Benim durumlar, beni seveni ben sevemiyorum, benim sevebileceğimin kalbinde ex aşkı duruyor oluyor genelde, ya da uygun olmuyor. Bir kere aşık oldum, derin sarsıldım, toparladım. Zamanla sildim kalbimden
Evet bana da silemeden geliyorlar, ben mi çekiyorum bu tipleri, yoksa genelde bu hep böyle mi bilmiyorum. Bundan böyle ilk dikkat edeceğim şey bu heralde. Boşa vakit kaybı yoksa
Aslında ilk buluşmada verildi o izlenim, ben pek dikkat etmemiştim. Kaale almadım. Diğerinde de tanıştığımız ilk an analtıldı, sonradan bir şeyler olmaya başladı arada. Dikkatsizlik oldu heralde bendeki de biraz
Evet doğru. Umursamıyordum pek aman banane modunda, duygum olmuyordu çünkü, ya da unutur gider diyordum. Duyguya dönmeye başlayınca bana zarar verdiğini anladım. Dersimizi aldık.))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bitmezdi sanırım yara olarak Dursun
Bitmeyen aşk var mı
Yaşayamadım bişey diyemem
Sevdiğine kavuşursan meşk kavuşamazsan aşk olur
Meşk nedir
Eğlenmek olablir sözlükten bak onu da ben mi yapayım
Sen ne anlamda söylüyorsun bunu açıkla yeter. Ben bakış açısı soruyorum. Ezbere cümleleri ben de biliyorum
Eğlenirsin zevk alırsın ancak aşk acı çekmektir mecnun kavuşsaydı kimse tanımazdı aşk biterdi
O zaman aşk kavuştuğun zaman eninde sonunda biter öyle mi
Biter yerini sevgi saygıya bırakır aşk
Anladım. Sen yaşadın mı
Aşık oldum evet
Bitti mi peki, ya da unuttun mu
Çok uzun zaman önceydi unuttum ama kalbimde yer etti
Ne kadar uzun bi zaman
13 yıl önceydi
Maşallah baya olmuş. Peki daha sonra benzer bi duygu besleyebildin mi, veya ona yakın bi şey
Bir defa oldu evet o da 10 yıl önceydi sonra duygusuz oldum sanırım
Umarım yeniden duygularını harekete gerçirecek biri ile karşılaşırsın diyelim
Umarım teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Senin durumlar nasıl peki
Benim durumlar, beni seveni ben sevemiyorum, benim sevebileceğimin kalbinde ex aşkı duruyor oluyor genelde, ya da uygun olmuyor. Bir kere aşık oldum, derin sarsıldım, toparladım. Zamanla sildim kalbimden
Yeni başlangıçlar yapabilmek için silmek gerekiyor eskiyi yad ederek yeni bir ilişkiye başlanmaz sağlıklı olmaz
Evet bana da silemeden geliyorlar, ben mi çekiyorum bu tipleri, yoksa genelde bu hep böyle mi bilmiyorum. Bundan böyle ilk dikkat edeceğim şey bu heralde. Boşa vakit kaybı yoksa
Sen çekiyorsun belkide teselli etmek istiyorsun
Nasıl çekiyorum bilmiyorum ki, ne yapıyor olabilirim, ya da nasıl bi izlenim
Tanışmadan önce belirtmiyorlarsa tesadüf tamamen
Aslında ilk buluşmada verildi o izlenim, ben pek dikkat etmemiştim. Kaale almadım. Diğerinde de tanıştığımız ilk an analtıldı, sonradan bir şeyler olmaya başladı arada. Dikkatsizlik oldu heralde bendeki de biraz
Aslında baştan renk vermişler ama neyse olur öyle bundan sonra daha dikkatli olursun
Evet doğru. Umursamıyordum pek aman banane modunda, duygum olmuyordu çünkü, ya da unutur gider diyordum. Duyguya dönmeye başlayınca bana zarar verdiğini anladım. Dersimizi aldık.))
Geçmiş olsun 😊
Özele geçelim istersen
biterdi. ask cok boktan
Biter