İkimizin de arabası var. Ayrı ayrı gelip ortak bi noktada buluştuk. Benim arabaya geçti 5 dakikalığına, bindikten sonra aa cüzdanım yok nerde falan demeye başladı. Sonra annesini aradı odama baksana dedi. Anneside cüzdanın odada dedi. Bi 15-20 dk oturduk arabada sonra gitti. Cüzdan unutma bana biraz bilinçli yapılmış gibi geldi. Bi kahve içeriz falan diye düşünüyordum. Sizce gerçek mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cüzdan yoksa yok, kafeye restauranta girerken kimlik istemiyorlar ya. Eminim aradığı annesi bile değildir
O da bi ihtimal.
Bu zıpırlar işi öğrenmeden önce üçkağıtçılığı öğreniyorya sizlerde böylelerine düşüyorsunuz
Görüsmeden kimin ne olduğunu anlayamıyorsun ki
Bir sonra ki buluşacağın adamın daha zeki olmasını demenni ederim
İnsallah 😂
Nereden buldun bu zeka fakirini? Birde o zekayla araba alabilecek ekonomiyi nasıl sağlamış çok şaşırdım şu an
Arabanın onun olduğundan bile emin değilim. Belki babasının bana yutturuyor bilemem 😄
Olabilir veya kiralikta olabilir... Çok aptal insanların gerçekten çok fazla şansı var. Biz bir tarafımızı yırtarım işte, orada burada bir tık üste çıkmak için, her Allah'ın günü beyin kasırgası yaşayalım bizde ki şansa bak şunda ki şansa bak be
Güzel bi kadınımda 🥲 karsıma hep böyle tuhaf insanlar çıkıyor 😄
Dikkat et, iyi seç insanı :) bazı insanların nasıl birisi olduğu 5. dakikadan sonra belli oluyor. Kendilerini o kadar çok belli ediyorlar... Mesela bir erkeğin akıllı, adam gibi birisi olduğuna nasıl karar verirsin? Bu soruyu önce kendine sor. Adam gibi akıllı bir erkek " ... " Bir erkektir. Bu kendince verdiğin cevabı, kendince doğru olan bu cevabı karşı tarafta ara, sorgula :)
Seven erkek nasıl davranır sence? Sen akıllı birine benziyorsun
1) mutlu etmek için çabalar
2) değerli olduğunu hissettirir
3) sorumluluk sahibi olur birden bire. Senin bir şey sormana gerek yoktur, nerede ne yaptığını vs açıklar zaten kendisi laf arasında.
4) boş zamanlarını sana ayırmaz, senin için boş zaman üretir. Vb şeyler
Bencede seni ekmis cuzdani yoksa telefonla para ceksin veya bir kahve parasi sen oderdin o senden kacmis
Yani gerçekten evde unutmuş olabilir bir kahve ısmarladıysan ne olmuş ki?
Tavırları tuhaftı o garibime gitti.
Tavırlarını bilemem anlatmadığın icin mesela cok goze carpan bir tavrı var mıydı?
Ya cüzdanı kaybolan insan bi panik olur değil mi? Bunda öyle bi hal yoktu. Gayet relakstı. Bilerek eve bırakmış gibi
Olabilir buda bir ihtimal. ama o kadar dusecegini sanmiyorum kahveyi sana odeterek neyi amaclamis olabilir ki
insanlık hali bir kere mahsus olmuşsa normaldır bende arada unutuyorum yogunluktan
Numara falan değildir. Numara yapacak olsa hesabı sana kitler
Bir kahve içeriz diye düşünüyorduysan içseydiniz neden içmediniz?
Teklif etmedi😄
Sen etseydin düşünüyorsan.
Asla.
O zaman karşıdan da beklemeyeceksin.
bana da numara gibi geldi.
Günahını almak istemedim ama 🙄
hahaha pinti kesin knk
Gercek olabilir guvenmiyorsan bir daha görüşme
Bence de numara gibi
tuhaf çok tuhaf
Gittikten sonra güldüm yani 😄 40 tlyi hesaplıyor olamaz ya 🙄
Belki de seni tartıyordur. Yanlış anlama ama bazı kızlar çok.. Şey işte :)
neler var neler aldığı bademleri sayan manyaklar var asldkjasldkja
Nişan atmıs daha önce ama bilemedim
Bu önemli bi detay mı
4 senelik sevgilisiymis. Sanırım okurken çok parasını yemiş, acısını da başka kızlardan çıkarıyor 😄
lkasjdlas tinder swingler ya dikkat etmek lazım bunlara lkajsdaskld kafa kızsın sen he
Öyleyimdirr 😄😂
Var benim de öyle tanıdığım biri.. Kyk falan ödemis neler neler.. Ama yediğin 1 elma çürük diye diğerlerine de çürük gibi muamele yapılmaz :D
Kesinlikle katılıyorum 😊 ben kendisi için o kadar benzin yakıp oturduğu konuma yakın biryere geliyorum kendide 20 tlye kahve ısmarlamıyor 😒
O is öyle değildir belki.. Yargılama ama anlamaya da çalış.
Ondan öncede beni arayıp lastiğim patladı demisti. Yanına gittim insanlık için. orada bi mekanda ayak üstü tatlı yemis sanırım, bana 20 tl versene dedi. Adam parayı bozmuyor dedi ahshs vermistim inanıp ama buda olunca gıcıklandım
Uu kdkdjdkk bu baya kötüymüş dkkdkd. Bence boş ver sen bunu
Haklısın sanırım 😂😂
akjshdakshsk yaz bana arada sende anı çokmuş
Mesaj kutun kapalii
takip yolla açınca erkekler üşüşüyo asdlkjasd