Herkese vayt çatlık moka sana tuzlu Türk kahvaesi yiğidim

Herkese vayt çatlık moka sana tuzlu Türk kahvaesi yiğidim

Kankadan da olur yakın arkadaştan da olur kuzenden de olur. Şimdi diyecekler kuzenden dedim diye beni linç edecekler belki. Ama evlenenler oluyor. Benim teyzemin kızıyla dayımın oğlu mesela evlendiler yine akrabalardan amca çocukları evlenenler var. Olaylar olabiliyor yeter ki gönüller bir olsun. Ayrıca halamın kızı yine aynı şekilde en yakın arkadaşıyla evlendi şu anda da 17 yaşında bir oğlu var ve 12 yaşında bir kızı var. Hatta aynı bu şekilde kankalarmış işte sonra demişler 2 yıl sonra biz niye evlenmiyoruz falan yapmışlar. O şekilde evlenmişler. Daha doğrusu evlendiler yani. Bu dünyada olmayacak şey yok kardeşim. Bu gözler neler gördü daha neler görür.
Kankadan veya yakın arkadaştan sevgili olmak, mümkündür ancak bu geçişin başarılı olabilmesi için bazı önemli faktörler vardır. Arkadaşlıklar zaten güçlü bir güven, anlayış ve yakınlık temeline dayanır, bu nedenle zamanla romantik duygular gelişebilir. Ancak, arkadaşlıkla romantik ilişki arasında ince bir çizgi vardır ve bu çizgi aşılmadan önce dikkat edilmesi gereken birkaç şey vardır.
İlk olarak, her iki tarafın da romantik duygular beslemesi gerekir. Bazen bir kişi duygusal olarak hazırken, diğer taraf sadece arkadaşlık istiyor olabilir. Bu durumda, duyguların açıkça paylaşılması çok önemlidir. Eğer bir kişi yalnızca arkadaş olarak kalmak istiyorsa, ilişkiyi zorlamak ilişkinin her iki taraf için de sağlıksız olmasına neden olabilir.
İletişim de burada kritik bir rol oynar. Duygularınızı dürüstçe ifade etmek, yanlış anlamaların önüne geçer. Bu tür bir değişiklik, her iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissetmesi gereken bir durumdur. Ayrıca, arkadaşlık dinamiklerinin nasıl değişeceğini ve bu değişikliklerin her iki taraf üzerinde nasıl bir etkisi olacağını anlamak da gerekir. Bazı arkadaşlıklar, romantik ilişkiye dönüşürken daha da güçlenebilir, fakat bazen bu geçiş eski arkadaşlık dinamiklerini zorlayabilir veya değiştirebilir.
Bunun yanı sıra, romantik bir ilişkiye adım atmadan önce zamana ve duruma dikkat edilmelidir. Kankalık, çok derin bir bağa dayanır ve bazen bu bağ romantik ilişkiye dönüştüğünde, eski arkadaşlık bağları zorlanabilir. Yeni bir ilişkiye başlarken, her iki tarafın da bu geçişin getireceği değişimlere nasıl uyum sağlayacağı konusunda açık olması gerekir.
Sonuç olarak, kankadan sevgili olmak mümkün olsa da, duygusal olgunluk, açık iletişim ve karşılıklı anlayış gerektirir. Bu geçiş her zaman kolay olmayabilir, ancak doğru zamanlama ve karşılıklı istekle arkadaşlık, sağlam bir romantik ilişkiye dönüşebilir.
Olurda zor olur
oluyor öyle seyler 😀
tesekkur ederim güzellik günün güzel gecsin 😊
Rica ederim bebek 🥰
Cevap
33Cevap
Arkadaşım dediğim kimseye manitam diyemem
Bence olmaz..
Bazı insanların evliliği/sevgililiği arkadaşlığa dayalıdır. Arkadaşlık duygusundan sevgi türeyebilir. Ancak bu tür arkadaşlık genellikle fedakarlığa dayalı ve arkadaş ortamından uzak, mahrem bir arkadaşlıktır. Günü geldiğinde ikisi de sap gibi kalmıştır, aldatılmıştır veya birbirlerini sevdiklerini fark etmişlerdir, sevgili de olurlar evlenebilirler de. Bir şeyin oluru olmazı yoktur. Her şey olur. Dolayısıyla başlıkta eksik bir kelime var. ''Arkadaştan sevgili olur mu?'' derken güzel, iyi olur mu?
İlişki romantik boyuta evrileceği için yakın arkadaşlığın verdiği samimiyet ve güven azalabilir bence, olmamalı :D
Olur bence. Hayatında onun kadar tanıyıp güvendiğin kaç tane erkek olacak ki sonuçta. Üstelik kankan ise seni anlıyor ve önemsiyordur. Bu karşındaki insanı zamanla daha çekici yapar. Özellikle de olumsuz giden bir kaç ilişkiden sonra olgunlaşan kafa yapısı o tarafa doğru yönelebilir. Tabii ola sevgililik kıvamına gelince iki tarafında saygı konusunda daha dikkatli olması lazım.
Kendilerini arkadaş vs. modunda göstererek oluyorlar sevgili, hayır tam olarak anlayamadım ama onlar mı milleti e.. nayi sanıyorlar, yoksa kendileri milletin e.. nayi olmadığını anlayamayacak kadar mı e.. nayiler sdfsdfdf 😅✌️
bence olabilir hatta cok da saglikli olmasi muhtemel. uzun suredir gorustugun samimi oldugun her seyini paylastigin biri hakkinda tanima surecin de olmaz, suphen de olmaz, gecmisinize dayali sayginiz da olur vs vs.. ama iste biraz mantik birlikteligi gibi olur bence. cunku ask birlikteligi olacak olsaydi daha basinda olmaz miydi zaten? 🤔
Sevgili olmak için olunmaz… arkadaşla evleneceksen açılırsın ama yoksa adım atılmaz
Olmaz. Arkadaş olarak tanımladığım hiç kimseye sevgili gözüyle bakmam.
Erkekle kız kanka olamazlar... Biri birinden illaki etkılenır... Bu sitede özellikle birbirine kanka dıyenlerrin cogu flort adayı zaten..
Ne kankadan sevgili nede sevgiliden kanka olmaz olamaz. Bu aradaki samimiyete ihanettir aksini yapan ve düşünen Sadakasizdir
Olur tabi neden olmasın, insan hayatta eğlendiği güzel vakit geçirdiği ile sevgili olmalı zaten, çünkü daha çok zaman geçirdiğiniz için tanıma fırsatıniz fazladır, arkadaşlıklar aşklara dönüşür ama aşklar arkadaşlıklara asla...
Aslında en iyi eş potansiyeli uzun süre arkadaş olduğun kişide
Bır kadın ve erkek yakın arkadaş olamaz bunlar hikaye normal tanadik olur anca
Olur asıl öyle daha sağlam oluyor bence. Sen onu tanıyorsun o seni tanıyor birbirinizin tüm eksilerini artılarını en baştan tanıyorsunuz öğreniyorsunuz daha sonra aşık oluyorsunuz bence harika bir birliktelik böylesi aşk herkese nasip olmaz😀
Arkadaş kalmak daha iyi en baştan beri😄
Aslında bakarsan kankalarıyka sevgili ya da evlilik yapanlar daha mutlu
Olmaz bence kanka tehlikeli ama şu zamanda oluyorlar
Bugün bacım yarın ihtiyacım diyenden adam dahi olmaz bırak sevgiliyi
Kızdan/erkekten yakın arkadaş olmaz. O iş genelde başka boyuta gider 😃
Kanka ayağıyla oluyor zaten asıl, o sebepten erkek kankaya arkadaşa karşıyız
Hayatta olmam allah'ın bile gücü yetmez aşık olmama o gözle bakmam
Ama
Kız arkadaşlarımın poposuna bakıyorum o ayrı
Kız erkek arkadas olsbilir diyenler nerde 😂
Erkekle kadinin yakin arkadas olabilecegini zannetmiyorum. İllaki bir taraf karsi tarafa birseyler hisseder. Bircok kiside yakin arkadasiyla evlenmistir bunun orneklerini goruyoruz.
Olabilir de olmayabilir de
Olabilir ama çok riskli
Olur tabi neden olmasin ki😎
Denemek lazım 🙄
Olabilir
Bence en güzeli olur
Erkekten arkadaş olmaz bence
Karşı cinsten kanka olmaz
olabilir
Kısmet bu işler
Olmaz
Olmaz