Tabii ki de kabul etmem. Ben çok duygusal bir insanım ve bu yüzden herhangi birini atlatmak benim için çok zor oluyor. Henüz atlatmışken yeniden geri dönmesi tüm çabalarımın boşa gitmesi anlamına gelebilir. Bu yüzden yokluğuna alıştım eski sevgilim geri dönmek istese kabul etmem.
Kabul etmem. Bitmiş gitmiş ilişki. Köprünün altından çok sular aktıktan sonra dönmesi ne anlam ifade eder ki? Hayatımı da ne güzel bir düzene sokmuşum. Kurulu düzenimi mahvetmesine, duygularımı yeniden tarumar etmesine izin vermem. Geldiği yere geri dönmesini rica ederim.
Hayır. Çünkü adı üstün de eski. Geçmiş te kalmak istemese günümüz de yanım da olurdu.
Eski defterler açılacak durum da değil, ben o defterleri yakalı çok oldu. Böyle kafam rahat vakit ayıran vakit ayırıyorum. Değer veren veriyorum. Kim nasıl gelirse öyle gidiyorum.
Diyelim ki antika bir porseleniniz var ve düşüp kırıldı. Onu ne kadar bir araya getirseniz de eskisi gibi olması mümkün değildir.
Eski ilişkiler de böyledir. Eskide kalan dönüp bugün karşımıza çıksa bile eskisi gibi olamaz.
Ben ne yaparımı cevaplayacak olursam, duruma göre değerlendiririm. Hayatımda biri yoksa, olana kadar takılır (ihtiyacım varsa) sonra tekrar eski olmasını sağlarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ederim, şimdi önce yakınlık sağlar sonra aynı yaşattığı şeyleri ona da yaparım. Buluşma hazırlayıp gelemeyeceğimi söylerim sonra arkadaşlarımla takılırım. Buluştuğumuzda da 10 dakika oturur telefonla kalkarım. Eee meşgul bir insanım ben. Sonra da habersiz hayatından çıkardım, tıpkı onun çıkıp gittiği gibi.
Hayat filim değil ne yazikki filimlerde böyle yapinca erkek dahada baglaniyor muzikler falan araya giriyor derken olay cok komik bir hal aliyor ama gercek hayatta böyle değil sen o sekil yapsan bile o yine seni birakir belki ayni gun bile sen yine ona özlem duyarsin yani gerçekler
İnsanlar duygumu hiç etti hayvan bile zor sever oldum. O yüzden bana koymaz kardeşim.
22 yaşındayım ilk defa bir adam sevmeye kalktım o da sırf yakınlaşmadım diye kaybolup gitti. İlk defa bir adama bu kadar yakındım. Sarıldım, el tuttum, gözlerine baktım, enerji aldım ama boşa çıktı. O gidince bir boşluğa düşmedim değil ama sonra boş veri çektim.
dönmek için çok çırpındı her yerden bana ulaşmaya çalıştı ama ben ona sk. tir git hayatımdan artik sümük gibi yapıştın erkeğin kaşarı seni demiştim ayrica sözlendim ben evleniyom bidaha rahatsiz edersen doğduğuna pişman eder sözlüm demiştim ortada biriside yoktu ha 🤣 sonra anladim sana mutluluklar dedi ve defoldu dağ ayısı bidahada benle uğraşmadı çok şükür kurtuldum
Yokluğuna alıştığım hiç bir şeyi tekrar hayatıma almam.. Bu bir sevgili bir arkadaş bir dost bir akraba da olabilir. Hepsi için geçerli.. Birinin yokluğuna alışmak Eksikliğini hissetmemek sevginin bittiğinin göstergesidir..
Alıştıysam kabul ederim ama affetmem sürekli lafı sokarım onsuz devam ettiğim hayatımı gözüne sokarım ve hiçbir yerine onu dahil etmem sonra da oturup yaşadığı kompleksi izlerim intikam soğuk yenir
Denenmişi denemeyeceksin. Özellikle sana acı çektirip zorluklar yaşattıysa. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için. İnsanlar değişmez hiç görmedim ben nadirdir varsa bile. Güvenmem de zaten...
Yokluğuna alışmışken tekrar hayatıma dahil edip huzurumu kaçırmam. Hiçbir şey de hissetmem zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bensiz ne haltlar yedi kimlerin altına yattı kalktı ben gibi seveni bulamadı da geri mi geldi. Kullanır atarım peçete gibi Evet çok özledim çok canım acıtı acısada yaparım o bana yukarda yazdıklarımı yapıpta gelmiş olur gözümde
İçimde çok az şeye karşı sevgi ve heyecan duyuyorum. Buna aşktan aşkın aşk diyorum. Fakat bu bağlılıkla falan değil mesafe ve alaylı bi tavırla oluşuyor.