Eşinle evlenerek yanlış yaptığını söyledin ve benim çok zeki bir kadın ve zekamdan etkilendiğini söyledi
kendimden nasıl soğuturum onu?
Eşinle evlenerek yanlış yaptığını söyledin ve benim çok zeki bir kadın ve zekamdan etkilendiğini söyledi
kendimden nasıl soğuturum onu?
Bugün o kadina bunu yapan yarin sana da aynisini yapar. yalan söylüyor karektersiz birisi olduğu belli. sevmeden evlilik olmaz ve çocukta yapilmaz. siz öğrendiğiniz an direk yüzüne söyleyip terketmen gerekirdi. Hala nasil diyeceğim demek kadar komik bir durum yok. yuva yıkanın yuvası olmaz. direk biz yüzüne söyle s.. tir git p. venk de. o kadına yazık
Ay, işleri karmaşıklaştırmadan çözmek en iyisi canım. Evli biriyle ilişkiye girmek asla doğru değil ve kendini bu durumdan çıkarabilmek için kararlı olman lazım. Ona direkt olarak bunu uygun bulmadığını ve iletişimi kesmek istediğini söyleyebilirsin. Kendi değerini bil ve hayatına devam et. Başka birçok insan var, hayatına daha uygun bir ilişkide olmayı hak ediyorsun 🌸.
Cevap
10Cevap
Sevgilin olduğunu söyle onu istemediğini söyle karısına her şeyi söylemekle tehdit et ailesine her şeyi söylemekle tehdit et mutlaka birinden soğur
Yok aslında aramızda hiç bir şey yok ben mesafe koyuyorum
Sen onu kendinden soğutmak istemiyor musun
İstiyorum tabi ki mutsuzda olsa bir ailesi var
E o zaman söylediklerimi yap
Sevgilim yok ama bir flörtüm var diye söyledim gerçekten var ama oda bana umarım her şey istediğin gibi olur dedi ama onun o dedikleri aklımdan çıkmıyor
Kimin ne dediği aklından çıkmıyor Allah Allah sen ne istediğini biliyor musun gerçekten
Yok işten kendimden soğutmak istiyorum
Kendine soğutmak istiyorsan söylemiş olduğum şeyleri yapmalısın daha Uzatmaya gerek yok yani
O bana seni istiyorum demiyor ki
Ben sana o seni istiyor diye mi sordum sana diyorum ki Ondan kurtulmak istiyor musun evet diyorsun Ben de diyorum ki benim söylediğim şeyleri yapmalısın Yok ya Siz harbi kafayı yemişsiniz ya daha Ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya
Tamam öyle yapacağım bakalım ne olacak
Kesin öyledir abla hatta boşanmayı bile düşünüyordur (yersen)
Yok yemem ne isterse yapsın
Ciddi ve evli olmayan birisiyle tanıştınığı söyle hoşlandığını anlat hani bir arkadaşına anlatırmış gibi onu takmadığını anlar
neden soğutmak zorunda hissediyorsun? istemediğin için doğrudan bırakabilirsin
Bana birisi senin soruyu yolladı. Çok merak ediyorum, onu kendinden soğuta bildin mi? Bende birisini kendimdem soğutmam lazım. Ama benim durum biraz farklı. Onu kırmadan nasıl kendimden soğutacağım?
Yok maalesef soğutmadım olmuyor ki 🥹
Ozelden yazdım size
şu evli adamlari salin artik mk orspu musunuz ya ayni şekilde erkeklerde niye evleniyor ml
Sende istiyorsun onu kafaya takmandan belli
Yok tabii ki istemiyorum ne kadar mutsuz olsada adam evli çocuklari var
Kafaya takmışsın işte kabul et
Aynı yaşta olmamiza rağmen çok olgun akıllı biri ama ben evli biriyle olamam
Olmaya başladın bile farkında değilsin
Yok olmadım biz ayri ülkelerde yaşıyoruz
Vay arkadaş başka bir ülkede olan adamı kafaya taktıgına göre durum baya ciddi
Ülkeler yakın gelmek sorun değil bu yüzden taktim
Adamı istiyorsun işte kabul et
Peki konu sekse geldi mi
Yok hayır zaten ilk başta arkadaş gibi tavsiye verdi bir konuda
Ne dedi
Bir sıkıntım vardı onun için tavsiye verdi işte
Erken bosalma mi ,
Yok canım aşk acısı
Anladim seks hakkinda tavsiye verdi mi sana
Yok herkes senin gibi sapık değil
Dedigimi sormu anlasan cevao vermistin
Aptalca cevaplar vererek
Artık çok geç aptal olmadığımı biliyor
Aynı ülkede değiliz zaten sorun yok
Aynen
Görüşmezsin olur biter
Engelle direkt soğumaz
Metres olmak hoşuna çokmu gitti
Yok canım aksine
O halde niye yazdın hoşuna gitmedi ise
Hoşuma gitmediği için yazdım adamı nazik bir şekilde benden uzaklaştırmak istiyorum
Buraya değil ona değil sen beni ne sandın g. avat bacina. soyle de evli abimle olsun o seni istemez zaten 😉
Anlaştık
Ne?
Diyorumki o evli adama şöyle de
Abimde benim evli
Bacıni abime gönder de artık o evli olan sana yazmaz anladın
Daha mantıklı bir yorum yok mu
Daha mantıklı var sen özürlüsün ben ne yapim
Engelle bitsin sen uzatiyon
Uzatmiyorum
ne zaman tanistinn
3 ay önce
O çok mutsuz ama evli çocuklari var
Yok
Ne merak ediyorsun
Böyle diyelim evli olduğu için arkadaş gibi bakıyorum ona
Nerede tanıştınız
İngilizce öğrenniyorduk ikimizde hoca bir birinizle konuşun dedi onlien konuşuyorduk
Aşk acısı
Ne istiyorsun ingilizce mi
Amacı seks
Sanmam
Sanmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?