+1 yılBöyle bi sürü arkadaşım oldu sürekli görüştüğüm iletişim halinde olduğum, iki taraf da birbirine bi şey hissetmedi. O en baştan bi tarafın içten içe bi şeyler hissetmesiyle olan bi şey bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılCok mu imkansız yani 😔
- +1 yıl
İnsan ilişkileri bu ben imkansız derim, imkanı olur. İmkanı var derim, olmaz. Bilemeyiz yani
Soran+1 yılAnladım. Peki anlaması için ne yapabilirim sence?
- +1 yıl
Konuşacaksın :)
Soran+1 yılDuygularım daha yeni ve önceden red yediğim için bunu henüz yapmak istemiyorum 😕
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ateş ve barut bir şekilde buluşur.
Erkek ve kadının kankalık seviyesinde (yakın arkadaş) arkadaş kalabilmesi çok mümkün olmuyor. Bir şekilde bir yerden patlak verir.09 Yorumla
Soran+1 yıl😕🙁 kötü bir şey mi yani?
Soran+1 yılYani? Noluyor o zmn
Soran+1 yılPeki anlaması için napabilirim?
Soran+1 yılBunları yapamam maalesef. Yani uygun görmüyorum
Soran+1 yıl😞 Ahh.. Peki sağol o zmn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim fikrim en iyi en mantıklı en uzun soluklu sevgili kankadan olur
neden dersen çünkü sen onu tanıyorsun o seni yanlış anlaşılma gereksiz saçma sebeplerden ayrılıklar olmaz kankanla sevgili olduğunda113 Yorumla
Soran+1 yılBence de , bende öyle düşünüyorum. Peki anlaması için ne yapabilirim?
- +1 yıl
en kolay ve basit yöntem onu başka bir kızdan kıskandığını göstermek söylemek ama dikkat et kızdan kıskancaksın ve işin için güzellik ve çekicilik sokucaksın ki anlıycak o da
Soran+1 yılHm bunu deneyeyim o zmn 😈. Peki o hoşlanıyorsa napar? Çekingen falan da değiliz birbirimize karşı
- +1 yıl
senden böyle bir kıskançlık ve sevgi belirtisi gördüğün de emin ol yüzünde muzip bir gülümseme oluşacaktır. buna çok takılma eğer çekingen de değilse ve senden eminse dudaklarına yapışabilir susman ve sıcaklığı sadece hisettmen için
Soran+1 yılDudaklarıma yapışmaz çünkü öyle şeylerle ilgili değiliz uygun görmüyoruz ne o ne de ben
- +1 yıl
bunu sevgili oldukdan sonra silmezsen yeniden yorumlarmısın lütfen
ben aksine şu an kanka olduğunuz için öpüşmenin size uzak olduğu fikrini savunuyorsunuz diye düşünüyorum
Soran+1 yılSevgili olacağımız ne malum ki 😂. Knk kapalıyım ben muhafazakar bir insanım öpme sarılma yok bizde. Bende de onda da
- +1 yıl
sevgili olacağınız hissi bende uyandı ama öpme işi yaşınız küçükse belki ertelenebilir ne kadar muhafazakar olursan ol istekler bir yere kadar durur
Soran+1 yılİnşallah ya. Yok orası kesin. En fazla elimi. tutsbilir ennnn fazla
- +1 yıl
bırak elini de tutsun istersen :)
Soran+1 yılTutarsa bir sey demem ama tutmuyor vuruyor sadece şakasına
- +1 yıl
ya senin tepkini ölçüyor ya da senin bu muhafazakar tavrını ve tarzını bildiği için bunları yaşıyacağı bir kızla sevgili olmak için seni kanka gibi görmeye devam ediyor
Soran+1 yılBende ona yapıyorum aynısını 😂. Tatlı bi gülüş atıyor yüzüme. Şakalaşıyor sinir ediyor delirtiyor bzn. Ama knk diyor Bende diyorum gerisini bilmiyorum
bu aranızdaki samimiyete göre değişir ama olunabilir evet , taraflara bağlı biraz
130 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyiz aşırı değil ama aramız iyi. Şakalaşıyor gülüyoruz beni sinir de ediyor. Bazen 1 2 gün konuşmadığımız oluyor sadece bakışıyoruz o günlerde ama bilemiyorum 🤒 . Sık sık not falan da ister benden. O zmn da şakalar yapar hep ve benim yazdıklarıma da gülüyormuş 🤕 gerisini bilmiyorum
Soran+1 yılBen zaten hoşlanıyorum o hoşlanır mı bilemiyorum işte itiraf da etmek istemiyorum anlamasını istiyorum sadece. Yia inşallah 🤧
Soran+1 yılİşte nasıl belli edeceğimi bilmiyorumn😂. İnşallah. Bir şey olursa yazarım
Soran+1 yılDiyorsun. Wayy o zmn aşkla bakmam yeterli 😃😇
Soran+1 yılDurum karışık baya 😕. Önceden kankasını seviyordum o reddetmişti ve ona inat daha çok konuşmaya başladım bununla ama sonra ondan soğudum baya tavırları olsun davranışları olsun iğrenmeye başladım. Bununla da yakin olunca hoşlanmaya başladım 😕. Belki linçlenicem ama durum bu. Ve gönül napabilirdim ki..
Soran+1 yılKötü bir şey değil ki ama yapanlar olur biliyorum.. Gizliyim zaten sorun olmaz. Peki bunu bunu deneyeceğim o halde. Hoşlandığını düşünürsem söylerim inş
Soran+1 yılİnşallah. Bir gelişme olursa yazarım 😊
Soran+1 yılİnşallah sağolasın 😇
Soran+1 yılİstediği sey sadece not ve bugün sadece şakasına kolumu itti az tebessüm göz göze gelmek dışında bir şey olmadı 🙁
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ztn. Öyleyiz de. Orası imkansız işte 🤒
Soran+1 yılHani gezme falan dedin ya orası
Soran+1 yılHem edemem hem aile hem de mesafe var
Soran+1 yılMaalesef bilmiyorum. Umarım. 1
Soran+1 yılDeneyeceğim. İnşallah
Soran+1 yılBir gelişme olursa yazarım 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kanka ile olur kahve içilir yemek yenir sinema yapılır yakınlaşmak için daha çok fırsat olduğundan kanka ile olur
131 Yorumla
Soran+1 yılOnları yapacak kadar ne evimiz yakın ne de biz 😂😂
Soran+1 yılYine de oluru var mı? Sadece okulda görüşebiliyoruz. Konuşuyoruz şakalaşıyor gıcıklık da ediyor bana aramız iyi yani ama bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım. Peki anlaması için ne yapabilirim 😃🤔
Soran+1 yılDeneyeceğim 😃
Soran+1 yıl😮😮😮 şu an ne durumdasınız peki
Soran+1 yılOlmuş muydunuz yani
Soran+1 yılWayy be. Peki bunu diyince sen ne tepki verdin?
Soran+1 yılAy çok soru soruyorum ama kb 🤒.
Soran+1 yılHm anladım. Olmaz 😊
Soran+1 yılHdjshs yok ya şenlik mevzu değil herkese karşı böyleyim yanlış anlama 😊
Soran+1 yılHem o var hemde yazmıyorum işte ne bileyim huy
Soran+1 yılYia çok geçmiş olsun 😕🤧. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin. Öyle yap seni merak etmiyorlarsa hayatında da yerleri olmasın
Soran+1 yılÖyle valla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun tekrardan. Allah şifa versin. Sende kardeşim. Cevabın için çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Homoseksüel olmadığım için tabi ki hayır. Zaten ona da kanka demeyi seçmem, dost demek daha makul.
117 Yorumla
Soran+1 yılErkek knk?
Soran+1 yılAnlamıyorum kardeşim az açık konuşursan 😂😂
Soran+1 yıl🤦🏻♀️ . Ben kızım knk dediğim insan erkek. Ve ondan hoşlanıyorum. Peki ben napayım?
Soran+1 yılYok ya mevzu farklı baya. Onun ne hissettiğini bilmiyorum ve söylersem Red yemekten korkuyorum en son 4 ay önce red yedim 2. Kez aynı kişiden. Hemde duygularım daha yeni o yüzden sadece belli etmek istiyorum
Soran+1 yılEvet çekici gelmedi mi ediyorlar. Oysa oldukça iyi bir kızım her yönden. Tek farkım kapalı olmam. Bilmiyorum birisine karşı soğudu mu daha da suratına bakmaz bende öyle olmak istemiyorum. Bir de knk knk diyip duruyor bende diyorum gerçi ama. Ve aşıksa korur kıskanır falan diyorlar olmuyor öyle şeyler 1 2 gün konuşmadığımız bile oluyor. Sadece bakışmalar var işte
Soran+1 yılİşte bende bunun için demek istemiyorum. Bir daha reddedilirsem ki edilirim dersem eğer cidden daha sevemem kimseyi kalpsiz olurum. Ona karşı yakın olup bana da aynı duyguları beslemesini amaçladım o yüzden soruyorum işte 🙁😞
Soran+1 yılBen öyle olmak istemiyorum işte ben hiç sevilmedim. Biri olsun istiyorum 🤧
Soran+1 yılDeğil biliyorum ama insanın sevgiye ihtiyacı var
Soran+1 yıl🥺🥺.. Herkes bir değil işte ben kaldıramıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılKankalık olayinda genelde aşk hep tek taraflıdır. Bir taraf gerçekten kadinla erkeğin arkadaş olabileceğine inanan taraf olur diğeriyse içten ice hoşlanan taraf bu hiç şaşmaz
07 Yorumla
Soran+1 yıl😕. Karşılıklı olamaz mı? Ben hoşlanıyorum ama onu bilmiyorum
- +1 yıl
Çok zor. Bir ilişkiye başlasaniz bile devami gelmez arkadaslik iliskinizde bozulur. Böyle bir ilişkiyi tamamina erdirenler milyonda 1 falandir
Soran+1 yılMilyonda 1 mi? Olanları görüyorum ama 😕🤒
- +1 yıl
Sevgili olmak ayri sevgili olunur denenir ama devami gelmez
Soran+1 yıl🤒 anladım.. cevabın için teşekkür ederim 🤧
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar 👋
Soran+1 yılZor ama inş 😇
+1 yılTabi ki. Benim önceden nefret ettiğim birisi vardı sonra kanka olduk daha sonra da ben ona aşık oldum ama baya aşık olmuştum, şu an sadece kankayız.
19 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf etmiş miydin peki 😕
- +1 yıl
Evet etmiştim, terslemedi hiç bir şekilde
Soran+1 yılNe demişti peki
- +1 yıl
Ben birinden hoşlanıyorum demiştim o da kim demişti bende ismini ve soyismini söyledim o da önce şaka sandı ama gerçek olduğunu söyleyince peki dedi yani... pek bişey söylemedi
Soran+1 yılHm şimdi samimiyetiniz eskisi gibi mi?
- +1 yıl
Evet eskisi gibiyiz hiç bir sorunumuz yok
Soran+1 yılHm bu konuda sevindim olsa da iyi bir ilişki olurmuş aslında. Hâlâ hislerin var mı peki?
- +1 yıl
Tamamen yok diyemem, ama eskisi kadar yoğun değil
Soran+1 yılHm anladım hayırlısı olsun o zmn ne diyelim. Kendini gizleyen yazsan 🤧
Aşık olmam belki dokunmak isteyebilirim ama kankama aşık olmam:d hani ille bişi olcaksa soruna yanıt olarak diyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım cevabın için teşekkür ederim 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her şey mümkün, etkilenme , keşfedilememiş duyguların açığa çıkması ve gerçekle yüzleşme..
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun benden hoşlanması için napabilirim?
- +1 yıl
Anlamlı bir bakış , bir temas , dokunuş ve akışına bırak kendini..
İlgisi varsa o da var olacaktır.
Soran+1 yılHepsi var aslında. İnşallah ya
- +1 yıl
Peki seni tanımak istesem?
Soran+1 yılMaalesef 🙃
+1 yılAslında en aşık olunacak kişi biliyor musun
112 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Bence de en iyisi bu. Hem yakınsın istediğin gibi konuşabiliyorsun rahatsın yanında ama tek sorun şu ki itiraf etmeye korkuyor insan hem aşkı hem arkadaşlığı yanar diye
- +1 yıl
Kesinlikle bu ve daha fazla sebeplerden dolayı en iyisi. Seni anlıyorum fakat bu durumu onu gözlemleyerek anlayabilirsin.
Soran+1 yılGözlemlemek? Peki hoşlanıyorsa napar?
- +1 yıl
Sıcak davranır , sana yakın olmaya çalışır. Yakın olduğunda yakın olmaktan ziyade sıcak ilgili ve daha kibar olur mesela
Soran+1 yılSıcak ilgili bende öyleyim ama rahat o da ben de
- +1 yıl
Peki, yaşamsal anlamda , senin yaşamın, senin fikirlerin , senin bakış açınla uyumlu biri olduğunu düşünüyor musun?
Soran+1 yılYani bunu anlayacak bi şey oldu desem yalan oldu ama aynı kafadayız işte diyebilirim
- +1 yıl
Bu konuların uyumluluk gösterdiğine emin olmanı isterim öncelikle , eğer olmazsa çok yıpranırsın.
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim önerin için. Yıpranmaya alışkınım zor gelmez 😂
- +1 yıl
Üzülmeni istemem. Rica ederim
Soran+1 yıl😊 anladım sağol
- +1 yıl
Sende sağol
+1 yılevet çok güzel sevgili olursunuz
16 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 yia inş.. Peki anlaması için ne yapabilirim sence
- +1 yıl
daha samimi davranabilirsin kıskanabilirsin
Soran+1 yılAnladım , deneyeceğim. Peki o hoşlanıyorsa nasıl davranır 🤔
- +1 yıl
o da böyle davranır
Soran+1 yılAnladım çoookk teşekkür ederim cevabın için 🥰💖
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılhayatta her şey mümkün
11 Yorumla
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim 😃. Oy vermediysen verirsen iyi olur göreyim oranı 😂
+1 yılOna bugün çok naptım bana yardımcı olur musun diye mesaj atmayı dene bakalım, ne oluyor gözlerinle görürsün : ) , kadın erkek arkadaşlığı tamamen kandırmacadır
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet olurum dese nolur ki? Ben ona hep yardım ediyorum ztn hiçbir şey olmasa bu yüzden eder ki
- +1 yıl
Site yorumumu değiştirmiş, bugün çok azd. m bana yardımcı ol yaz bakalım ne oluyor, bırakın artık bu saf ayaklarını, biraz annelerinizi örnek alın, kadin erkek arkadaş olmaz
Soran+1 yıl🙄. Ne düşünüyorsan düşün ama ne onun ne de benim böyle bir düşüncemiz yok
- +1 yıl
E sor o zaman bakalım yiyosa tabi ahahaha hadi bacım karşında çocuk yok bunları başkalarına anlat
Soran+1 yılSence bunu ona desem ne düşünür Allah aşkına. Kudurmuş bu kız diyip konuşmaz bile. Hep pis insanlara denk geldiğin için beni de onlardan biri sanmış olman çok normal. İstediğini düşün. Tanımadığım insansın. Bir şey kanıtlamak zorunda değilim sana.
- +1 yıl
Yoo hemen yardıma gelir merak etme : ) , erkekler domuzz gibidir ne bulduysa birlikte olur merak. etme sen bunları öğrenirsin yakında abisi
Soran+1 yılOff çok şükür bu tarz şeylerin evlenmeden olmayacağını ikimizde iyi biliyoruz. Her erkek bir değil ama
- +1 yıl
Valla evlenmeden de çok şey yapılabilir ağzımı açtırma benim , bırakın su saf ayaklarını, sonra berkecan benim kankaaam diyen ahrazzlarla uğrasiyoruz
Soran+1 yılBenim inancım gereği uygun değil.. Al günahımı işime gelir 😂😂. Gönül bu herkese aşık olabilir sevebilir insan
- +1 yıl
Çok inancliysan bir erkekle bu kadar samimi olmayacaksın, işine gelen tarafları alıp işine gelmeyen taraflarda nooolacak ya çekmeyeceksin, bırak bu ayakları
Soran+1 yılP.. lik etmiyorum. Allah görüyor
Erkekler için evet ama kadınlar genelde olmuyor, yeni benim gördüğüm o
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de tam tersi olması. Peki naparsam hoşlanır ya da napıyorsa hoşlanıyordur?
- +1 yıl
Çocuğun uzun zamandır sevgilisi yoksa ihtimal gayet yüksektir. Sadece, kendimden biliyorum reddese arkadaş kalamayız diye açılamıyor olabilir, şayet normalden daha yakınsanız. Birlikte daha fazla kaliteli ve eğlenceli zaman geçirin, gün sonunda eve vardığınızda "çok güzel bi gündü" vb. Şeklinde mesaj atın. Wp dan sık sık konuşun. Bahane bulup yazın, flört edin yani. Doğru zaman geldiğinde de "biz şimdi senle tam olatak neyiz?" Sorusunu sorun bence. Arkadaşız falan derese de daha fazlası olsak ya falan diyip ordan yürüyün derim.
Sizinle vakit gecirmekten hoşlanıyorsa size karşı ilgisi vardır. Mesajlarınıza çok geç olmadan dönüyor, bahane bulup görüşmek istiyorsa mutlaka az çok ilgi duyuyordur. Az bile varsa bi şey, gerisi zamanla artar gider kendiliğinden
Soran+1 yılBirlikte vakit geçirmek için zamanımız yok evlerimiz farklı semtlerde uzak baya ve olsa da o derece yakın değiliz maalesef ki. Ve mesajlarıma geç cevap veriyor ben anında yazıyorum o 3 5 dk sonra. Bugün sadece bakıştık mesela 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilirsin. Hele karşı taraf her anı fırsat bilip yakınlaşıyorsa.. Tecrübeyle sabit
03 Yorumla
Soran+1 yılWaw. Peki ondan hoşlandığımı anlaması için napabilirim?
Cevap sahibi+1 yılEllerim üşüdü de elini tut direkt. Ya da bir şey düşür yakınında yani kalkarken öp 😂 klasik oldu ama bana böyle yapmıştı 😂
Soran+1 yılBunları yapamam 🙂
Hayat bu
13 Yorumla
Soran+1 yılOlur da olmaz da yani. Hmm peki belli etmek için napabilirim?
Soran+1 yılYakınız ztn
Evet.
14 Yorumla
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim 🥰. Oy vermediysen evet dersen oranı görürüm 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur olur
11 Yorumla
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim 😇. Oy vermediysen evete basarsan mutlu olurum
+1 yılBen senin 18 yaşından küçük olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var 🙄
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne