Samimi arkadaştan sevgili olur mu?

Şimdi şöyle başlayım. Lise boyunca baya yakın bir erkek arkadaşım vardı herseyimizi bilirdik kankiydik yani normal iki yakın arkadaş nasıl oluyosa öyleydik. Son sınıfta bu bana biraz farklı davranmaya başladı bana karşı hislerinin değiştiğini söyledi ve kesinlikle ciddi olduğunu söyledi. Geçici bir heves olmadığını söyledi. Bense onu hep arkadaşım gibi gördüğüm için ona istediği gibi davranamayacagimi söyledim ve mesafe koydum. Yeri geldi aylarca konusmadk sonra o dayanamayıp bisiler yaziyodu. Arkadaşlığına ihtiyacım var çok kötüyüm vs. Ve ben cidden sevdiğim bir arkadaşım olduğu için dayanamiyodum teselli ediyodum. Sonra olay dönüp dolaşıp yine bana geliyodu beni hala istediğini söylüyodu. Liseden mezun olalı 2 yıl oldu ve ikimizde farklı sehirlerdeyiz. daha geçenlerde yine mesaj atti sana çok değer veriyorum falan hala benden bir umut bekliyo. Bense sadece 1 kere sevgilim oldu lise1de ondan beri guvenmeye hep korktum şimdi ise uzun süre yalnız kalmanin verdiği boslukla yanlış birşey yapmak istemiyorum sizce nasıl davranmaliym? Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama ne tam olarak guvenebiliyorum ne de ne yapmam gerektiğini. İnsanlar lisede samimi arkadaşıyla çıktı derler diyede çektim hep kendimi. Sizce sırf beni sevdiği için bir şans vermeli miyim yoksa sende yoksa bisi olmaz o iş mi dersiniz? COK YAZMISIM CIDDEN KUSURA BAKMAYIN OKUYANIN GOZUNE SAGLIK :)
Samimi arkadaştan sevgili olur mu?