Dün internetten yabancı bir erkekle tanıştım ve keyif aldım sohbetimizden. Bizim evliliğimiz nereye varacak?

Arkadaşlar ben 24 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Bir tane oğlum var.
Gayet güzel bir hayatım vardı. Ben kendime bakan, evi ve eşiyle ilgilenen biriydim. Eşimi maddi olarak asla zorlamıyordum, onu hiçbir konuda bunaltmıyordum. Ayrıca hem zaten eşimi sevdiğimden hem de etik anlayışım gereği eşimden başka hiçbir erkeğe bakmıyordum bile. Şöyle anlatayım, markette erkek kasiyerdense kadın kasiyeri tercih ediyordum, bir erkekle muhatap olmak zorundaysam göz teması kurmadan hızlı ve ciddi bir şekilde bitiriyordum.

Fakat eşim ben hamileyken beni aldattı. Tek gecelik korkunç bir şey yaptı. Eşimi hem sevdiğimden hem de bebeğimiz olacağı için affettim.

Ama ben artık eski ben değilim. Artık yok erkeklerle göz göze gelmeyeyim, yok dikkatli olayım hassasiyetim bitti.

Liseyi dil bölümünde okumuştum, İngilizce pratik yapayım diye dün internette yabancı arkadaş aradım ve Estonyalı bir adamla tanıştım. Saatlerce konuştuk. Bel altı ya da uygunsuz konular konuşmadık. Ama adamın sohbeti çok sardı ve çok keyif aldım.

Saygı çerçevesinde yorum ve fikir istiyorum arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmayı planlamıyorum, kafamda netleştirebilirsem boşanacağım. Her şeyi tüm detayıyla yazmamın nedeni geçtiğim yolu anlatabilmek... Eşim o iğrençliği yapmadan önce içimden gerelerek, severek ve ben istediğim için hiçbir erkekle muhatap dahi olmuyordum. Zaten gözüm eşimden başkasını da görmüyordu... Aldatmasını affettim çünkü bebeğimiz olacaktı ve çok korktum onu kaybediyorum diye... Ama şimdi fark ediyorum ki ben eski ben değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık gözüm başka erkekleri görebiliyor. Elbette bu durum aldatma faslına geçmez çünkü ben zaten entrikalarla uğraşamam. Galiba boşanmam gerek. Artık gözümde eşim tek ve bir tane değil. Artık benim bir tanem değil.
Dün internetten yabancı bir erkekle tanıştım ve keyif aldım sohbetimizden. Bizim evliliğimiz nereye varacak?