Yakın arkadaştan sevgili olunur mu? Sizce bu şekilde yapılan ilişki sağlıklı olur mu?

Yakın arkadaştan sevgili olunur mu? Sizce bu şekilde yapılan ilişki sağlıklı olur mu?

Birbirinizi gerçekten iyi tanıyorsanız, neden olmasın? Birbirinizin nelerden hoşlandığı nelere kırıldığını, birbiriniz hakkında gizli saklının, olmadığı biriyle tabikide olur. Tafsiye ediyorum. Pişman olmazsın. ☺️
Zaten bence yakın arkadaştan sevgili olur çünkü sevgilinizle Ayni zaman yakın arkadaşta olmalısınız ama istisnalar vardır tabi sadece arkadaşin olarak can ciğer kankan olarak görüyorsa karşi taraf olmaz
Cevap
24Cevap
Bence kişiye göre değişir.. yani ben kendim için konuşursam ben yakın arkadaşıma o gözle bakmam zaten.. hatta yakın bile olsa mesafeli olurum.. konuşulmaması gereken şeyleri konuşmam.. gereksiz yakınlık da kurmam.. ama hayat bu eğer karşılıklı çekim olursa zamanla sevebilirler birbirlerini.. her şey gönlünüzce olsun...
Çok yakın arkadaş değilse olur. Arkadaş dediğimiz akraba değil kasmayın bu kadar
Yakın arkadaşım dediğim kişiye karşı farklı bir duygu besleyemem bana göre uygun değil. Yakın arkadaşım ya da arkadaşım ile onun hayatına girmiş olduğu kişileri ve neler yaptığını bileceğim için bile bile kabul edemem
Benim verdiğim sıfatlar değişmez.
Karşı cins olarak gördüğüm birine yakın arkadaş sıfatını vermem, yakın arkadaş sıfatını verdiğim birini de karşı cins olarak görmem.
Ben denedim ama olmuyor ne yazık ki neden oldun ki zaten benim gibi birini kim ister ♿😔
Başkaları deneyebilir olunabilir bence sizi reddedeceğini zannetmiyorum
Olur.
Ama çok riskli. Yani hem sevdiğin insanı hem de arkadaşını kaybedebilirsin..
Ya win win olacak, ya da lost lost. :D
Olur, hatta genelde en iyi ilişki yakın arkadaşla oluyor. Yalnızca eğer ayrılırsanız arkadaşlığınızın da tehlikeye düşme riski var.
Ya en iyi iliski zaten yakın arkadasla oluyo ama eger yürümezse ardasliginiz da bitiyo
Önce arkadaş oluyorsun zaten öyle değil mi direk sevgili olunmuyodur
Yakın arkadaşıma o gözle bakmam, yakışmaz bana.
Uyum varsa, elektrik akımı karşılıklı olarak kuvvetliyse böyle çarpıyorsa olur. 🙄😄
Cokda iyi olur cunku bir birlerini menfaatsiz tanimislardir
En yakın arkadaşlıktan sevgiliye geçişi sevmiyorum. Arkadaş olarak kalsın.
Yok eğer ola ki biterse ikisini de kaybediyorsun.
Olmaz 3 gün sonra ayrılan çok fazla kişi oluyor zaten
Olunur tabiki de. Ztn o şekilde olması daha mantıklı.
Yakın arkadaşını kaybetmek gibi bir şey oluyor eğer yürümezse.
Güven ve uyum varsa kaçınılmaz olunur sevgili hatta eş🍀🖤🗝️
Yok olmaz diyorum ama bazende ah be tam da beni böyle anlayacak ve güldürecek biri lazım diyorum.
Yani bende tam emin değilim ama olur belki
En iyi yakın arkadaştan sevgili olur zaten. Seni iyi anlar , tanır falan...
Olunmaz arkadaş arkadaştır.
Çok güzel olur
herkes kendi yoluna bakmalı
Olmaz tabikide arkadaş işte.
Çok güzel olur bence yani öyle olsa gerek
Hayır, yakın arkadaşlarıma o gözle bakmam
Onunabiliyor bu işler belli olmaz
hayir
Hayır
Neden olmasın
Olmaz
Olur güzel olur