Aman tamam hemen dellenmeyin yaw hep aynı sorular soruluyor diye beni bilenler eğlence amaçlı sorduğumu bilirler yani kizmayin üzülürüm bende sorum canim ne varmış😋😋
Olmaz. Çünkü kızlar kanka dediği kişiyi çirkin gördüğü için kanka der. Ben de tipsizim mesela daha 1 kızın eline dokunamadım ama 500 tane kız kankam var sözde. Yani yakışıklıysa direkt sevgili olur yani , kanka olmadan önce. Kızlar benim gibi tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor.
Kanka dan hic birsey olmaz.. ama oncesi arkadas olarak baslayip sonrasında iki tarafta da bazo Duygular oluşabilir. Ama eskiden beri iyi arkadas olan iki kisinin arasındaki böyle seylerin olmasıni pek normal bulmuyorum.
Belki bunu az kişi okuyacak ama yazmak istedim. V Geçen sene yakın arkadaşıma aşık oldum ve aradım bı cesaretle söyledim oda kırmak istemedi ve deneyelim dedi. Denedik beceremedik tam sevgili gibi olamadık ve bitti. Son sözlerim çok güzel veda şeyleriydi. 4 5 ay sonra özür diledim herşey için oda sorun yok dedi 1 hafta sonra normal konuşmaya 2 hafta sonrada bana aşkım canım demeye başladı 3. Haftada iyice sevgili gibi olduk galiba zor oluyor ama KANKADAN SEVGİLİ COK GÜZEL OLUYOR BEE...
En İyi Cevaplar