Belli ki yaşan bu ihanet olayı ona karşı olan duygularının bitmesine sebep olmuş. Sevgin bittiği için ve bir de eşine karşı olan öfkenden dolayı hata yapmaya açık hale gelmişsin. Zaten bu yüzden de eski hassasiyetin kalmamış. Sevmediğin bir adamla evli kaldığın içinde istemeden de olsa farklı arayışlar içine girmişsin. Eğer evliliğini bu şekilde sürdürmeye devam edersen aynı karaktersizliği sen de yapacaksın. Eşinle aynı seviyeye inmek istemiyorsan evliliğinizi bir şekilde sonlandırman gerektiğini belirtmek isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen hamileyken eşin seni aldattığı zaman onu affetmeyecektin. Eşinin bu davranışını affederek hata yapmışsın. Bebeğin olabilir tamam ama sırf bebek içinde bu durumu kabullenemezsin, bu çok saçma. Eşinle ayrılabilirsin. Ayrıldıktan sonra ise kiminle tanışmak istersen tanışabilirsin. Şuanda eşinle halen birliktesin ve bir başkası ile samimi olman yanlış olur. Her ne kadar eşin karaktersiz olsa da, senin evliyken bir başka erkekle samimi bir şekilde konuşman hoş bir şey olmaz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sizin evliliğiniz mahkeme salonuna varacak
Varması gereken yer orası
Aldattığın da affetmeseydin demeyeceğim çünkü o anki duygular çok farklı
Yaşadığını unutmadigin içinde zamanla soğumuşsun. En azından ne istediğini neden istediğini biliyorsun. Kendin için doğru kararı vermişsin umarım mutlu olursun 🌸11 Yorumla
Soran+1 yıl"Aldattığın da affetmeseydin demeyeceğim çünkü o anki duygular çok farklı"
Bu konuda empati yapabilmeniz muhteşem. Çoğu kişi "madem öyle baştan affetmeseydin" dedi ama ben aldatıldığımı öğrendiğimde hem hamileydim hem de olayın şokundaydım, canım gibi sevdiğim, her an öpücükler kondurduğum, şiir yazdığım adamı kaybediyorum korkusu yüreğimi sardı.
Ama zamanla fark ettim ki, artık ne ona şiir yazasım var, ne öpesim. Eskiden onun varlığı mutlu olmam için yeterliydi. Artık yeterli değil, hatta yazdığım gibi başkasıyla sohbet etmek istedim ve o sohbetten de keyif aldım... Asla sapıkça bir şey konuşmadık, dünya gündemini vs konuştuk. Ama bana iyi geldi o beyle ettiğim sohbet. Terapi gibi oldu, kafam dağıldı, oh be dedim, yaşamayan
anlayamaz.
Velhasılkelam, boşanmaya karar verdim. Artık eşimi sevmiyorum, zerre şüphem kalmadı. Önce ailemin yanına gideceğim, sonra da iş bulup ayrı eve çıkacağım.
Eşimden nefret etmiyorum, oğlumuz konusunda da ona hiçbir zorluk çıkarmayacağım, dilediğince oğlunu görebilir. Eşimden nefret etmiyorum ama onu sevmiyorum.
Eğer benim küçük, sevimli dünyama, deliler gibi sevdiğim sevdama 2. bir kadını karıştırmasaydı hem dünyada hem ahirette sadece ona aittim. Ama artık değilim, bir an önce boşanmak istiyorum. Bu kararı net bir şekilde verince de rahatladım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yuva yıkmak kolaydır , toplaması hiç de basit değil. Erken karar vermeyin seviyeli şekilde evliliğinize devam edin , çok kötü bir tabir var dul kadın diye , o duruma düşmeyin insanların tek amacı sizi kullanmak olur , hayatınızda olan beyfendiye bir şans daha tanıyın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evlilik birliğinin temeli sarsılmış yani evliliği evlilik yapan tüm unsurlar kalkmış gibi görünüyor. Bu durumda boşanmanız en doğrusu olacaktır. Boşandıktan sonra kendinize yeni bir hayat kurmanız gerekecek. Muhtemelen çocuğunuzun velayeti de size verilir. Biraz zor bir süreç olacak ama kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışmak isterseniz bunu zor da olsa başarabilirsiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin artık içinde bir şeyler bitmiş yani senin eşin başkalarını tercih ettiğinde aslında içinde bir şeyler kopmuş gitmiş bir şey kalmamış yani içinde artık aşk değil sadece arkadaşlık o yüzden gönlün başkalarına kayıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçinde bir şeyler kopmuş ki bu çok normal sen aslında affetmemişsin sadece konuyu çocuk için kapatmışsın. Sadece boşanmadan kimse ile bir şey yaşama ve ileriye gitme bu hem insanı vicdanen yorar hem de mahkeme de problem yaşarsın kanıtlarsa karşı taraf. Bu durumda tek düşünmen gereken çocuğun onunla tekrar bir hayat kurabilir misin? Hayatına alacağın adam çocuğa iyi davranır mı yoksa kötü mü davranır falan diye düşünmen gerekli iyice ölç tart. Eşine tüm bunlara rağmen oğlun için katlanabilir misin onu da gözden geçir ona göre kararını ver.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı planlamıyorum, kafamda netleştirebilirsem boşanacağım. Her şeyi tüm detayıyla yazmamın nedeni geçtiğim yolu anlatabilmek... Eşim o iğrençliği yapmadan önce içimden gerelerek, severek ve ben istediğim için hiçbir erkekle muhatap dahi olmuyordum. Zaten gözüm eşimden başkasını da görmüyordu... Aldatmasını affettim çünkü bebeğimiz olacaktı ve çok korktum onu kaybediyorum diye... Ama şimdi fark ediyorum ki ben eski ben değilim. Artı gözüm başka erkekleri görebiliyor. Elbette bu durum aldatma faslına geçmez çünkü ben zaten entrikalarla uğraşamam. Galiba boşanmam gerek. Artık gözümde eşim tek ve bir tane değil. Artık benim bir tanem değil.
Cevap sahibi+1 yılIşte kırılmışsın ve tamir olamamışsın. İçinde tamamen bittiyse artık yanında olmaması senin için bir şey ifade etmiyorsa bitir ama hala üzülüyorsan ya da kurtarabileceğinizi düşünüyorsan açık açık konuş ve senin eskisi gibi olmadığını içinde bir şeylerin kaybolduğunu söyle ona eğer her şeyi unutturmak için çabalarsa oğlun için bir şans verebilirsin fakat artık başka erkekler ilgini çekiyor ve eşini gözün görmüyorsa o evlilik senin için bitmiş demektir ve yapılacak şey oğlunun en az zarar göreceği şekilde ayrılmak
Günümüzdeki çoğu evlilik bu noktada zaten. Evlendikten 5-10 yıl sonra aldatma, ihanet vs bir şey olmasa bile çiftler birbirinden sıkılıyor. Farklı arayışlara yöneliyor. Bazen seni hiç tanımayan insanlarla konuşmak, dertleşmek iyi geliyor, psikolojini düzeltiyor. Etik değil elbette ama olan olmuş. bir şey olmayacak, böyle devam edecek gibi. İkinizden biri boşanma kararı alana kadar..
10 YorumlaKendini hiç bir şeye zorlama. Zaten aldatmak tam olarak affedilmesi kolay bir durum değil. Sadece bebekle ne yaparım düşüncesi ile hareket edip üstünü kapatmışsın.
Bu durum bugün patlak vermese bile ileride verir. Geciktirmenin lüzumu yok eğer ekonomik özgürlüğe sahipseniz durmayın boşanın. Aldattığına dair belgeleriniz varsa iyi bir nafaka alabilirsiniz. Bu sizin duzeninizi oturtmaniza yardimci olur.12 Yorumla
Soran+1 yılBenim maddi durumum eşiminkinden iyi. Zaten bu yüzden onu maddi anlamda hiç zorlamadım. Hani erkekler şikayet ediyor ya kızlar ev istiyormuş araba istiyormuş diye. Ben bunları istemedim hatta tam tersi çoğu zaman maddi destekte bulundum ama işte istemek lazımdı belki de... Bebekten ve sevdiğimden dolayı ayrılmadım ama artık sevmediğimi fark ettim. Sevsem başka bir adamla konuşamazdım çünkü severken asla konuşmak istemiyordum, tek derdim eşimi nasıl mutlu ederimdi. Edememişiz beyzademizi mutlu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yuva kolay meydana gelmiyor. Esinin yaptigini dogru bulmuyorum ama bosanmani da tavsiye etmem. Diyeceksin aldatildim ama bu konuyu esinle konus ve Şu an ki ruh halini ona söyle. Baska birileriyle konustugunu soylemek zorunda degilsin. Sadece hissizlestigini ve durum boyle giderse bosanmaya kadar gidebilecegini söyle. Sonra bekle onun tavri ne oluyor. Eger yaptigi isten pismansa iliskiyi kurtarmak icin uğraşacaktır ve sen de hem kendin hem oglun icin bi sans daha ver.
Son olarak o aldattiktan sonra cinsel hayatiniz sekteye ugradi mi yoksa onceki gibi mi. Cunku cinsel hayatin bozulmasi da bosanmayi tetikleyebilir16 Yorumla
Soran+1 yılYaptığından pişmandı ve ben affedince normale döndü. Yani eskisi gibi, sanki aramızda böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi. Ama ben eskisi gibi değilim. Onu ben bir tanem olarak görüyordum ve seve seve hayatımı ona adamıştım. Ona çiçekler alıyordum, hediyeler alıyordum, kırtasiyelerde sevimli kartlar var ya, onlardan alıp içine hislerimi yazarak veriyordum. Hatta geçende cüzdanına koyduğum notu gördüm. Ayıcılıklı kalpli bir kartın içine onu çok sevdiğimi yazıp cüzdanına koymuşum... Ve beni aldattığı gece cüzdanı, yani benim notum da onunlaydı. :( Ağladım şimdi bunu yazarken. Böyle işte, meğer benim bir tanem değilmiş.
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm be kardeşim Allah kimsenin başına böyle bşey vermesin. Benim yakın akrabam olan amcam yengemi çok kez aldatmıştır yani ben bile biliyorum ama yengem hep sabretti 4 tane çocuğu vardı. şu an beraber değiller ama o ilk olduğunda hemen boşamadı hatta 4 çocuğu evlenecek yaşa geldiklerinde ayrıldılar. yani o kadın çok sabretti nerdeyse kendi büyüttü çocuklarını diyebilirim. Ama ben şuna inanıyorum o sabrettiğinin karşılığını ahirette kesin alacak. Çünkü Allah'ın en sevmediği helal boşanmaktır. Dediğim gibi ciddi olarak konuş ve tepkisini izle. Sonra duruma göre hareket edersin. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yılbana özelden yazar mısın senden bişey rica etcem. çok küçük bişey sonra kaldırırsın
Cevap sahibi+1 yıl@Curiousus denilen orrros*pu cocugunun go*tu yemedigi icin engellemiş. O pi*c kurusunun yorumunu kaldirir misin
+1 yılDemekki aslında affedememişsin. Bu kadar sadık ve güzel bir ilişki evlilik varken bir insan evladı nasıl olur da karısını aldatabilir. Anlamak zor. Sen de bu durumda affettim sanmışsın, kötü bir durum ama madem ki içinde bu kadar garip ve kötü hisler var. Değerlendirmeye alın boşanma sürecini. Çünkü zaten bu farkındalık neticesinde sen eşine eskisi gibi olamayacaksın
20 YorumlaHiç-bir zaman bu ihaneti affedemeyeceksin ya çocuğun için katlanacaksın ya da boşanacaksin. Aynı karaktersizligi yapıp basit duruma düşme. Eşin nasıl şu an sana karşı?
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimi aldatmadım ve asla aldatmam. Değerlendirdiğim mesele boşanmak. Çünkü eskiden seve seve gözüm eşimden başkasını görmezken artık gördüğünü fark ettim. Eşim normal, o geceki yaşadıkları hiç yaşanmamış gibi.
- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aldatmak bu hayattaki en büyük karaktersizliktir. kadınlık gururunu derinden yaralayan bir durumdur. Aldatan kişiye hava hoştur bir anlık hataydı affet der geçer ama aldatılan öyle mi? Uykusuz kalınan geceler, hiç bitmeyen düşünceler, acaba yetersiz mıydım de bunu yaptı soruları... Güzel seven insanlara bunu yapmayın be bi kere de farklı olun adam olun gül gibi kadınlarınızı herkesin altına yatan orspu lar için üzmeyin.
Umarım bundan sonra hayat senin için çok güzel olur ve hep sevip değer verildiğin bir yerde olursun kardeşim.
Kalbinden ne geçiyorsa onu yap.
+1 yılAldatmaktansa boşan daha iyi
Ama şunu da bil
Yabancı bir adam senle kolay kolay evlenmez
Internette ki seni napsın
Basar tokmağını geçer kendi ulkesindekine
Diyelim ki buraya geldi
Onlarda sevgilimin hayati filan var
Gene evlenmesi zor
Aldatmaktansa boşa
Istegin olursa da birisiyle evlenirsin03 Yorumla- +1 yıl
Şunu da unutma çok güzel muhabbet edebilen bir çok erkek var
Adam tek senle konusmaz
Soran+1 yılAldatmayı planlamıyorum. Gözüm ondan başkasını görmezken artık görebildiğini ifade edebilmek için örnekleri verdim. "Yabancı bir adam senle kolay kolay evlenmez" Buna katılmıyorum. Ben dil bilen, eli yüzü düzgün bir insanım. Ve zaten "aman bana bakmazlar, o halde eşimle durayım" mantığıyla sevgisi bitmiş bir evlilik içinde olmam. Benim meselem şu... gözüm eşimden başkasını görmüyordu, artık görüyor boşanmak mı gerek artık, bitti mi? bunu sorguluyorum.
- +1 yıl
Ona sen karar vericen
Yabancilarda sevgililik iliskisi olur
Seninse çocuğun var
Evlenmeden önce bir yabancı ilr aynı evde nasıl yasiyacaksin?
Neyse hayırlısı olsun
Akibetimiz hayrolsun
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBosanmasan daha iyi olur. Anlıyorum durumun zor ama tekrar denemeye çalış. Eşin hatalı. Burası kesin. Ama bosaninca yeniden istediğin hayatı kurmak zor olabilir. İnsanların %90 i ikinci evliliğinden pişman. İlk evliliklerine sans vermediğine pişman. Bir Araştırma böyle diyor. Sen erkeklerin konuşmasına bakma. Gerçek farklı. Ben şimdi seninle bir muhabbet etsem aradigim erkek bu dersin. Gelgelim gerçekler öyle olmuyor. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazı kişiler -özellikle daha önce aldatmış olan şahıslar- görüşüme şiddetle karşı çıkabilir ancak ben her zaman kısasa kısascıyım. O dönem hamilelikte affetmiş olabilirsin bu konuda yargılayamam. Benim başıma ne gelir bilemem hayatta. Ben olsam karşılığını mutlaka verirdim aynı şekilde. Nasıl olduysa o ne eksik ne fazla. Tek gecelikse tek gecelik, uzun süreyse uzun süre.
01 YorumlaYaşadığınız durum kabul edilebilir bir durum değil tam ş... sizmis sizi aldatan bu yüzden ondan sogumaniz normal karar sizin kararınız buradan fikir vermek kolay yaşamayan bilmez sizin yaşadıklarınizi birde çocuk olması daha da kötü sizin beklentileriniz neler bunları siz biliyorsunuz ona göre hareket edip karar verin geçmiş olsun tekrardan
00 YorumlaYaptığın gayet normal. Seni aldatan bir insanı sevemezsin. Sadakatsizlik yapan bir insana sadakat veremezsin. Aptal olma, değilsin zaten. Buraya "bahane arıyorsun" yazan canım aldırma. Eğer oğlun küçükse biraz büyüyünce boşanabilirsin, maddi olarak zorluk çekmiyorsan ayrıl gitsin.
22 Yorumla
+1 yılKeşke hiç affetmeseydiniz ve direk bitirseydiniz. Boşanın ve bu yükten kurtulun.
00 Yorumla
+1 yılMadem eşiniz sizi aldattığında unutmayacaktınız o olaydan sonra boşanacaktınız. Şimdi sevmiyorum diyorsunuz. Çocuğunuza gercekten yazık. Zaten ailede ne oluyorsa genelde hep suçu olmayan çocuklara oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamayacağımı yaşamadan nasıl bilebilirim? Müneccim miyim? Kaldı ki boşanmak için geç değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabanci erkekler konustugu kadinlara genelde asilmazlar.
Ama arap, irakli kürt ve bizim türkler bir kadinla konusunca birinci kelimesi hello, ikinci kelimesi do you have whatsapp or instagram? oluyor..
Senin konuna gelince, esini madem affettin ozaman eski halinde kalmalisin. Yok affetmediysen bosanmalisin. Senin suanki yaptigin intikam alma caban. Bence yanlis yoldasin.
O karsindaki insan sana dil pratigi gözüyle bakmis olsada belliki senin düsüncelerin her an degisebilir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Kadın yeter ki soğumasın anında bitiyor... Eşin büyük yanlış yapmış çok üzüldüm gerçekten eğer eşin eskisi gibi değilse yani sana karşı iyiyse duzeldiyse bence aklına hiç başka birsey getirme eğer farklıysa hersey ayrılmanı öneririm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen o kadar dikkat ediyorsun ama o bunları hiçe sayıyor. ne diye dikkat ettim ki diye sorgulardı kim olsa.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik oğlun için devam edicek. eşin akşamları yatak dışında da ilgi gösteriyosa daha çok eşini düşüneceksin. ama dışarıda erkeklerden kendşni sakınmayacaksın. ben de evliyim. dışarısı insanın birz moralini yükseltiyor. hala tercih edilen olmak
10 Yorumlaİhaneti Sevgini Bitirmiş Bu Konuda Haklısın Ve Normalde. Sen Sadakatli Birisin Ve Onun Sadakatsizliği Belli Seni Yıpratmış Ve Değiştirmiş. Bu Konuda Bunu Yaparken Ve Böylesine De Evlilik Bu Hale Gelmişken Bence Bunu Evliliğini Bitirmeden Yapma.
00 YorumlaKanka eşin aldattı diye içinde ki haps ettiğin dürtülerini dışarıya çıkarma bahanen olmasın bence sen artık dürtülerine sahip çıkamıyorsun ya da haps etmekten yorulmuşsun iyi düşün iyi taşın vereceğin karar evladını evliliğini ve geleceğini etkileyecek düşünsene ayrıldın ortada bir cocuk var bu cocuk büyüyecek ve psikolojisini tahmin et ne durumda nasıl olacağı belli değil
010 Yorumla- +1 yıl
"eşin aldattı diye içindeki haps ettiğim dürtüleri dışarı çıkarmaya bahanen olmasın" demek nedir? Kadın erkeğine sadık kalmak için uğramış zaten, erkek sadakatsizlik yapıyorsa kadının ilgisi başka erkeklere kayar. Dürtü ile ilgisi yok. Ne yapacaktı? Aldatan kocasından başka erkeklerle konuşmayacak mıydı? Yazdığın şeyden bi habersin saf.
- +1 yıl
Eşin aldattı diye sende aldatıyorsun konusu var ortada anladın midesi olan biri eş aldattı diye kalkıp inat uğruna aldatmaz ben sadece dürtülerinden ve cocugunu düşünmesinden bahsettim , hani bu başkalarına bakmama gibi başka erkekler ile göz göze gelmeme gibi konulardan bahsetmiş kusura bakma ama evli bir kadının veya erkeğin bunları yaptı diye övünmesi çok saçma zaten yapması gereken şeyler bunlar anladın ! Buna çözüm ya ayrılırsın ya da tek seferliğine cocugun var diye sineye çekersin baktın olmuyor ayrılır ondan sonra ne halt yersen yersin bunlarıda aldatan biri için değil kendi hayatını cocugun hayatınıda düşünerek yaparsın okey?
Soran+1 yılBen eşimi aldatmadım ve beni aldatmasına rağmen aldatmayı da planlamıyorum. Şu an sorguladığım boşanmak.
- +1 yıl
@sametdnmz ya sen ne laftan anlamaz birisin, kadın kimseye bakmıyorum diyerek ne kadar sadık olduğunu onu sevdiğini ama buna rağmen ihanete uğradığını söylüyor.
Soran+1 yıl@Aysee2001 Çok teşekkür ederim kardeşim. <3
+1 yılSen aslında o evliliği ve sevgiyi kafanda bitirmişsin ama çocuğun için şans vermişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFikren esinden uzaksin artik.
Ki haklisinda, aldatilmak hsrkesin kabul edebilecegi bisey ddgil ama bana sorarsan gonlunun ve mantigina dogru geleni yap, sana uygun olmayan insanla sekil, kagit uzdrinde resmi olarak da birlikte kalma.10 Yorumla
+1 yıleski sen değilsin, çünkü nefsin ve şeytan o seni aldattı sen de aldat gibi şeyler söylüyorlar sana peki onların dediğini yaptın say ya sonra boşandıktan sonra eşin gibi seveni bulabilecek misin boşanmak kolay olan zor olan devam etmek karar senin ama kolay yolu herkes seçiyor dikkat et kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıliliski terapistine gitmeniz en iyisi olur. Belli ki cok kirilmissin, hazmedemiyorsun. Terapistle bu sorunun ustesinden gelmeye calisin ama yok hicbir sekilde olmuyor derseniz bosanirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yoldan çıkmak için bir kıvılcım bekliyormuşsun resmen. İslam'da eşiniz sizi aldattı sizde gidin yaptığının aynısını yapın demiyor. O hata yapmış sende yaptığı hatanın aynısı yapma yolundasın çocuğunu düşün kendini düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi aldatmadım ki, şu an boşanmayı değerlendiriyorum. Ayrıca karın seni aldatırsa kıvılcımı çok abartmazsın sen, ne de olsa senin için kıvılcım.
Cevap sahibi+1 yılAldatan kendini aldatır bunun kadını erkeği yok. Boşanma farklıdır başkalarına bakıyorum başkasıyla konuşuyorum bu seni ondan farksız yapmıyor
Eğer kocanın bir daha öyle bir şey yapmayacağına güveniyorsan bırakmalısın o kişiyle konuşmayı. Bir ailenin dağılması bir çocuğu çok etkiler, bir arkadaşımdan biliyorum. Psikolojisi bozulmuştu. Sen artık bir annesin, kendinden önce çocuğunu düşünmek zorundasın. Ama eğer kocanla bu sebepten kavga ediyorsanız bu sefer ayrılmanız daha iyi. Bir çocuğun huzursuz bir aile ve ayrı ebeveynler arasında seçim yapması gerekirse ikincisini seçer eminim.
00 Yorumla
+1 yılMarkette erkek kasiyere tercih edince ne oluyor? Oda senin kötü niyetinle alakalı bir düşünce sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey olmuyor tabii ki de. Ben sadece erkeklerle muhatap olmamayı tercih ediyordum.
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan erkek hicbir şekilde affedilmemesi gerek. O bebek sizin gibi anne ve babaya sahip olduğu için cok sansssız
03 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi mi aldattım?
- +1 yıl
Sen onu affettin.
Soran+1 yılTamam haklısın. :(
valla okumaya üşendim :D ne derdin varsa Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) Amin
Arkadaş olarak devam edebilirsiniz sakınca yok bence ama o yaptı diye intikam olma düşüncesi aklına gelmesin çünki bi çocuğun var artık eşinide kendine bağlamaya çalış (Konuştuğun adamada evli olduğunu söyle)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPislik ya insan eşini hamileyken aldatır mı kadın senin çocugunu taşıyor yazık her şeyi hak ediyor bu
01 Yorumla- +1 yıl
Senin yaptığinda yanlış bosan sonra ne yaparsan yap ortada bir çocui var kimsenin umrunda degil ne annesi ne babası önemsemiyor herkes niye çocuk yapıyor anlamıyorum
+1 yılBuna yorum yapabilmek için senin yaşadıklarını bilmek lazım. Ama kırılmışsın belli. Hakkında hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılHaketmiş namussuz , vur kıçına tekmeyi o itin , yaptığına da pek doğru denenez aslında ama boşanın acilen öyle yuva olmaz olsun
00 YorumlaBiraz kendini toparla ve boşan. Sen kafanda bitirmişsin zaten. Çocuk biraz daha büyüsün kreşe verip çalışırsın
00 YorumlaYaa işte birkere aldatma girince işin içine en temelinden sarsılıyor her şey ondan sonra bütün ilişki sen öyle yaptım ben böyle yaptıma dönüyor 😏
00 Yorumla
+1 yılİcindeki seks duygusuna engel olamiyormusun seni yaladigini mi hayal esiyorsun icine girisini onu azdirmani himm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun. Başlamışsın yeni ufuklara yelken açmaya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnternet flörtü iyidir. Kimliğini açık etmemek koşuluyla. Bu hayatı daha çekilir yapıyor diiye düşünürüm.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bende dertleşmek sohbet muhabbet rahatlatıyor insanı i. Karşıdaki kişi yabancı ve seni tanımıyor herşeyi anlatıp rahatlıyorsun.
+1 yılSimdi anladim ki bize kalbi kirilan aldatilan kadinlar denk geldigi icin aldatiliyoruz
00 YorumlaOnunla aynı duruma düşme ki farkın olsun yoksa o yaptı diye yaptım mantığı sadece kılıf bulmaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmayı değil, boşanmayı değerlendiriyorum.
Senin işin zor evliliğin bitmiş üzüldüm senin adına
00 Yorumla
+1 yılunutmayacaksınız aldatmasını..
o yüzden gün geçtikçe intikam için uygunsuz şeyler yapacaksınız..
ya affetmeye çalışın ya da ayrılın..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlunun yerinde olmak istemezdim :(( çok ama çok üzücü..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim aldatmasaydı onu çok seviyordum
Cevap sahibi+1 yıleşin adi diye sende adileşmek zorunda mısın?
+1 yılİnternetten birin ile evlenmeye kalkışırsan sana geçmiş olsun. Unutma ki yazılar yüzde doksan beş gerçek değil. Onun için iki sefer değil beş altı sefer düşün derim. Kimsenin hayalkırıklığına uğramasını istemem, düşmanım olsa bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancıyla konusmak en iyisi hem acik sozluler hemde bazen akil verdikleri bile olur. Uzun zamandir konustugum kisiler var. Akraba olduk nerdeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn başta anlattıkların vicdanını biraz da olsun susturabildi mi? Kandırdın mı kendini güzelce
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an vicdanımı rahatsız eden bir şey yok zira eşimi aldatmadım, o beni aldattığı halde. Boşanma sürecini değerlendiriyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bas git senin gibi karektersizlerin bir an önce suyu kurusun
00 Yorumla
+1 yılEşine olan ilgin ve sevgin sonlanmış gibi. Bu durumda uzatmanın anlamı yok. Hayat bir defa yaşanan bir şey mutlu olduğun yerde bulun. Boşanman en doğrusu
00 YorumlaHerkes böyle olmaya başladi çevremde de ve artik insanlar evlenmeyi tercih etmicekler insanliğin soyu biticek
02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben aldatmayı düşünmüyorum. Yaşananları ve hislerimi analiz etmeye çalışıyorum, muhtemelen inceldiği yerden kopacak ve boşanacağız... Ama eşim beni aldatmış olmassaydı daima onunla olur, onunla ömrümü geçirdim.
- +1 yıl
Zaten sen kafada olayı bitirmişsin sen en kısa sürede birisiyle yatarsın bunu da buraya yaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılO aldattı diye sende aldatma potansiyeline bütünmüşsün, umarım daha fazla harekete geçmez
00 Yorumla
+1 yıleğer ortada çocuk var bahanesiyle evli kaldıysanız çocuğa yazık en mantıklı bir şekilde yolları ayırın çocuk için daha sağlıklı
00 YorumlaGeçmiş olsun, artık o dönülmez kapıdan içeriye girmişsin. Eşinle her tartıştığı da aetik birilerini bulup muhabbet isteyeceksin..
00 Yorumla
+1 yıl21. yy gerçekten iğrenç.. Ne kadınlarda şeref namus kalmış ne de erkeklerde
01 Yorumla
Soran+1 yılBen şerefsizce ne yaptım? Eşime artık eskisi gibi değer vermediğimi sezmeye başladım ve boşanmayı değerlendiriyorum.
+1 yılEşine karşı olan saygı ve sevgi bitmiş sende
11 Yorumla- +1 yıl
Peki neden boşanmıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatması içinde öldürmüş senin
10 Yorumla
+1 yılKanka estonyalıyla devam edin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sonucu nereye varacak sende biliyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Acilen bir yol haritası belirlemen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani sonucda bu bir baslangic
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne