Unutamıyorum arkadaşlar, unutamıyorum. Ne yapmalıyım, bir akıl verin lütfen, iyi değilim?

Arkadaşlar, öncelikle herkese iyi pazarlar.
Direk konuya gireyim;
Ocak ayında başlayan bir ilişkim oldu, tanışma süreci 4 ay gibi bir şeydi. Yaşım 25. Tam aradığım, masum, iyi niyetli, namuslu, düzgün, hanım hanımcık bir kızdı. Tam 6 ay sürdü. Temmuz'un ikinci haftası, bayramın birinci günü bitti.
Öylesine çıkarsız, öylesine tertemiz sevdim ve hala seviyorum ki, size anlatamam. Her günümüz birlikte geçiyordu, el ele tutuşmalar, sarılmalar. Ona söylediğim güzel sözleri başka hiç kimseye söylemedim. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim, kimseye ' seni seviyorum ' bile demedim. Onun da çok fazla ilişkisi olmamış, bir elin beş parmağını geçmez ve hiç yakınlaştığı biri olmamış hepsi lise ve üninin ilk yıllarında çocuk ilişkisi gibi. Herşey iyi gidiyordu, çok iyi hemde. Birlikte tatile çıktık, birlikte uyuduk, birlikte uyandık. Ona karşı asla dokunamadım, yapamadım, asla kıyamadım ona bir bilseniz ne kadar saf bir sevgim vardı. O da biliyordu, farkındaydı ve ben de sevildiğimi, ilk kez bana değer verildiğini hissediyordum.
Her şey böyle giderken...
Bir şekilde ayrıldık, hatta bizi ayıran kim dersiniz? Üçüncü bir kız. Benim değil, onun kız arkadaşı. Son 2 ayda samimiyetinin arttığı, hasta ruhlu bir kız. Benim kıskandığımı düşündü ve evet ilk başlarda ilgi bölündü diye sitem etmiştim ama sonradan o kızın normal olmadığını anladım. Ama gel de bunu ona anlat...
!! Düşünün kız alkolik, ilişkimizi öğrendikten sonra benden nefret etti, benim sevgilime günaydın mesajlar ıatıyor ( kız arkadaşı ), yemek yemediyse yemek götürüyor, birlikteyiz mesela eve gidiyoruz telefona bakamıyor sevgilim, sonra bir bakıyoruz o kızdan 10 cevapsız arama 10 mesaj ( nerdesin, çok merak ediyorum, çok kötüyüm ) diye.
Normal değildi işte, ben de bunu anlatamadım... Yine hala onla görüşüyorlar, ayrılma sebebimle... Ki nasıl aklını karıştırmıştır allah bilir...
Sonra bayramın ilk günü, bu hasta kız onlarda kalıcaktı ve ben de sitem ettim işte aldın evine soktun o hastayı gibisinden..
Detaylar ( güncellemede)
Güncellemeler
+1 yıl
İşte bende bir daha kalmasın falan dedim, tabi alkol aldım falan kızın evine gittim. Ailesi de evdeymiş, ama öncesinden bana gelme aşkım yarın konuşuruz sabret demişti. Ama gittim işte, annesi rahatsız olmuş falan ki evlerinin uzağında durdum ve gel konuşcaz dedim. İşte o gece bitti ilişkimiz... 20 gündür falan ayrıyız, ara sıra mesaj attım ama sallamıyor gibi. Bu kadar kısa sürede unutabilir mi ya? O kadar şey yaşadık, ilklerimi yaşıyorum diyordu...
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi üzülmüyordur, ben çok üzülüyorum ve her an görmek, yazmak istiyorum ona. Dışarıda tesadüfen etiketini görünce kötü oluyorum, ya başka erkek girerse bir gün hayatına ve ondan faydalanırsa, ona kötülük yaparsa ya dokunursa ben ne yaparım diye çok üzülüyorum...
Unutamıyorum arkadaşlar, unutamıyorum. Ne yapmalıyım, bir akıl verin lütfen, iyi değilim?