Kadinlar da var baya benim anladiğim totemle aynı şey gibi şunu yaparsam guzel şeyler basima gelcek gibi bisi sayi enerji vs de diyorlar da orasini pek anlamadim
Olmaz mı, var tabi ki. Platonik olarak aşık olduğu kişiyi kendisine çekmek isteyenler, birbirlerine aşık olupta bir şekilde önünde engeller olanlar (örneğin kadının ya da erkeğin evli olması durumu, ailelerin onaylamaması durumu, yaş farkı durumu vs), hatta bir erkeğe aşık olan ve o erkeği kendisine çekmek için ritüeller yapan erkekler bile var.
Ama ritüel çok tehlikeli bir yardım mekanizmasıdır.
Şöyle söyleyeyim eski insanlar açlıktan ve kuraklıktan kurtulmak için ritüeller yaparmış ve yaptıkları bütün ritüeller de başarısız olurmuş.
En son kendilerinden birisini kurban etmişler ve istekleri bir nebze de olsa gerçekleşmiş, yani yağmur yağmaya başlamış ve eski insanlar daha çok kurban verirlerse daha çok yağmur yağar ve ekinler büyür bulundukları yerlere bereket gelir diye düşünmüşler.
Yani ben şimdi sevdiğim birisini kendime çekmek için ritüeller yaparsam, mutlaka o sevdiğim kişi bana gelecektir.
Ama ya o kişi benim hayatımı zindana çevirirse?
Ya da ya o kişi beni çok sevdiği için, beni kaybetme korkusuyla yaşarken günün birinde kendisi ölürse?
Kalsın ben almayayım gelecek olan kişi kendi rızasıyla gelmeli ya da yaratıcı istediği için gelmeli.
Benim anladigim totem gibi bir şey dogru mu şu para ritüeli iyiymiş gercekse bana da lazim hatta ülkeye lazim para ritüeli nasil oluyo bu ritüel denen şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
m4l mıyız awk hiçbir hemcinsimin yaptığını veya bu konu hakkında konuştuğunu bile duymadım varsa da dışlanmalı zaten
Ben ritüel fenomenleri var hani akista cikiyor bazen orada erkek yorumlari da çok fazla gördüm ritüel enerji vs adiyla bisiler paylasmislar
Ritüel diye bir şeye inanan kızlar erkekler seriden engellesin teşekkürler.
🤣🤣🤣insanlar kendini açık etmiyor ki
Bence benim flört bana büyü yaptı çünkü yüzünü bile görmedim ama hep düşünüyorum
Büyuýu bilmem de bisiler yapti galiba benim aklimdaki kisi de
Kadınlar kadar olmasa da böyle aptallıklar yapan erkeklerde vardır illaki.
Bence de baya var
olmazmı tabi yapıyorlar bana gelen erkek danışan sayısını bir bilsen dudağın uçuklar...
spritüel danışman
evrendevang
Bazıları yapıyordur
Ben şahsen birinin bana yaptigini dusunuyorum cogu zaman
yapmam aklımdan bile geçmedi
Bence yapanlar vardır
sen öyle diyorsan vardır tabi
Öyle saçma iş yapmayiz
Ben yapanlarin oldugunu dusunuyorum instagramda ritüel ile alakali video gördüğumde yorumlarda erkekler de vardi baya bir kaç kere gördüm
Belki. Öyle bacılarımız da vardir
Kadinlar da var baya benim anladiğim totemle aynı şey gibi şunu yaparsam guzel şeyler basima gelcek gibi bisi sayi enerji vs de diyorlar da orasini pek anlamadim
Zaten işin basi kizlar
🤣🤣🤣🤣 valla bilemiyorum sanki öyle degil gibi
Öyle canım oyle
Gerek görmedim ve ihtiyaçta duymadım :)
Ritüel yapanlar var bence sizce var mi instagram akista hrp karsilasiyorum yorum yapmislar hep
Olmaz mı, var tabi ki. Platonik olarak aşık olduğu kişiyi kendisine çekmek isteyenler, birbirlerine aşık olupta bir şekilde önünde engeller olanlar (örneğin kadının ya da erkeğin evli olması durumu, ailelerin onaylamaması durumu, yaş farkı durumu vs), hatta bir erkeğe aşık olan ve o erkeği kendisine çekmek için ritüeller yapan erkekler bile var.
Ama ritüel çok tehlikeli bir yardım mekanizmasıdır.
Şöyle söyleyeyim eski insanlar açlıktan ve kuraklıktan kurtulmak için ritüeller yaparmış ve yaptıkları bütün ritüeller de başarısız olurmuş.
En son kendilerinden birisini kurban etmişler ve istekleri bir nebze de olsa gerçekleşmiş, yani yağmur yağmaya başlamış ve eski insanlar daha çok kurban verirlerse daha çok yağmur yağar ve ekinler büyür bulundukları yerlere bereket gelir diye düşünmüşler.
Yani ben şimdi sevdiğim birisini kendime çekmek için ritüeller yaparsam, mutlaka o sevdiğim kişi bana gelecektir.
Ama ya o kişi benim hayatımı zindana çevirirse?
Ya da ya o kişi beni çok sevdiği için, beni kaybetme korkusuyla yaşarken günün birinde kendisi ölürse?
Kalsın ben almayayım gelecek olan kişi kendi rızasıyla gelmeli ya da yaratıcı istediği için gelmeli.
Ben istediğim için gelmemeli. ;)
Bilmrm karmaşik isler
Anlamını bilmezler ki yapabilsinler 😂
Ben yapan çok kisi olduğunu dusunuyorum sadece kizlar gibi alenen yapmiyorlar bence
Yaptıranlardan biri de benim
Para rituleli yaptırmıştım faydasını da gördüm
Benim anladigim totem gibi bir şey dogru mu şu para ritüeli iyiymiş gercekse bana da lazim hatta ülkeye lazim para ritüeli nasil oluyo bu ritüel denen şey
Totem değil parayı sana çekiyor doğru enerjiyle işlemleri kodlayan firmalar var Instagram'da R2 akademi yapıyor gerçekten de başarılılar
İlginçmis nasil oluyor ya diye dusunuyorum Şu an 🤣🤣🤣🤣
Bende çok düşündüm yaptirdiktan sonra da hiç parasız kalmadım desem yeridir 😂
Peki bir ücret verdiniz mi bu kisilere ve ne kadar verdiniz
300 civarında bir şey ödedim ama değdi
Çok aşiri pahalı da değil ama dolandirilmak da var hala inanmiyorum pek nasıl olur diye aklim almiyor
Yorumunuz için teşekkur ederim bu arada bir kac gun bu dediklerinizi dusunup dusunup sasiracagim sanirim
Doğru enerji ile kodlayıp sana da yapman gerekenler yazan bir kargo geliyor sonrasına başlıyorsun zaten
Rica ederim elimden geleni yaptım
Kadınlar kadar yapmıyorlar bence
Bilmem erkekler dedikodu yapmaz lafı gibi olmasin sonra
Yapmıyorum
Peki sizce yapanlar var mi
Bilemem
Ritüel ne
Benim anladığim düşunce gücu ve totem gibi bisi ben de pek anlamadim bence totemle ayni sey
Saçma geldi