Arkadaşlar çok kıymetli biri vardı benim için. Yollarımız ayrıldı. Sevgili anlamında bir ilişki yoktu aramızda ama birbirimizin en iyi arkadaşıydık. Aklımdan asla çıkmıyor. O aklımdayken de bir kıza yakınlaşamıyorun. Kendime yakıştıramıyorum bunu. Bana bir hal çare gösterin lütfen ya. Böyle durdukça da unutamam. Ne yapmalıyım? 😔😔
Arkadaşlar unutamıyorum. Bana bir yol gösterir misiniz :(?
Kardeş burada gizlisin ben anlamaya çalışıyorum zengin ve yakışıklı bi erkeksen kızı tavlayabilirsin bu kadar net ama sende bunu anlayacak zeka bile yok boşuna uğraşma
Belki de... Ne yapacağım bilmiyorum. Bazen yokluğu çok acı şekilde koyuyor. Son 2-3 gündür yine arttı. Dünden beri başım ağrıyor. 2 yıldan fazla oldu ama geçmiyor işte. Ne yapacağım hiç ama hiç bilmiyorum.
bir erkek arkadaşı oldu. bana olan tavrı, davranışları değişmemişti. hep iyiydi aramız ama ben adeta depresyona girmiştim. yemek yiyemiyordum, saatlerce çıkmıyordum yataktan, hayatım allak bullak olmuştu. o da farkındaydı zaten. belki çok fazla bilmiyorum ama mantık evliliği gibi bir şey olmasını hayal ediyordum hep onunla. doğum günüme çok kısa süre bir tartışma yaşadık. ''kendini düzeltmezsen hayatından çıkarım. senin böyle kötü olma sebebin olduğum için iyi hissettmiyorum.'' gibi bir şey söylemişti. iyi hissetmem için kendisiyle tehdit etti beni yani. küsmesek bile birkaç gün konuşmadık. sonrasında doğum günüm geldi ve her şeyi açık şekilde konuştuk. ona düşüncelerimi anlattığımda çok üzüldü.7-8 yıllık arkadaşlığımızı bir anda yok ettim. birkaç dakika daha konuştuktan sonra ''ben hayatında olmaya devam ettiğim sürece bu böyle devam eder.'' dedi. sonrasında ne demek istediğini anladım zaten. veda edip ayırdık yollarımızı. o gün doğum günümdü ve gerçekten çok ağladım, çok üzüldüm. çok uzatmadan anlatmaya çalıştım. olaylar kabaca böyle gelişti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dershanede bir kiz vardi hoslandigim maalesef simdi dershaneye gitmedigim icin onu gormuyorum sanirim acimiz ayni knk
Ne güzel bi duygu o aklındayken başkasına yaklaşmayı kendine yakıştıramamak
teşekkür ederim.. keşke çıkarabilsem aklımdan. biriyle olmasam bile sorun değil ama aklımdan çıkarmak istiyorum.
Bence ona ulaş ilk adımı erkek atar ve bu duygunu aynen söyle ona
başka bir görüşte ayrılma sebebimi açıkladım kısaca. orayı okursan ona ulaşıp bu dediğini yapmamın imkansız olacağını göreceksin :(
Peki zengin misin yakışıklı mısın
anlamadım. ne alakası var ki bununla?
Merak
kendimi övmeyi sevmiyorum. zenginlik de kişiden kişiye değişir. maddi bir sorunum yok.
Tipin?
Baba araban ne araban
kendimi övmeyi sevmediğimi söyledim. tipime iyi veya kötü diyemem. arabamı ne yapacaksın? yani bu sorular neden?
Ona göre kızın seni tercih etmemesini değerlendireceğim be
öyle biri değil. onu en iyi tanıyan insanlardan biriyim.
Üf kardeşim yürü git ya
Çok saçmaladın ya
Sana adam gibi soru soruyorum anlayabilmek için yok ben kendimi övmem filan ya gerçeği söyle diyorum kendini öv demiyorum ki
Gerçek bu. Kendimle alakalı iyi veya kötü yorum yapmayı sevmem. Bu bana göre bir şey değil.
Kardeş burada gizlisin ben anlamaya çalışıyorum zengin ve yakışıklı bi erkeksen kızı tavlayabilirsin bu kadar net ama sende bunu anlayacak zeka bile yok boşuna uğraşma
Her kızı kendin gibi sanman kötü bir şey. Düzgünce konuşmayı bile bilmiyorsun.
İyi çok iyi bi kızmış seni tercih bile etmemiş
ahaha :D komiksin
Yol bu , incineceksin
Abayi yakmissin
Belki de... Ne yapacağım bilmiyorum. Bazen yokluğu çok acı şekilde koyuyor. Son 2-3 gündür yine arttı. Dünden beri başım ağrıyor. 2 yıldan fazla oldu ama geçmiyor işte. Ne yapacağım hiç ama hiç bilmiyorum.
Onunla bir araya gelme şansın yoksa zamana bırak ve birileri ile dene mutlu olmaya çalış
Birisiyle nasıl deneyebilirim ki? Bu o kişiye kötülük olmaz mı?
Hayat bu bir şekilde gidiyorlar zaten bakarsın sevdin gerçekten kafa dağıt acı çekmek kötü bir şey 😥insanın ruhunu çürütür
Haklısın😔 çok yoruldum..
Neden ayrıldınız
bir erkek arkadaşı oldu. bana olan tavrı, davranışları değişmemişti. hep iyiydi aramız ama ben adeta depresyona girmiştim. yemek yiyemiyordum, saatlerce çıkmıyordum yataktan, hayatım allak bullak olmuştu. o da farkındaydı zaten. belki çok fazla bilmiyorum ama mantık evliliği gibi bir şey olmasını hayal ediyordum hep onunla. doğum günüme çok kısa süre bir tartışma yaşadık. ''kendini düzeltmezsen hayatından çıkarım. senin böyle kötü olma sebebin olduğum için iyi hissettmiyorum.'' gibi bir şey söylemişti. iyi hissetmem için kendisiyle tehdit etti beni yani. küsmesek bile birkaç gün konuşmadık. sonrasında doğum günüm geldi ve her şeyi açık şekilde konuştuk. ona düşüncelerimi anlattığımda çok üzüldü.7-8 yıllık arkadaşlığımızı bir anda yok ettim. birkaç dakika daha konuştuktan sonra ''ben hayatında olmaya devam ettiğim sürece bu böyle devam eder.'' dedi. sonrasında ne demek istediğini anladım zaten. veda edip ayırdık yollarımızı. o gün doğum günümdü ve gerçekten çok ağladım, çok üzüldüm. çok uzatmadan anlatmaya çalıştım. olaylar kabaca böyle gelişti.