ikisini dengede tutmak gerek. mükemmel bir kişiliği olan ama dış görünüşüne hiç önem vermeyen bir insan vereceği ilk izlenim söz konusu olduğunda ne kadar iyi niyetli olursa olsun yanlış anlaşılmaya çok açıktır. aynı biçimde, dış görünüşüyle son derece ilgili ama kişilik yoksunu bir insan da ilk izlenimde başka insanları çok kolay yanıltabilir...
Bütün kesim karakter demiş. Hepimiz insaniz güzel veya yakisikli bulmadigimiz birisiyle olmak istemeyiz. Ilk asama guzel veya yakisikli bulmaktır. Bu asamayi gectikten sonra tanisma süreci baslar. Bu sefer insan 2. Asama karakter tanima surecine geçer. Yani ikiside bizim için hepimiz icin cok önemlidir. Sadece asama asama gerceklesir bu olaylar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzde yüz haklisin "sadece karakter" önemli diyene inanmiyorum
Önce duygu ve düşüncelerine bakarım. Uymuyorsa istediği kadar güzel olsun yürümez zaten. İnsanların hatası aslın da bu dış görünüşe kanmak. Birini dışı güzel ya da yakışıklı diye gidiyor ama içini bilmiyor. Ondan sonra aldattı, ihanet etti, başka kişilerle konuştu, ilgilenmedi sitemleri çıkıyor. Her şeyden önce bence karakter sevilmeli.
Dış görünüş hiç önemli değil desem yalan olir , ama cidden mühim bir şey değil karakterini sevmiyorsam dünyanın en güzeli olsan benim için koca bir sıfırdan öte bir şey değildir. Bu arada resimdeki çift çok tatlı ve sempatik duruyor maşallah , Allah muhabbetlerini artırsın.
Çok güzel insanlarda zerre huzur bulamadığımız oldu. Derler ya yüzü güzel olana kırk günde doyarsın da gönlü güzel olana kırk yıl doyamazsın. Tabi kendine hiç bakmayan insan da sevilmez bakım ayrı güzellik ayrı kavramlar
Dışını beğenmedin birisinin içini de beğenmezsin kimse kandırmasın ha elbette karakter de çok önemli ama sadece dış görünüş veya sadece karakter değil.
Dış görünüş her zaman önemlidir ama tip olarak değilde daha çok bakımlı ve sağlıklı olması açısından yani dünyanın en yakışıklı erkeği bile olsa karakteri yoksa hiçbir şekilde olmaz.
Ben her ikisini gördügüm icin maalesef cirkini gördüm okumuş biri akilliydi ama karakteri cöptü , biri vardi Yakişikli ayni şekilde yani cirkinde olsa farketmiyor yakisiklida olsa farketmiyor karakter ondan dolayi benim icin hersey önemli yalan degil tabii Manken birini beklemiyorum bende ama her iliskide önemli yanima yakişsin bir ömür boyu geciricem sonucta