+1 yılkocan mazoşist. psikolojik tedaviye ihtiyacı var çoğu kişi bunu fantezi zannedip uyguluyor ama mazoşizm bir hastalıktır bu eylemlerle kendi kendine dopamin salgılatıyor ama zaman geçtikçe daha ağır şeyler isteyecek ve er geç bir gün sınırına ulaşacak, o gün geldiğinde kalan şey kronik majör depresyon ve sakat bir zihin ve belki de beden olacak, sakın ola bu fantezilerine uyma, onu bir terapiste götür ve tedavi görmesini sağla ya da ayrıl bari kendi kendine yapacağı şeylerin sorumlusu olma, rızası olup olmaması fark etmez o iki yetişkinin rızası davası bu tarz olaylarda geçmez sence böyle istekleri ve hareketleri olan bir kişi sağlıklı ve akıllı karar verebilecek bir durumda mı bir düşün bakalım? çok hasta gördüm kimisi 40 yılı aşkın süre böyle yaşamış ama er geç sınırına ulaştığı için artık çökmüş, özellikle erkek olduğu için daha da sıkıntılı bir durum bu, dediğim gibi sakın ola bu fantezilerine uyma ya tedavi olmasında ısrarcı ol ya da ayrıl.
13 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafın rızası olduğu sürece hiç bir sakıncası yokmuş teşekkür ederim çok araştırdım
- +1 yıl
nerde araştırdığını çok merak etmekle birlikte yazdıklarımın büyük kısmını okumadığını veya sallamadığını düşünüyorum zira açıkça belirtmiştim ki bu tarz bir şeyden zevk alan biri rıza gösterecek sağlık seviyesinde değildir diye tıpta adı ''self-defeating personality disorder'' olarak geçen mazoşizm parafilik bir akıl hastalığıdır ama sürekli fetiş gözüyle bakıldığı için tedvi olamsı gerekirken kendine veya partnerlerine bunu yaşatan kişilerin sayısı hiç te az değil (çoğu hasta ile bizzat görüştüğüm için bunları bu gün burada anlatıyorum kimse o insanların düştükleri hale düşmesinler diye) ben yine uyarımı yaptım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yazdiklarinizin hepsini okudum hepsi önemli bilgiler görüşleriniz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılŞaka dimi bu değilse hiç komik değil cinsel fantezi dimi böyle yoksa normal demi durup dururken bunu istiyo ve en önemlisi sanada yapmayı istiyomu bu davranışları. Tabiki ayrılma hemen herşeyde ayrılmayı düşük olmaz ama bence acilen bı psikologa gorunmeli klinik psikolog. Sen vurunca zevk mi aliyo tuhaf hakkaten ilerde sana dönmesin olay dikkat et hiç mi sevgiliyken başbaşa kaadiniz bu davranışını farketmeden mi?
213 Yorumla
Soran+1 yılNormal durup dururken istemiyor aksam ikimiz beraberken istiyor her zaman böyle değil
- +1 yıl
Yani cinsel fantezisimi yani öyleyse evet bazı insanların böyle garip fantezileri olabilir ama sen bundan rahatsız olduğunu söyle başka şeyler bulun ortak alınması gereken bı karar
Soran+1 yılRahatsız olsamda istiyor yani bende sevdiğim için yapıyorum
Soran+1 yılYapmadığım zaman huzursuz oluyor
- +1 yıl
İşte yapmaman lazım istemediğin hiç biseyi yapma sevdgini için bile olsa konuş anlat istemiyorum rahatsız oluyorum diye başka bı fantezi bulun pozisyon degistirin ne bilim ortam değiştirin madem heyecan atiyo işin içine fantezi katmak istiyo böyle olmaz ki tamam ister ama herşeyin bı dozu var ve tek kişilik bı olay degilki bu iki kişinin ortak alması gereken bı karar ve ikimizde mutlu olmalısınız ki yaptığınız şeyin bı anlamı olsun 🤷
Soran+1 yılKonuyu çok araştırdım ben yapmasam dışarda yaptiracak birileri arayışına girermiş
Soran+1 yılBiraz ellerim aciyor ama olsun yapacak bir şey yok 😂😂
- +1 yıl
Yav ne alakası var internette yazan her şey olsaydı ohhoooo eşini en iyi sen tanırsın öyle gözü disarda birimi ya da gerçekten istemediğin yapmadigin zaman dışarıda yapicak birimi önemli olan bu bence şöyle souncta rahatsız oluyosun ve çözüm aramak için konuyu buraya tasimissin sen öneride bulun böyle ypamasakda söylemi yapsak gibisine baska fanteziler üret kadınsın sonuçta eşinin aklını celebilirsin 😃
- +1 yıl
Valla memnunsan ne diyeyim sen soru sromussun yardım edin diye onun için öneride bulundum zaten ikimizde bu durumdan rahatsız değilseniz bize söz dusmez 😂
Soran+1 yılBu araştırdıgim kadarı ile bir egilim ve bundan zevk alıyor ne yapsamda olmuycak tedavisi de bildiğim kadarı ile ya yok ya da çok uzun bir süreç
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama şimdilik sorun yok diz çöktüğü zaman yapıştırıyorum tokadı 😂😂😂 umarım ilerde istemez
- +1 yıl
Ne diyim kolay gelsin 😂😂😂
Soran+1 yılSağolun 😂😂
+1 yılİstediğini yap adamın. O zevk alıyor bundan. Hatta boşalmayı falan yasakla ona
254 Yorumla- +1 yıl
Aslında bir çok yapabileceğin şey var. Eşin de çok mutlu olur. Ama nerden başlayayım anlatmaya bilemedim bende.
Soran+1 yılÖzelden yazabilirmiyim
Soran+1 yılÖnümde diz çöküp kendini tokatlatiyor
- +1 yıl
Erkek değilsen olur. Mesaj kutuyu açayım
Soran+1 yılHayır değilim teşekkür ederim
Soran+1 yılEngeli açarmisin
Soran+1 yılÇok rica ediyorum söz hiç bir şekilde rahatsız etmiycem söz
Soran+1 yılİçime dert oldu yemin ederim
- +1 yıl
Peki açayım. Rahatsızlık istemiyorum
Soran+1 yılEngel attığınız için göremedim yazdığınızı sizden çok özür dilerim yemin ederim içime dert oldu
Soran+1 yılEngellendiğiniz üye görüşü olarak geldi ne yazdığınızı bile bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam önemli değil zaten. Yazmayın bana artık
Soran+1 yılYemin ederim içime dert oldu ne yapsamda kendimi affettirsem diye çaresizce bekledim
Soran+1 yılÇok özür dilerim kendinize çok iyi bakın
Soran+1 yılSizi takip etmeme tekrar izin verir misiniz
Soran+1 yılLütfen herkes son bir şansı hakeder son bir şans
Soran+1 yılTamam tamam çok özür dilerim
Soran+1 yılYa yine engel atmışsın çok özür ama neyimi gördünüz
Soran+1 yılBir şey yapsan suç yapmasan suç
Soran+1 yılNe hatamı gördün ki
- +1 yıl
Soruda ki görüşümü sil komple
Soran+1 yılEngelli olduğum için göremedim yazdığınız mesajı ne hata yaptım ki sadece merak ettim
Soran+1 yılBen size saygı gösterdim hep özür dilerim bir suçum varsa ama hiç bir şey yapmadan yeniden cezalandirdin beni
Soran+1 yılYinede özür dilerim ne hatam oldu ise
Soran+1 yılSorularınıza bile çok dikkat ederek cevap veriyordum yemin ederim ben bir şey yapmadım
Soran+1 yılSuçumu söyle silecem
- +1 yıl
Ben sana mesaj yazmadım
Soran+1 yılBen okuyamıyorum yazdığını engel atıp kaldırıp tekrar engel atıyorsunuz
- +1 yıl
Offf ya ben bu soruya niye yazdım
Soran+1 yılTanıdığım en sadist kızsın bence allah kimseyi sizin elinize düşürmesin inim inim yalvartirsin
Soran+1 yılBence çok acımasız sadist bir kızsın yalvartinca çokmu hoşuna gidiyor
Soran+1 yılEminim işkence de yapmayı seviyorsundur
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun. Sadist olduğumu bilemezsin. Beni rahat bırak artık. Bu görüşü de sil
Soran+1 yılYine engel atarak yazmışsın zevkmi alıyorsun okuyamıyorum yazdığını
Soran+1 yılOkunmuyor yazdığın
Soran+1 yılBence çok sadist bir kızsın eminim işkence bile yaparken zevk alıyorsun
Soran+1 yılYazmıyorum artık ne halin varsa gör ciğeri 5 para etmezlerle işim olmaz
- +1 yıl
Sen rahat bırakmıyorsan ben hesabı silmesini bilirim. Bu yaptığım çok rahatsız edici. Ve aklın bi türlü başına gelmiyor. Manyak
Soran+1 yılKendinden başkasını düşünmeyen sadist egolu bir kızsın sen
Soran+1 yılSende çok sadist bir kızsın sil hesabını ve git diğer erkeklere de eziyet etme
- +1 yıl
Senin gibi insanları taciz eden birine bi de güzel mi davranayım.
Soran+1 yılErkekleri ve kızları yalvartip kölen yapıp eziyet ediyorsun
Soran+1 yılAma çok sadistce davranıyorsun sanki eline geçsem birde dayak atacaksın
Soran+1 yılBen kimseyi taciz etmiyorum ama siz sadist ce davranıyorsunuz elinize geçsem döversiniz bile
Soran+1 yılSilecem merak etmeyin görüşünüzü
Soran+1 yılDilediğin gibi davran beni ilgilendirmez
Soran+1 yılRahatsız ettiğim için özür diliyorum bye
Soran+1 yılYa silme hesabı falan 6 xperine yazık ben silerim şimdi
Soran+1 yılSiz soruda gizlenin ben eig seçtiğim için silinmiyor
Soran+1 yılSonra soruyu silecem
Soran+1 yılSiz gizlenin ben soruyu silecem komple eig seçtiğim için silinmiyor
Soran+1 yılYahu gizlenin isminiz Google arama motoruna düşmesin ben silecem soruyu en azından gizli kullanıcı olarak düşer
Soran+1 yılBizim kız nasılsın yahu gizlen diyorum 😂😂😂😂
Soran+1 yılKafada çalışmıyor bunun ya 😂😂😂
Mazoşistmiş, geçmiş olsun çözümü yok
319 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sizce isteklerini yapıyorum şu an ama
Soran+1 yılÖnümde diz çöküyor kendini tokatlatiyor bende vuruyorum istemeden ama o çok seviyor sizce doktora gitmek gerekir mi
Sevdiğim için asla ayrılmayi ya da boşanmayı düşünmüyorum
Soran+1 yılŞimdiilk bir problem yok sadece akşam olunca istiyor sanırım bundan zevk alıyor
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum en çokta tokat atmamı seviyor sanırım sizce arada göz yumsam yapsam yanlış mı yaparım çünkü seviyor bu durumu
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşleriniz için
Soran+1 yılÇözümü yok sanırım bir tedavisi de yok ve ben asla ayrılmayı ya da boşanmayı düşünmüyorum
Soran+1 yılDediğinizi derken tam anlamadım
Soran+1 yılTamam bazen hızlı vuruyorum zaten sesi çıkmıyor yapıyorum şu anda istedikçe
Soran+1 yılSiz olsanız ayrilmayi düşünürmusunuz
Soran+1 yılBende ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum en iyisi arada akşamları biraz tokat atmak dövmek başka zamanlarda zaten çok tatlı biri görüşler için teşekkür ederim
Soran+1 yıl❤❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılEşin sorunlu birisi herhalde. Psikologa falan götürebilirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılGötürsem de sanırım bir faydası olmayacak
Soran+1 yılÖnümde resmen diz çöküp kendini tokatlatiyor
Soran+1 yılSizin başınıza gelse kendini tokatlatmak isteyen bir eş yaparmiydiniz tepkiniz ne olurdu
- +1 yıl
ayrılırdım be ne saçma
Soran+1 yılBen ayrılmayı düşünmüyorum
Kızlar Bir Adım Öne İleriye gitmediği sürece sıkıntı yok. Eger bunları bir kadın isteseydi bu kadar abartılmazdı.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır önümde diz çöküp kendini tokatlatiyor
Soran+1 yılYani bunu yapmam normal mi sizce siz olsanız tokatlarmisiniz bu şekilde
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim görüş için
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bak insanlarin farkli fantezileri olabiliyor. Bunlar sapiklik ya da sorunlu kisilik oldugunu gostermez. Tavsiy3m onla konus, neden istiyosun de. Anlayisli gorun rahat hissetsin ki acsin sana icini.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok anlayışlı bir kişi bununda bir çeşit fantezi olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak , siddet , deri taytlar , kırbaçlar...
Fetişizm .
Böyle şeylerden zevk almıyorsan eşinle uyumu yakalayamazsın bence. Mesela benim eşim benden böyle şeyler istese sanırım büyük bir zevkle bunu yapardım.13 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok tokatlanmak istiyor başka istekleri var mı bilmiyorum biraz da çekiniyor
Cevap sahibi+1 yılHer isteğini de öğrenmeye çalışma bence. Bu istekde bir şey yok yapıştır bir tane belki sende zevk alırsın 🤩😁
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten biraz ellerim acıyor ama sorun değil 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılPasif mazo erkek modeli.. Kırbaç elinde dolaşmak istiyorsan devam et, istemiyorsan ayrıl ahsh
24 Yorumla
Soran+1 yılSadece tokatlanmak istediğini biliyorum kırbaç mevzusu hiç geçmedi
- +1 yıl
Yakındır yakın eli kulağında shsh
Soran+1 yılSanki bu tarz erkekleri çok iyi biliyorsunuz bu kadar netsiniz yani
Soran+1 yılSevdiğim için ayrılmak ya da boşanmak gibi bir isteğim asla yok normal zamanlarda çok tatlı biri
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Topuklu giyip üzerine basmanı da ister:)
nerden buluyor da evleniyorsunuz bu tipleri ya:)13 Yorumla
Soran+1 yılEminim eşim sizden de kalitelidir
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim görüşler için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl:D hahaha yardım istersen strs atmak için gelebilirim D:
12 Yorumla
Soran+1 yılYok şimdilik ben hallediyorum 😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
öyle dövmek istemezsin felan :D daha da artacak istekleri haberin olsun :D
+1 yılMazoşistmiş de söylememiş desene Allah yardımcın olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım
- +1 yıl
Bizde diyoruz ki evlensek de sevgimizi belli edebilecek şeyler yapsak dünyanın kaç türlü hali var
+1 yılKlasik mazoşist tepkileri. Sizin yerinizde olsam bir şekilde eşinizin psikolojik destek almasını sağlardım. Bu durum normal değil. Hem kendisini hem de sizi yıpratır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri vardı konuşurken kölem olmak istiyordu onu ezmemi falan bi nevi hastalık bu da. Bende bi psikiyatriye gitsin derhal normal değil
21 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü yokmuş sanırım tokat atmaya devam
Sende döw :) ne diyelim erkekligine yediriyor ise bizlik bir onem arzetmiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten
+1 yılHeheb genelde kızlar böyle köle sahibe ilişkisi seven karısının sözünden çıkmayacak erkekler arar sana denk gelmiş 🤣 şaplakta attırıyordur
10 Yorumla
+1 yılHard seks seviyor bence once bana vur sonra ben sana zamani gelince der gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıleşine açıkça mazoşist olup olmadığını ve bu durumda ben sana vurduğumda ne hissediyorsun diye sor belkide bir itaatkardır
04 Yorumla- +1 yıl
Sen onu bana gönder bak 1 saatte nasıl adam oluyor muma döner muma
Soran+1 yılBence sen bana gel çok güzel muma dönersin 😂😂
Soran+1 yılNeyse görüş için teşekkürler
- +1 yıl
Sadist bir masterim ben ;) o dediğin yemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılCamda ki kız da böyle şeyler olmuş galiba ilk bölümlerde izlemedi dimi eşin ordan gaza gelmiş olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide olabilir 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç adam bul temiz dövdür. kendine gelsin piskopat
11 Yorumla
Soran+1 yılBu öyle bir şey degil sadece benim dövmemi istiyor
+1 yılbu da bir fetiş..
ilerleyen dönemlerde farklı şeyler isteyebilir..20 Yorumla
+1 yılşizofreni
bir hekime danış
buradan çare arama12 Yorumla
Soran+1 yılSadece mazoşist istekleri olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
bende bir şekilde sen tek başına psikoloğa git
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo bacım senin arizona kertenkelesi camış kocan bildiğin slave .
sen dom olarak köle et itaat ettir tokatla tükür işe küfür et , sana tapacak bir dediğini iki etmeyecektir.
iyi eğlenceler.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin tokat atmanı istiyor mazoşistlik var gibi peki siz sevişirken sana karşı nasıl
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılüzgünüm kocan bir mazoşist!
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım önümde diz çöküp kendini tokatlatiyor çok sevdiğim için ayrılmak ya da boşanmayı da düşünmüyorum
- +1 yıl
yakında bu topukluların ile sırtında gezinmeni de ister ez beni diye kanatsan gıkı çıkmaz neden çünkü mazoşist
Soran+1 yılŞimdilik öyle bir isteği olmadı sadece tokatlanmak çok istiyor umarım çok aşırı istekleri çıkmaz ilerde
Sende döv işte stres atarsın :D
24 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum arada kırmamak için önümde diz çöküp kendini tokatlatiyor ve bundan zevk alıyor. sizce doktora gitmek gerekir mi. kesinlikle ayrılmayı ya da boşanmayı düşünmüyorum çünkü çok seviyorum
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. şimdilik bir problem yok umarım artmaz
+1 yılCocuklugu siddetli gwcmis
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım bende öyle düşünüyorum
eşini hastanelik et sonra ister mi bakalım :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar da değil 😊
köle fantazisi vardır isteklerini yap bence :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten arada sırada
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılAğzından yel alsın 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin sapkin sapik degisik huylari var.. cocuk filanda yoksa ayril
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha ne istiyorsun, daya sopayııı
11 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum arada zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel işte vur gitsin😂😂😂
17 Yorumla
Soran+1 yılÖnümde diz çöküyor zaten kendini tokatlatiyor bende vuruyorum sağlı sollu bundan zevk alıyor ayrılmayı ya da boşanmayı da asla düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılOff ne güzel ya bende böyle istiyom
Soran+1 yılUmarım sizede denk gelir böyle tatlı bir eş 😂😂
Soran+1 yılBöyle bir eşiniz olsa siz ayrılmayı düşünürmüsünüz bazen şaşırmiyor değilim
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana erkek dediğin biraz erkek gibi olacak yanında kadınlığımı hissetmeliyim. Bence terapiye gidin sürekli böyle gitmez bence
Soran+1 yılNormal zamanlarda çok tatlı biri akşam oluyor böyle istekleri
Soran+1 yılSizce isteklerini yerine getirip tokatlamaya devam mı etmeliyim siz olsanız ne yapardınız
+1 yılFazla p*rno izlemesin :D
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır tokat atmamı istiyor ellerine vurmami falan istiyor sizce ne yapmaliyim
fim izliyor bağlamanıda isteyecektir
24 Yorumla
Soran+1 yılSanırım olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz delirmiş
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılan herkes bi şekilde kafayı yedi..
10 YorumlaBirden serte dönmüş o ama abartiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Abimiz sıkılmış eğlence ariyor
10 Yorumla
+1 yılfantezi istiyor bebis
10 Yorumla
+1 yılBdsm
21 Yorumla
Soran+1 yılAkşam olunca önümde diz çöküp kendisini tokatlatiyor ve bundan zevk alıyor sevdiğim için ayrılmak ya da boşanmak asla düşünmüyorum
+1 yılisteklerini yerine getirmelisin
21 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum arada
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapı ver ne olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten
+1 yılEşin bir psikopat
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz oldukça sakin anlayışlı biri
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKöle kafası var.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım biraz öyle
Sapıklık var mı eşinde
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunlar nasıl fantezi
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır seviyorum ve bırakmaya asla niyetim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbds fantezi ve sertlik sonu tehlike
00 Yorumla
+1 yıleşin ya gay seksi yaşıyor ya da sert seks seviyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Değişik bir fantazei dunyası varmıs :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMazoşistse demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım var öyle huyları önümde diz çöküp kendini tokatlatmaktan zevk alıyor
Soran+1 yılSiz olsanız nasıl tepki verirdiniz böyle istekleri olduğunu öğrenince
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBin üstüne vur kırbacı vur kırbacı
00 Yorumla
+1 yılNasıl buluyorsunuz böyle tipleri ya :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle eşine fazla p*rno izlemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe saçma şeyler ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet saçma
+1 yılderin konu...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora götür
13 Yorumla- +1 yıl
Tekrarlıyorum guncelledigin için uzman desteği aldır ilerde farklı boyutlara gitmeden önlem almak en doğrusu
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılFantazidir kolle fantazisi vardir
10 Yorumla
+1 yılSadomaso?
Allah yardımcın olsun...11 Yorumla- +1 yıl
Eşin acayip bir tiripte, yani bu yazdığında ciddiysen vallah yazdığım gibi Allah yardımcın olsun, seviyorsan eşini konuş kendisin ile. Söyle ben böyle işlere girişmem falan/filan. Konuştuktan ittibaren değişmez ise o zaman ayrılık gibi şeyler düşün ama ilk baş konuş. Ümit ederim ki vaz geçer bundan sana karşı. Bu işler çok ciddi bir mesele, şimdik abartmak istemiyorum ama, bu işlere fanatik olursa cinayet işlerine kadar gider. Tekrar yazıyorum Allah yardımcın olsun...
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Piskoloğa gidin.
10 Yorumla
+1 yılİstediğini ver işte
26 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum tokat falan atıyorum ama bu nereye kadar devam eder bilmiyorum
- +1 yıl
Zevk almaya bak
Soran+1 yılYani tokat attığım zaman hoşuna gidiyor önümde diz çöküp kendini tokatlatiyor sizce doktora gitmemiz gerekir mi
- +1 yıl
Veterinere gidin
Soran+1 yılSiz veterinere gidiyorsunuz sanırım problemlerinizde geçmiş olsun sizede
- +1 yıl
Sana da yaranılmıyo
+1 yılFantaziii 🤭🤭🤭
16 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle önümde diz çöküp kendini tokatlatiyor
- +1 yıl
Eğer sadece fantezi içinse iyi ama sürekli normal hayatta da kendini köle yaptırırsa işler değişir dikkat et
Soran+1 yılSizin başınıza gelse ayrılmayı düşünürmusunuz
Soran+1 yılYok normal hayatta çok anlayışlı birisi akşamları istiyor
- +1 yıl
O zaman sorun yok
Soran+1 yılEllerim aciyor tokat atmaktan 😂😂😂
+1 yılYap o zaman sende
11 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum arada kırmamak için ama bana çok ters geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam anlat
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisine tokat atmamı ceza vermemi falan istiyor
- +1 yıl
Başka
- +1 yıl
😒
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri