Arkadaş ya da sevgili olarak hayatının bir parçası olmak istediğini söylese barışır mısın?

Arkadaş ya da sevgili olarak hayatının bir parçası olmak istediğini söylese barışır mısın?

Hayır barışmam. benim için eski sevgili eskide kalmıştır ki zaten ayrıldıysak da demek ki arada ki sevgi güven bunlar gitmiştir.. tekrar aynı hatayı yapıp da güvenmek gibi bir yanlış yapmam. yani benim elimde olmaz bir kez soğuduysam bir daha sevgili olamam
Nasıl bir insan olduğuna bağlı, eğer hep iyi davrandıysa, sen yokken yenisini bulmadıysa kabul etmelisin. Eğer sen yokken başka sevgili bulduysa onunla yapmış ve yeterince zevk alamadığı için sana geri dönüyor, dediğim gibi olduysa zaten 1-2 kere ilişki yaşadıktan sonra bırakır.
Favori ex dönmek isterse, düşünürüz
Hmmm burdan duyurulur 😏😏
Duymaz sağır kendisi jsjs
Kör de değildir heralde ajaja
Bence kör ama ispatlayamam shah
Ben inandım kesinlikle kör jsjsjd
😁🌸
🥰🥰
Favori exlerde mi varmış 🙄
@İstanbul_bey evet öyle bir şey var 😬
Teşekkür ederim çaklıttt 😅♥️
Rica ederim honey 😂😘
Barışmam. Eskiyi geçmişte bırakmak gerekiyor
Cevap
42Cevap
Hayatımda olmamasına gerçek anlamda karar verdiysem hayır istemem
Hayatım bir film ise şayet, herkes senaryomda ki rolünü oynar. Çekim ortasında rol değiştirilmez.
Gül 'e ne isim verirsen ver O yine doğası gereği gül gibi kokacaktır.
Vel-hasıl kelam olamaz.
Rolü değişemez.
Ta ki " The End " yazısı çıkana kadar.
Sevgilim hiç olmadı eski sevdiğim insan bana dönmek istese barışmam çünkü onun içinde ki pis huyu ve düşünceleri biliyorum
Yuzlerce kadınla saatlerce konuşmama rağmen onunla konuştuğum bir dakikasinin zevkini tadını alamıyorum alamadimda çapkınlık denebilir fakat asla çünkü gerçekten bir nebze ileriye doğru gitmeye başlayınca ondan bahsediyorum böylece hayatımda olmayanlar zaten hayatımdan çıkıyor böylece sadece kafa dagitmak işte yoksa burası dahil hiçbir şey umrumda değil ödenecek bir adisyon var sadece

Derim
Günde üç defa iyi gelir 😂
1000 mg o , günde 3 defa olur mu 🙄
Kesin çözüm doğrudan öbür tarafa 😂
Onun için fitil var 2 metre uzunluğunda 🤦🏻♂️🤣
Geçmiş geçmiştir.
O an bitmiştir.
Biraz keskin cizgilerim var galiba.
Düşünmeden anlık karar vermem.
Hayat , hatta ömür geçiyor.
Hayatında yer olmadığım kalpte neden ikinci sefer atmaya baslayayım ki.
40 tas suyla yıkanması lazım temizlenmesi için.. Böyle olursa düşünürüz..
Yok asla. "Eski" olmadın diye çok uyarmış, konuşmuş ve dil dökmüşümdür. Ona rağmen "eski" olmayı seçtiyse kendi tercihidir. Her tercih bir vazgeçiştir.
Birisinden kolay kolay ayrılmam, ayrılmam için çok ciddi sebepler olması lazım, bu yüzden eğer ayrılırsam demek ki ciddi sıkıntılar var bu yüzden barışmam. Eğer benden ayrılmak isteyen o ise bu sefer yine barışmam çünkü beni kaybeden biri bi daha beni kazanamaz kürkçü dükkanı değilim ben
5 gün oldu yazmadı etmedi dün yine yazmış belki barışırız diye yine kavga ettik yine gitti. Aq gelde sinirlenme.
Bu ilişkinin neden bittiğine ve aradaki bağa bağlıdır. Ayrılığa neden olan şeyler tekrarlanacaksa barışmanın ne anlamı kalır ki?
😂😂😂
yok, sanırım baya alıştım. gerçi böyle deyince de hep bir şey oluyor sonra özlediğimi hissediyorum. ama şu aralar iyi gibi
Sürekli geçmişte takılı kalan önünü göremez. Kaldı ki hiç tanımadığı kişilerin kıyafetlerine bile karışan bir tip ile olmayı hiç istemem
Hayır…
Kimsenin kürkçü dükkanı olamam..
güvenemem bi daha zaten..
bi kere gitti yine gider…
Düşünmem gerek. Çünkü eski şeyler güzelse açık kapı bırakmışımdır. Kesinlikle bu durumda barışırım
Hala seviyorum barışmayıp napcam. Allahın sarısı nasıl bağladıysa kendine.
Dönse de beklentilerimiz ayrı. Ha evlenmeyi düşünürek geri dönerse olabilir.
Giden dönmesin ne olur.. hiç bir şey eskisi gibi olmuyor..
kaliteli biriydise evet. Ama vaktiyle midemi bulandırmışsa hayır tabiiki
Asla barışmam çünkü cevap sorunun içinde gizli. O bir eski.
Eski yok ama sanaldan konuştuğum oldu gelse evet
Hayır, zaten zor savaş vererek bitirmişim.. tekrar omaz..
Bu ilişkinin je sebeple bittiğine ve niyetine bağlı.
Hayır tekrar çekmek istemiyorum yeni insanlar tanımak onlarla birlikte olmak daha cazip geliyor.
Arkadaş kalmam, sevgili olarakta ne değişti diye sorarım
Bilemiyorum ama öyle bir vaziyette duygularıma yenik düşmek istemiyorum
Konuşulacak şeyler bitmiştir artık dönüşe gerek yoktur
Kırılan cam bardağı eski haline getirebilirse olabilir
@TuruncuJaponBalığı ilkokul çocukları gibi cevap vermişin
Herkesin içinde saklı bir çocuk var
@TuruncuJaponBalığı öldüremediğimiz o çocukluk evet herkeste var hala öyle misin
Yerine göre çocuk yerine göre genç yerine göre yaşlı
@TuruncuJaponBalığı al işte aynı benim gibisin ruhum hala genç dinamik pozitif ve hayat dolu enerjik biriyimdir yerine göre de ağır başlı ve olgun yerine göre çocuk gibi çılgın ve adrenalin
Giden gitmiştir geri gelipde kabul eden o erkek erkeklikten çıkıp tam bir oğlan olmuştur
Dün ayrıldık, amma ben ayrıldığımı söyledim o hiç bir şey söylemedi görüldü atdı 🥲nə demək şimdi bu
Kabullenmiş
O ne ya dengesiz o zamann önce söylicekti bunu
Barışmam. Neden ayrıldığınızı hatırla. Bi hata yapmışsa sana karşı bir kere hata yapan affedersen bida yapıcakrtır
Eski televizyonunu ya da telefonunu hadi onu geçtim eski kıyafetlerini tekrar kullanıyor musunuz?
💁♀️Asla asla asla
Geçmişi geçmişte bıraktığım için bir daha şans vermem
Ayrılırken kendinden tiksindirmişse asla barışmam.. 2 yıldır peşimde barışmadım barışmam
Defalarca kez barışmışlığım var ama netice o başkasıyla evli olacak işte olsa başta olurdu emin ol ona vakit ayırıp zamanını heba etme
Yürütememişiz ki ayrılmışız , ne dost ne başka türlü olmaz daha , kırık bardak meselesi. Suyu içersin elbet ağzın kesilir. Saygılar
Gözümde bitmemiş olsa zaten iletişimimiz bitmezdi o yüzden barışmak ruha ve kalbe boşa kürek çektirmektir bence
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Adı üstünde eski. Ayrıca eski sevgiliden arkadaş olur saçmalığına hala inanan var mı?
Yok, geçmişin tekrarını yaşamanın ne anlamı var 😒
Arkadaş olalım dese
O da yok tükendi bana arkadaş mı yok
Sen hiç aynı filmi iki defa izledin mi 🙄🤔
Yok bu olmadı 🤦🏻♂️ aynı derede iki defa yıkandın mı hiç 🫰🤔
"Aynı nehirde iki kere yıkanılmaz"
Dere nehir aynı şey
Filozof orada değişmenin öneminden bahsediyor sjsjsj
Filozof benden iyi mi bilecek 🙄🤔
Heraklitos MÖ bilmem kaç yılında yaşamış tabi senden iyi bilecek
Benim dedem adem ondan daha uzun zaman önce yaşamış ben bi onu söylüyor muyum sana 🙄
Adem herkesin dedesi o zaman hepimiz kardeşiz 😒
Bu adamı zerre sevmesem de göndermemi onunla yapayım 🙄 https://youtu.be/i8MnoWTpFrc?si=fBVTyJ626nL9anzr 7 göbekten sonra akrabalık bitiyor bilmiyor musun 🙄 ama benim için bi istisna var bana özel 🙄 teeeeeeeee Hz ademe kadar gidiyor direk
tatlımm giden gitmiştr bırak gitsn arkana ble bakma.
eğer düşmanlık yoksa ve hisler yarım kalmışsa kesinlikle evet
İlişkinin nasıl bittiğine bağlı ve karşıdaki insanın sana olan sevgisine
Bir defa denemiş olmamış neden tekrar deneyelim ki
Artık çok geç ewliyim ama yinede arkadaş olmak isterdim
Önce biraz havlasin sonra inek gibi moo desin sonra ayaklarımı yıkayıp suyunu içsin tamamdir
@alya_guclu5656 vay çok iyiydi sondaki fena ama :D
Mantıken hayır ama duygusal açıdan ne yapacağım belli olmaz
Asla… o kapı kapanır. yalama ilişkiler bana göre değil
Barışmam. Yaptıklarını unutmam.
Giden gitmiştir asla barışmam
Eski enayi kurbanını mı özledin derim
Hayır defteri kapattım çoktan.
Hiç işim olmaz.
Yolda görsem selam dahi vermem ayrıca dönemezlerde
hiç işim olmaz
Güvenmek zor ama ön yargılı da olmamak lazım
Anlık moduma bağlı genelde kıramıyorum