Arkadaşlar biraz konuşalım mı ben nasıl dayanacağim? Ben nasıl unutacağım? Ben nasıl aklımdan onu sileceğim?

Bana biraz fikir verir misiniz? Hatta olay yanıt gelirse acayip sevinirim. Ben birine çok acayip aşığım. Ve bu olması gerekenden çok fazla tek taraflı bir sevgi. Beni o kadar sevmiyor ki o kadar olur hep benimle birlikte olmak için görüştü. Başta paraya ihtiyacı vardı yardım etmiştim. Hep fedakarlık yaptım yapmam gereken ne kadar fedakarlık varsa yaptım. Ama o hep benimle... ( Xperim az anlayın) için buluştu. Bir kere çok borcu vardı sırf bjk forması almak için Anatoliuma gitmiştik bir keresinde de birlikte olmak için günlük eve gitmiştik ordan çıkışta lahmacun yemeye. Hep menfaatle yani borcu varken herkes sırtını çevirmişti kimse Yanında yoktu ama ben hep yanındaydım onun istediği fiziksel özelliklere sahip biri değildim çünkü. Öyle olmadığım halde başta kendi tanışmak istemişti. Şimdi çok acı çekiyorum çünkü hayatında başka biri var son attığı iki mesajı bile açmaya korkuyorum. Ne olur konuşalım ben nasıl unutacağım. Şimdi o yüzden bile buluşmak istemiyor birde beni çok döverdi. Çok seviyorum aşırı.
Arkadaşlar biraz konuşalım mı ben nasıl dayanacağim? Ben nasıl unutacağım? Ben nasıl aklımdan onu sileceğim?