Subay- Teğmen biri ile sevgili olmak/iş yoğunluğu programı nasıldır, evliliğe dair fikirleriniz, tecrübeleriniz? İletişim kuramama?

Şu an Diyarbakırda teğmen erkek arkadasım var, nasip olursa bu baharda yaza doğru batıya gelecek, atanacak. Fakat su anda neredeyse hiç iletişim kuramıyoruz, sürekli yogun oldugunu söylüyor. Geçen haftalarda biraz rahattık sabah aksam nerdeyse konusuyoduk kısa bi süre. Simdi, bir iki mesaj anca. Üstüne de gitmiyorum sıkmak istemiyorum. Evlilik fikri de var, ilişki daha heni başladı diyebilirim.
Orada pskilojisi nasıl? Gerçekten böyle bir yogunluk ve ciddiyet agır ortam var mı teğmenlikte? Rütbe atlayacak, o zaman da aynı mı olacak? Riskler nelerdir, evlilik hayatı olursa beni bizi neler bekliyor?
Tecrübelerinize fikirlerinize cok ihtiyacım var , şimdiden teşekkürler:)
Güncellemeler
+1 yıl
Diyarbakırda teğmen erkek arkadasım var, yaza doğru batıya atanacak. su anda neredeyse hiç iletişim kuramıyoruz, sürekli yogun oldugunu söylüyor. Geçen haftalarda rahattık cok konusuyoduk. Simdi, günde bir iki mesaj anca, hatta bazen hiç. Üstüne gitmiyorum. Evlilik fikri var, ilişki daha yeni başladı diyebilirim. Orada psikolojisi nasıl? Gerçekten böyle bir yogunluk ve ciddiyet agır ortam var mı teğmenlikte? Özellikle teğmen olanlar tecrübelerini aktarırsa cok sevinirim🙏🏻
Subay- Teğmen biri ile sevgili olmak/iş yoğunluğu programı nasıldır, evliliğe dair fikirleriniz, tecrübeleriniz? İletişim kuramama?