Selam KS ahalisi! Bu akşam biraz kıskançlık üzerine konuşalım istedim. Gerçekten seven kıskanır, bunu biliyoruz.. Ama herkesin kıskançlık krizlerinde verdiği tepkiler birbirinden farklıdır. Kimi surat asar, kimi kavga eder, kimi küser, kimi de aynı silahı karşısındaki kişiye kullanır. Peki ya siz ne alemdesiniz?Kıskançlığın size yaptırdığı ekstrem şeyleri öğrenmek istiyorum...
Çok şey yaptırıyor ya. O kadar uçuk ki yani o kıskançlık benim kanıma girdiği zaman gözlerimden ateş çıkıyor. Burnumdan soluyorum. Herşeyden kıskanabiliyorum. Birine selam dese ben kıskanırım yani. Tanımadığı kişinin nasıl olduğunu onu neden ilgilendiriyor mesela? Ben anlamıyorum böyle şeyleri.
A*ptal bir insan değilimdir.. Ama söz konusu sevdiğim adam olunca aşırı kıskanç biriyim.. Ve bu durumda kendimi akıl sağlığı yerinde olan biri gibi gösteremiyorum.. Deli olurum kafayı yerim.. Hiçbir akla mantığa sığmayacak şeyler yaparım.. Kendimi öyle küçük düşürürüm ki aşkım uğruna.. Karşımda ki kişiyi ne kadar seversem o kadar uzaklaştırırım kendimden.. En sadık kişiyi bile kendimden soğuturum.. Kıskançlık adı altında fazla sahiplenici fazla muhafazakar biriyim.. Herseyden ; nesne , bitki , insan.. herseyden kıskanırım.. Biraz kısıtlayıcı yapım var.. Markette ki tezgahtardan, yolda yürürken ona bakan birinden hep kıskanırım.. Kıskandıkça da hayatı zindan ederim ona.. Çünkü boğarım onu bir süre sonra.. Fazla ilgiden boğulur. Hayattan bezer..
Evet ya maalesef.. Sağ kalan biri olmadı daha Biriyle flört edecekken bu aşamadan bahsediyorum da anlamıyolar 😅 Cidden bu kadarını beklemiyolar. Reel hayata gelince kaçıyorlar sonra
Aynı silahı hiçbir zaman karşımda ki insana kullanmadım, kullanmam da... Kendimi o durumun içine sokmam ben. En uçuk tepkim de yoktur öyle, en fazla surat asarım ya da bir şey ciddi rahatsız etmişse konuşurum ve düzeltmesini isterim. Düzeltmemekte ısrar ediyorsa ya da tamam deyip yine yapıyorsa işte o zaman daha farklı olur her şey... Uzaklaşırım ve çaba namına bir şey görmezsem de bitiririm çünkü kendim buna dikkat eden biriyim ve ufak tefek kıskançlıkları tatlı bulsam da bazı noktalarda insanların kendi elinde engel olabilmek...
Ben bir ara adamı donundan kıskanmıştım hatta şöyle demiştim kendi kendime yani o nasıl her zaman onun üstünde oluyor da ben olamıyorum diye adamı bildiğin iççamaşırından kıskanmıştım
Dün kendisinede söyledim aslında şöyle ki ben ilk kez sadece onu kıskandım diyebilirim içi olmak istedim o olmak ve benim gözümden bakmak istedim acayip kıskandım ama ya onu sevmenin zorluğunu anlasa ben gibi sevse (sevgili değiliz olamıyoruz beklentiler sorunsalı )
Kıskanç bir yapıya sahibim, ister istemez. Ama ben bile en fazla surat asmışımdır. Yok tekmeleme, donundan kıskanma olayları “yoksa kıskanç değil miyim?” sorusunu düşündürüyor. d
bir de bak beni sinirlendirme şurdan çıksam 50 kişiyi peşime takabilirim sen ne sanıyorsun kendini saçımı savursam sen gibi yüz tane gelir daha beni bulmuşsun da g*,, tün başın ayrı oynuyor demem var ama bunu söylemem için aşırı sinirlenmem lazım kıskançlığımdan kudurmam lazım 😂😂😂
doğruları söylerim hep tokat gibi ben sadık kalıyırsam bu benim tercihimdir o da kör olacak benden başkasına 😀 bana başka kadınları övmeyecek konuşup cilveleşmeyecek 😀 kolay kıskanmam ama kıskanırsam gemiyi yakmam alabora ederim 😂
Duygularımı uçlarda yaşamadım hiçbir zaman. Dolayısıyla kıskançlık da görünür bir hale gelmedi. En fazla bir soğukluğum olmuştur ister istemez, onun dışında kıskanç bir yapıya zaten sahip değilim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok ayıp ama, kimin penisi büyük iddiamız vardı. Birinin penisine okkalı bir cetvel vurmuştum. Benimkiden büyük değildi ama iddiaya girdiğim rakamdandan büyüktü.