Aşk İlişkileri Kankadan sevgili olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorunun benimle ilgisi yok. Kankadan sevgili olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. aşk varsa iki taraf da seviyorsa neden olmasın ama ben o gözle bakmam. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kanka ilişkisinin sevgililiğe dönmesi, belki de olabilecek en güzel şeydir, çünkü insanın sevgilisi aynı zamanda en iyi arkadaşı olmalıdır. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ağlamadan ayrılık olmaz;Kankadan sevgili olmaz 😂 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır olmaz, o gözle bakılmamış ki kanka olunmuş zaten.. 0 0 Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olurda ayrılırsak hem sevgılımı hem kankamı kaybetmiş olacagımdan sakat iş olmaz ya 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Gerçekten kanka isen ayrıldığında kırıp dökmezsin, yani kaybetmezsin. Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl olur olur. bir de her yere biz sadece kankayız diye açıklama yaptıysanız tadından yenmez :P 0 0 Yorumla
kurugülyaprağı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Olmaz, bence karşı cinsten kanka olmaz 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. bence olunabilir 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl En iyi kankadan oluyor, emin olabilirsiniz kjdfjd 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. At atı nasıl seviyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O gözle mi baktın yazıkkkkk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorunun benimle ilgisi yok diyorum okuma özürlü müsün? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manyl mısın ben yorum yaptığımda güncelleme yapmamıştın şimdi bildirim geldi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. olmaz bence 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. olabilir. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. olabilir :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
aşk varsa iki taraf da seviyorsa neden olmasın ama ben o gözle bakmam.
Kanka ilişkisinin sevgililiğe dönmesi, belki de olabilecek en güzel şeydir, çünkü insanın sevgilisi aynı zamanda en iyi arkadaşı olmalıdır.
Ağlamadan ayrılık olmaz;
Kankadan sevgili olmaz 😂
Hayır olmaz, o gözle bakılmamış ki kanka olunmuş zaten..
Olurda ayrılırsak hem sevgılımı hem kankamı kaybetmiş olacagımdan sakat iş olmaz ya
Gerçekten kanka isen ayrıldığında kırıp dökmezsin, yani kaybetmezsin.
olur olur. bir de her yere biz sadece kankayız diye açıklama yaptıysanız tadından yenmez :P
Kanka babanızın kızı değil sonuçta olabilir tabi
Olmaz, bence karşı cinsten kanka olmaz
bence olunabilir
Ne sevgililiği evlilik olur
En iyi kankadan oluyor, emin olabilirsiniz kjdfjd
At atı nasıl seviyor ya
O gözle mi baktın yazıkkkkk
Sorunun benimle ilgisi yok diyorum okuma özürlü müsün?
Manyl mısın ben yorum yaptığımda güncelleme yapmamıştın şimdi bildirim geldi
Olur bence daha iyi olur çünkü herseyini bilirisin
En güzelide onunla olur
olmaz bence
olur
olabilir.
Oluyor
Etkileniyomusun ondan
Olur güzel olur hemde
olmaz
Bazen olur
olabilir :D