Öyle acılar varki insan bazen kendi derdini unutuyor.
Ben en son bir arkadaşıma çok üzülmüştüm şimdi toparladı çok şükür...

Öyle acılar varki insan bazen kendi derdini unutuyor.
Ben en son bir arkadaşıma çok üzülmüştüm şimdi toparladı çok şükür...
Zaten hep kendi derdimizi kendi cebimizde ve yüreğimizde taşıyoruz çünkü insanların menfaati sadece işi bitene kadar oluyor, ben her zaman şunu söylerim bu hayatta dostluk diye bir şey yoktur, insanın en güzel dostu en güzel sırdaşı en güzel kendisini anlayan yine kendisidir.
Bugün siz dostum arkadaşım diye hayatınızı aldığınız İnsanlar yarın kendilerini böyle bir halt sanarak, sanki dünyada tek kendilerinin derdi varmış gibi davranmayı tercih ederler
Az önce bu tweeti görmüştüm. Harbiden bazen böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Oldukça üzücü ama elden bir şey gelmiyor. Sonra, sonrası yok maalesef.
Evet
İnsan en büyük acı kendininki sanıyorken aslında daha beterinin olduğunu anlıyor ne acı ki
“Sendeki derdi nimet sayanda var “ diye bir söz vardı o aklıma geldi
Cevap
8Cevap
Evet dertlerimi kimseye anlatmıyorum
Benim derdim yok diyorum böylelerini görünce, bizde ki de dert mi? İnsanlar neler neler yaşıyorlar. Halimize şükretmek lâzım...
aynen öyle kardesım
Hastanede acilde beklerken bir çocuğun kolu çıkmış çocuk içerde ağlıyordu dışarda annesi çok üzülmüştüm
Uzun zamandır öyle. Kendim sadece sorun olarak görüp çözmeye çalışıyorum, olmazsa düşünmemeye çalışıyorum.
Dertlerim bana yük olmamalı oyuzden koyamam
Ama benden büyük derdi olanlarıda anlarım
Sıkıntılar ölçülmez 🍀
Kesinlikle oluyor.
Bazen kendim bunaldığımda tamda bu görseldeki durumları düşünüyorum. Ölüm olmasın geri kalan herşeyin çözümü elbet bulunur.
Derdimi anlattım , derdimden iğrendim. Derdini dinlendim , derdime imrendim. Hz. mevlana
Evet bazen oluyoruz.. ister istemez.
Evet oluyor bazen unutmak zorunda kalıyorsun
Doktor kurgusu bu nerede olsa tanırım :)
Genelde kendi derdimi görmezden gelirim.
Bazen en yakınından dolayı kendi derdini unutursun
İçim yandı görsele ya of
Zaman zaman evet
Ben sineye çekemiyorum derdimi
Sorma cepler kabarık
Çok fazla çokkk
Eh biraz öyle
Oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?