Kadın aşırı kıskanç ise erkeklerin özgür olması gibi bir durum olamıyor. İlişkinin sorumluluklarını taşıyan herkes özgür olabilir aslında. Özgürlük adı altında ilişki olduğunda yapılmaması gerekenler oluyorsa zaten yerim öyle özgürlüğünü direkt ilişkiyi keserim.
Bence artık iki taraf da gayet özgür.. Sevmiyorum bu şekilde özgür olmayı.. Gayet de dikkat etmeli.. Kiminle, nerde, nasıl ve ne zaman konuştuğuna dikkat etmeyen; benden önce nasılsa benden sonra da en küçük bir sorumluluk hissetmeyen, giyiminden tut da her türlü tavırlarına kadar gayet "özgür" davranan insanları istemem hayatımda.. Tabii ki karşılıklı her şey.. Bunun adına ne "sen beni değiştirmeye çalışıyorsun" dur ne de "sen beni böyle gördün, böyle sevdin.." dir.. Kimse kusura bakmasın..
Çok sevdiğin, aşık olduğun arabayı alınca ufak tefek rötuşlar yapmakla aynı şey..
Erkekler sevgiliyken özgür ama evlenince halı saha maçına bile binbir türlü yalan uydurarak gidebiliyorlar. Ya da haftalar öncesinde eşlerine yaranıp izin koparma planları kuruyorlar haha çok gülüyorum
Açıkçası bu kişiye bağlı. Erkekler daha çok kıyafette kısıtlamaya çalışıyor sanırım. Kızlar biraz daha mesajlara geç dönmeye, görüldü yapmaya, sık sık yazmamaya takılabiliyor. Mesela erkek askerde iken kız sürekli mesaj bekliyor. Bu konuda birçok kızda anlayış olduğunu düşünmüyorum bazen erkeği çok sıkboğaz edebiliyorlar. Bu kadar fazla sıkboğaz etmelerine rağmen erkek kıyafete karışınca ''Hayır bana karışamazsın'' demeleri yok mudur bir de. :D
Kişiye ve ilişkiye göre değişiyor bence bu durum.. Tutsak biçimde ilerleyen ilişkiler de var özgür biçimde ilerleyen ilişkiler de.. Ağırlıklı olarak erkekler özgür gibi görünse de çağımızda kadınlar da gayet hür biçimde yaşıyor tercihlerini ve ilişkilerini.. Hatta bazı kadınlar çıtayı arşa çıkarıyorlar.. Erkeklerin bazıları daha masum kalır ilişkiler konusunda.. Kadınların attıkları mesajları gördükten sonra şoka girdim ufak çaplı.. 😃 Keyifli günler..
Erkekler daha özgür. Lakin her ikisinin de farklı özgürlük alanları var. Erkekler hislerini, duygularını on plana kolay kolay çıkaramazken kadınlar bu konuda daha özgür. Davranışlar da ise erkekler daha baskın.
Bu devirde artık her iki tarafda özgür kimse karşı tarafı takmıyor eskiden erkek özgürdü kadınların kendi ayakları üstünde duracak ne bir mesleği vardı ne de iş hayatı bunları Türkiye geneli olarak söylüyorum evinde çocuğuyla 4 duvar arasına haps olmuş şekilde yaşıyorlardı vs. saymakla bitmez ama bugün tam tersi işine gelmeyen kadın/erkek kimse kimseyi takmıyor
Güzel hayatı olan insan kalkıp ilişki de onu kısıtlayacak insanla olmaz
Bazıları aşık oluyo ne derse tamam diyor
Erkek kadın diye yüklemek için ropörtaj falan lazımdır net yani
En delikanlı benim diyen erkek bile manitine gelince pısırık olabiliyor birşeyler yapmak için manitine yalan söyleyip kandırsa bile bu özgürlük olmuyor
Karşı tarafı kısıtlayanlar, bunu yapmaya çalışanlar genelde kendileri en büyük hataları işleyenlerdir. Gördüğüm o. o yüzden kadın erkek demiyorum, yaşattıklarını yaşamak istemeyen kimse o paranoya yaparak kısıtlar.
kendi ilişkime bakarsam biz kısıtlanmaktan zerre haz etmeyen insanlarız, birbirimizi iyi tanıdğımız için böyle davranmadık hiç.
Yaşadığımız dünyada kimse özgür değil. İnsanlar sadece özgür olduklarını sanıyorlar. Ya da özgürlük varmış gibi davranıyorlar. Özgürlük diye bir şey yoktur.
Bazı ilişkilerde erkekler, bazı ilişkilerde kadınlar. Ama doğru olan her iki tarafın da eşit derecede özgür olması. Aşkta üstünlük olmaz, aşkta baskı olmaz...
Özgürlüğümü neden bir erkeğe bağlayım ki ben istediğim kadar özgürümdür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler kendilerince karışacak o kadar çok şey buluyorlar ki dışarı çıkış saatine kıyafetine makyajına kiminle sohbet ettiğine vs. Erkeklerin bir tık daha özgür olduğunu düşünüyorum o yüzden