten çıkarıyorsun, ve beklentiler de yükseldi o yüzden insanlar zinaya yöneldiler, yani evlilik de böylece gereksiz görülmeye başlandı...
13 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki
1 yılAmaç toplum yapısını ve ahlakı bozarak halkları yönetmeyi kolaylaştırmak
20 Yorumla
1 yılZinayla kalsalar iyi. Artık zevk adı altında karısını kullandıranlar çoğaldı hatta bu sitede bile var soru açmıştı karımı isteyen var mı diye
24 Yorumla- 1 yıl
Ahlaksizlik diz boyu
- 1 yıl
Herkesin günahı kendine. Ne desek boş inan
- 1 yıl
Aynen allah hepimizi hidayet etsin doğru yoldan ayirmasin
1 yılAhir zamandayız çünkü faiz zina haram bunlar çok sıradan şeyler oldu
11 YorumlaYapmayan değil yapamayan diyelim önemli olan yoklukta değil varlıkta inanmak fakirin zaten tutunacak başka dalı yok sen varken Allah'a sigjnabilmelisin yoksa zaten başka sansin yok ki
10 Yorumla
1 yılAslında, evlilik basit olmalı, herkes evlenebilmeli ve kolayca da boşanabilmeli. Bir erkeğe 4 eş işide zina olayini çözer, 4 eş den sonra zaten hali kalmaz, eşler de bir biri ile uğraşırken başka şey düşünecek halleri olmaz. Çoğunun işine gelmez ama hakikat bu.
00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. her şey yasaklanırsa olacağı bu 😏. eskiden ne çocuklara taciz cinsel istismar. Ne de tecavüz vakaları duyuyorduk. Yasak olunca herkes merak ediyor. Eskiden afedersin siki kalkan genel eve gidiyordu. p*rno siteleri serbestdi.
00 Yorumla- Diğer konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılNe olmasını isterdin? Sokaklarda tıpkı iran da olduğu gibi ahlak polislerinin gezip ahlaksızlık yapanları idam etmelerini mi
026 Yorumla- 1 yıl
Evlilikniye var o zaman geri kafalıysam bu konuda olayım eyvallah
- 1 yıl
Sonrada namuslu kız bulamıyoruz der gezersiniz ortada
- 1 yıl
Namus dediğin 2 bacak arasında olan bişey değil sadece ruhu ve beyni bozuksa asıl sorun o şimdi sonra namuslu kız kadın vs bulamıyorsunuz diyorsun. Hadislerde ve kur’an da da geçtiği gibi temiz erkekler temiz kadınlarla kötü erkekler kötü kadınlarla ömür sürecektir evlilikler artık eskisi gibi değil
- 1 yıl
O zaman duzgub agirbasli sizle iliskiye girmeyi istemeyen temiz kizlari da isteyeceksiniz kardeşim evlenmeye gelince bakire bakire diye cıklamayin
- 1 yıl
Temiz insan kaldı mı ki ben öyle olup birde üstüne beni sevebilecek birisi olduğuna inanmıyorum
- 1 yıl
Sen türkiye de yaşama. Bana sorarsan afganistan veyahut iran tercih edebilirsin çünkü artık senin kadar geri kafalı kalmadı türkiyede artık her şey normal
- 1 yıl
Abi benim yukarıdaki cümlemden ne çıkardın sen "temiz erkekler temiz kadınlarla kötü erkekler kötü kadınlarla ömür sürecektir evlilikler artık eskisi gibi değil" dedin bende bu iş zor dedim nasıl bir cevap bu
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 cevabım sana değil dostum sorunun sahibi dalga geçer gibi konuştuğu için ona yazdım
- 1 yıl
Sende rusyaya amerikaya git burası musluman ülke
- 1 yıl
Ya bi defol git ya
- 1 yıl
@Rumeysatoz burası laik bir ülke bunu kafana sok geri kalmışlığın ve yobazlığın ülkesi değil müslümanlıkla islamla yönetilen ülkelere defol
- 1 yıl
Bir şey dememiş ki niye sadece kızlarda bakılıyor bekarete demiş sen fazla abartmışın abi olayı. Zinayıda normal görmeyebilir gayet doğal
- 1 yıl
Yaptigin ahlaksızlığı örtme çabası fjdksks
- 1 yıl
Sen benim düşünceme saygı duymazdan bende sana duymam hadi yalla
- 1 yıl
Anamı katma kötü olur bak
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 gercekten bu adam beni cildirtti yeminle
- 1 yıl
Sen benim düşünceme saygı duysaydin bende duyardım
- 1 yıl
@Rumeysatoz düşüncene saygı duyarak yorum yaptım ama sen saldırgan bir biçimde sanki tüm erkekler aynıymış gibi düşünceyle konuşuyorsun
- 1 yıl
@kompetankedi06 saygı duymadan yorum yapmışsın.
- 1 yıl
@Rumeysatoz yaa neyse hadi işin gücün rast gelsin
- 1 yıl
Duymadin hiç kusura bakma gelmiş annemi katiyosun ayıp ya sen normallestiriyorsub ben normallestirmiyorum bu da benim düşüncem rahatsız olduysan engelle cevap verme uğraşamam
- 1 yıl
Yav uzatma kardeş işine bak allah allah
- 1 yıl
@Rumeysatoz yazmayı kes cevap vermeyim
- 1 yıl
Sana yorum yapan arkadaşa da cevap ver o da senin haksız olduğunu anlamış demekki haksizsin
- 1 yıl
YAV NE ALAKA HRİSTİYANLIK VE YAHUDİLİK TEDE GÜNAH AYNEN SEVGİLİ OLUP YATİLABİLİR SEVİSİLEBİLİR AMA EVLENİP YUVA KURULAMAZ DİMİ? O ZAMAN EVLİLİK NEDEN BULUNDU. MADEM ÇOK CİNSEL ZEVKİ VAR. EVLİLİK DİSİ ÇOCUK YAPİP A@M S#KMEK NORMAL Mİ BUNU SEVMEMENİN TEK SEBEBİ DİN MİDİR DEĞİL! HEM KİBİRİDE ARTTIRIR ZİNA
- 1 yıl
Tamam biri sevilebilir sorunum yok laik ülke ama 5-10 dk lik zevk için günahkar olmaya ne gerek var artık dışarıda tuvaletlerde bile zina yapanlar arttı. Sınıf arkadaşımın ablasi bir kolejde okuyormuş tuvalete girmiş bir anda 1 kız 1 erkek ah ah ah ah diye sesler duymuş. Bunu yapanlari öğretmen sonradan fark edilmiş atılmış ve evden dışarı cikmama cezası verilmiş iyi ki yapılmış vallaha içimin yağları eridi. Zina yi sevmemek sadece dinle alakalı değil. Yabancı bir kadınla sevişirmiydin zevk için
Ee sorunun içeriği yok. Benim cevabım sosyal medyadan dikkat çekme ilgi çekme.. bu temel sorun onun üzerine hersey normallestiriliyor
13 Yorumla- 1 yıl
Yakında tecavüzlerde artar ortalıkta kadına tecavüze hayır diyenler yabancı erkeği seviyor diye çırılçıplak soyunup sevişiyorlar zina ve tecavüzün çok farki yok gözümde ve bunu sevmemeninde dinle alakası yok bazı canım oRsbiler savunuyor müslümanlara salliyor ama 3 büyük tek tanrılı dinde yasak halbuki
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. İnsanlar sapıttı... Topluca cehenneme gidiyoruz... ondan
14 Yorumla- 1 yıl
Üstteki yorumlar beni cildirtti
- 1 yıl
Sözde Türkiye'nin %80-90 i Müslümanım diyor ama savundukları ve yaptıkları şeylere bakarsak (zina ve fuhuşu normallestiriyorlar birde) %5 veya %10 gibi bir oranda bildiğin bu kadarmış gibi yaşıyorlar. Dinini umursamıyorlar. Hristiyanlar ve Yahudiler de ne kadar zina yapsada lgbt desteklesede diğer bu 2 dindede Musevi ve Hristiyanlardada günahtır lpg ve o**buluk
- 1 yıl
Şunu söylemek isterim; Yahudilik ve Hıristiyanlık diye bir şey yok gerçekte. Ayeti kerimede biz Hıristiyanız diyenler buyuruyor. Hıristiyanlar demiyor. Yani o ismi kendilerine kendileri takmışlar. Zaten malumun daha sonraki dönemlerde de kitaplarını değistirdiler. Dolayısıyla şimdi puta tapmış oluyorlar.
Diğer taraftan söylediklerin tabiki doğru. Dinimize gereken hassasiyeti göstermiyoruz. Tesbitine tabiki katılıyorum.
1 yılBunun sebebini ben de merak ediyorum. Ben günaha girdiysem sende gireceksin mantığıyla düşünüyor olabilirler.
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
1 yılYapmayanı kınayanı hiç görmedim, tersi örnek milyon tane var. Kınamadan anlaşın ne bu tantana
12 Yorumla- 1 yıl
Ben kinandim
- 1 yıl
Kınayanla mesafe koy geç uğraşma
1 yılHerkes özgür kimsenin kinamaya hakkı yok kadın kasiniyosa bizde yapiyoo erkekyiz
03 Yorumla- 1 yıl
Sizde zina yapmayanı kinamayin o zaman
- 1 yıl
Erkegim lafıyla kaçmaya calisma
- 1 yıl
Aaa öyle erkekmi olur
Doğalmış gibi bir hale sokuldu. Film ve dizilerle
10 Yorumla
1 yılbunun en temel cevabı şu dinler doğrudan bu durumu çözemez.. artık anlayın.
03 Yorumla- 1 yıl
Zina sevmemek sadece dinle alakalı değil. Yabancı birisiyle neden sevisirsinki. O**sbu olmanin neresi normal veya iyi? Ortalıkta kadına tecavüze hayır diyenler yabancı bir erkekle banyoda veya her hangi bir yerde çırılçıplak sevişiyor. Tecavüzle çok farki yok benzer şeyler farkedersen ikiside aynı bk
- 1 yıl
Evlenip yuva kurulamaz dimi ama o**spu olunabilir ayrıca Hristiyanlık ve yahudiliktede günah onlar dinlerini yaşamadıkları için bu dindekilerde yapıyor çoğu sözde müslüman bile yapıyor benim sanal kız arkadaşımda bir erkeğe cinsell mesajlar yazarak ah ah ohh yapma aciyor diyordu onu uyardım pişmanmi değilmi bilmem.
- 1 yıl
@BoksiTt dinler zinayı engellemiyor konuyu daha temelden bakış açısı kazanmak adına açıklamadan yazdım. hiç bi din kötülüğü engellemediği gibi bunu da engellemiyor. şu yaşıma geldim zina yapmadım. imkanım mı yoktu hayır. sadece evleneceğim kişiyle yapmak istedim var böyle erkekler inanmasanızda. deistim. bir sürü müslüman arkadaşım dostum var hepside evlendi. evlenmeden önce parası karşılığında ilişkiye girdiler.. cuma kaçırmaz bu erkekler.. mahallede de en çok saygı gören onlar.
Gizli Üye(18-24)1 yılToplumun nereye gittiği belli değil maalesef...
12 Yorumla- 1 yıl
Erkrkler yorumda beni lincledi bak
Cevap sahibi1 yılO insanların pek te kutsalı kalmamış gibi.
Gizli Üye(36-45)1 yılKendi yaptigini sanki baskalari yapiyor rahatsizo luyorum hvasini birak mk bi bitmediniz ezikler
02 Yorumla- 1 yıl
Ne dion la
- 1 yıl
Sözde Türkiye'nin %80-90 i Müslümanım diyor ama savundukları ve yaptıkları şeylere bakarsak (zina ve fuhuşu normallestiriyorlar birde) %5 veya %10 gibi bir oranda bildiğin bu kadarmış gibi yaşıyorlar. Dinini umursamıyorlar. Hristiyanlar ve Yahudiler de ne kadar zina yapsada lgbt desteklesede diğer bu 2 dindede Musevi ve Hristiyanlardada günahtır lpg ve o**buluk
1 yılçünkü toplum bilinci ve din örf adetlerimiz yok oldu.
05 Yorumla- 1 yıl
Haklisiniz
- 1 yıl
benim kız kardeşim var sonuçta
- 1 yıl
Aynen kimse dusunmiyor bunu
- 1 yıl
aynen öyle herkes çıkar peşinde.
- 1 yıl
Benimde bir arkadaşım ergenlikten geçiyor ve sınıf arkadaşlarindan etkilenip bir erkeğe aşırı derecede cinsel ilişkiye sanki onunla giriyormuş gibi yazılar yazıyordu kendisi 12 yaşında ama yazışmaları+18 di. O kadar dedim Tanrı korkun yokmu diye? Allah'ın dinini umursamıyorsa napam. Bunu yapan kız müslüman. Ama Türkiyede çoğu Müslüman dinini umursamıyor zaten. aynısı Hristiyanlık ve yahudilige inananlar içinde geçerli. Arkadaşım gece çok azdigini söyledi. Gururlu gururlu söylüyor ama farkında değil ben uyarıyordum sohbet yayinda ama ateşe koşmak istiyordu ben dedikçe daha çok cinsel yazılar yazıyordu. Ah ah ohh AHH, bilmem naptigim, yavaş aciyor yapma ve daha kötulerini dedi. Sanal zina yapan arkadaşımı nasıl uyaririm? Kendisi müslüman çünkü ciddiye almıyor ama bir şekilde anlatabilmem gerek
Zina olabilir ama 14 yaşında başlanmaması gerek min 18 çocujlarda sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılzina zinadır kardeşim nesi normalmiş
20 Yorumla
1 yılYapmıyorsan kınıyorum seni..
01 Yorumla- 1 yıl
😅😅😅
Kim kınıyor saçmalık tercih meselesi
02 Yorumla- 1 yıl
Çoğu kişi kınıyor alttaki yorumlara baksana
1 yılAhir zaman. herkes yerini alsın işte.
10 YorumlaZina yapmayan kınamak yok öyle birsey
00 YorumlaDiğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yine kinaniyor o artisler için geceri
00 Yorumla
1 yılTek sorun o olsa keşke.
00 Yorumla
1 yılBravo hassasiyetin için.
01 Yorumla
1 yılDevir çok kötü ya
20 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Amerikan ozentilgi
20 Yorumla
1 yılİnternet etkisi bence
20 Yorumla- Diğer konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılNormal olduğu için
02 Yorumla- 1 yıl
Gel birlikte yanalım 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmıyorum diye aptal diyor bana
02 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar ahlaksız insanlar demi
Cevap sahibi1 yılEşimle olsun istiyorum. Ayrıca hoşlanmadığım biriyle de sevişmek istemem. Hayvan mıyım ben
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de çözemedim bu durumu
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılMillet din den bu kadar uzaklaştı işte
12 Yorumla- 1 yıl
Benim müslüman arkadaşım bile bir sohbet yayınında bir erkeğe cinsellikten aşırı bahsederek onunla cinsel ilişkiye giriyormuş gibi şeyler yazmışti kendisi 12 yaşında ama yazışmaları +18 sanal zina yapıyor yani. Şaka amaçlı mi gerçek mi bilmiyorum ama çok kırıldım ona. Çünkü uyardım ve rahatsız oldum diye bana laf söyledi. Ve o yazdıkları o kadar kötüydü ki şok oldum bian bu benim arkadaşım mi dedim (kendisi sanal kız arkadaşım böyle yapmasının sebebi sınıf arkadaşlarindan görüp etkilenmesi) ama yardım edin arkadaşlarimdan oldu demişti bende bunun iyi bir şey olmadığını söyledim yorumunu sildi. Galiba azda olsa anladı yaptığının yanlış olduğunu. Ama uyarınca umursamıyordu gerçi bazıları bir dine inandığı ve ahirete falan iman ettigi halde dinini umursamıyor. Arkadaşıma nasıl bunun yanlış olduğunu ikna edebilirim benim taciz anım var o cinsel mesajları görünce aklıma geliyor tiksiniyorum. Travmamdan mi böyle düşünüyorum bilmiyorum
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılGönüllü artık bu dediğin şey
01 YorumlaNormal olduğu için
02 Yorumla- 1 yıl
Neyse düşüncene saygı duyuyorum bb
Nerde kınanıyor yapmayan
02 Yorumla- 1 yıl
Ben hep kinandim sevgilinle yapmadığın için aldatildiyosun dedi
1 yılDevir bozuldu
11 Yorumla- Diğer konusunda 10,2b cevap paylaştı.
m 1 yılKim o
10 Yorumla
1 yılEvet cag deisti
10 Yorumla
1 yılNormal değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlenmeden yapmadım mutluyum
04 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun
Cevap sahibi1 yılinan çok da imkanımız oldu sevgilimle
ikimiz de birbirimizin ilkiydik
evlendik yaptık- 1 yıl
Keske herkes böyle olsa
Cevap sahibi1 yılyapsaydık ve ikimiz de başkaları ile evlenseydik
o bile evliliklerimizi etkilerdi
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal çünkü zina değil seks
03 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakma iyi e ahlaksızlık diz boyu olmuş ya
Cevap sahibi1 yılGrup yapan çok
1 yılDoğal oldu artık
01 Yorumla- Diğer konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılnormal zaten
02 Yorumla- 1 yıl
Birsey derdim de neyse insanların düşüncesine saygım var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler