Eşim madde kullandığı için mi tutarsız konuşur?

5 yıldır evliyiz 2 çocuğum var biri engelli diğeri küçük aşırı hareketli oturduğumuz yerde eşim ve ben varım kendi ailesi yok bosandilar karı koca çekip gittiler biz kaldık tek başımıza Allah razı olsun ki kendi ailem destek çıkıyor bize kızım için herseyi yapıyorlar engelli olduğu için yürümüyor 4 yaşında kendi eşim ise çocuklarımı çok sever öper herseyini belli eder fakat kızıma geldi mi laf var icraat yok herseyi benden bekliyor sen annesin sen yapacaksın sen bakacaksın sen okula götüreceksin zorlayacaksın o olacak bu olacak 2 çocukla zor oluyor birde uzak götürdüm yerler 1 saatten fazla sürüyor fizik için bahsediyorum küçük cocugm da hiç durmuyor bana eziyet editör biri kucağımda biri elimde sagolsun eşimde annesi babası boşandıktan sonra biraz psikolojisi bozuldu madde kullanmaya. baslsdi 2 yıla yakın her gün içti o güne kadar hep bekledim sustum kimseye birsey demedim bırakır diye onu beklerken evlatlarım mahvoldu sonra ailemin yanına geldim kızımı burada düzenli fizikle götürdüm iyiye gitsin diye çok şükür destek oldular kızım iyiye gidiyor yürümesi bile inşallah yürüyecek eşim bıraktı geçen sene sonra çalıştığı arkadaşları da içiyor baktım eşim yine ara ara yapmaya başlamış arkadaşları ile buluşmalar sadece onlar var sanki hep akıl verdim düştüğün de kimse olmaz dedim sonr kendi aileme yakın yere taşınma kararı aldık eşim Bi tssincsk diyor sonra vazgecitor araba satayım ev alırız diyo aileme de öyle. soylutor yie vazgeçiyor şimdi de diyor ki ben taşımaktan vazgeçtim sebep ne diyorum işte yapamam orada kızımız için bir. kac yil sabır edelim diyorum yürüsün geri döneriz kabul etmiyor baktım geçen hafta rapor aldı ise gitmedi o hafta hep içmiş kafası güzel arıyor beni bırakma seni çok seviyorum diyo tasincaz diyo sonra baktım yine taşınmak diyor madde kullanması hariç taşımaktan vszgemge olayını aileme anlattım ailem çok kızdı ben eşim için ne yapacağım daha herseyine hep susmuş sabır etmişim zaten
Eşim madde kullandığı için mi tutarsız konuşur?