Bu adamla yaşadıklarımı neden aşamıyorum?

Görüşmeyeli 2 ay sonra 1 yıl olacak. Yani ben 10 aydır hiç görmedim onu. Şerefsiz biri. Çok kötü davrandı bana. Ben artık sevmiyorum onu. Başka biriyle beraberim su anda. Ama onu unutamıyorum aynı zamanda sevmiyorum. Cidden ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Ne onu seviyorum ne bir başkasını. Ama başkasını sevemem de en büyük sebep o. İlk ayrıldığımız zamanlar ondan başkasının bana dokunmasına nasıl izin veririm , başkasını nasıl severim diye düşünüyordum. Bir kaç ay oldu bu donemi atlatali. Ya şimdi beraber olduğum kisi ile mutluyum yani onu seviyorum aslında kırmak istemiyorum ama aşık da değilim. Sürekli aklımda eski sevgilim var , hep ona küfür ediyorum , bana yaptıklarını düşünüyorum , unutamıyorum. Nasıl olucak bu? Belkj anlatamadım size. Cidden ne yasadigimi ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Hala onun yüzünden ağlıyorum hatta başka biriyle beraber olmasına dayanamıyorum. Herkesi sevebildi bir beni sevemedi. Sevdiği kızları kıskanıyorum. Benim onlardan ne farkim vardı. O kadar iyi davrandım ki sevgimi hep belli ettim. Şimdi başına bir şey gelse yardımına ilk ben koşarım ama çatlasa ona geri dönemem artık kendime olan saygimi yitireceğim çünkü.
Bu adamla yaşadıklarımı neden aşamıyorum?