Benimki beni kizdirmaktan zevk aliyor kendiside diyor. Ben napicam bunu kellesini ucurtmak istiyorum bazen.
Kendisi Basak burcu.
Kendisi Basak burcu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer llahü teâlâ, 40 yaşına gelen müslümanı, cinnet, cüzzam, baras gibi hastalıklardan emin kılar. 50 yaşına gelince hesabını hafifletir. 60a ulaşınca onu keremiyle rızıklandırır. 70e gelince gök ehline onu sevdirir. 80e gelince, iyiliklerini mükafatlandırır, kötülüklerini affeder. 90 yaşına varınca, onun geçmiş ve gelecek günahlarını mağfiret eder ve kendisini aile halkına şefaatçi kılar ve bir münadi ona, "Bu, dünyada Allahü teâlânın himayesine girmiş bir kimsedir" diye seslenir.) [Ebu Ya’la]
ooo sen yanmışsın başak burcu en fazla kızdıranıdır ve bundan aşırı zevk alır :D
evet ya hic alttan falanda almaz iyice beni deli eder bide hosuma gidiyor falan diyor uyuz ya
hahaha :D bak bir başak bunları yapar fakat bir başaktan daha çok seveni bulunmaz kimse onun kadar üstüne düşmez
oy yerim ozaman onu ama isten dolayi da cok yogun kendisi haftada bir kez gorusebiliyoruz ancak bide gun icinde arada mesajlasiyoruz ama tabi benim icin sorun degil ergen degiliz sonucta isi gucu var
hayat koşturmacası yapacak bir şey yok olacak onlar :)
Aynı ben bende basagim biz böyle seviyoruz sevdiğimizi gıcık etmek hoşyani cçok ttatlı oluyorsunuz
Cevap
18Cevap
başak burçlarından pek bekleyen bir davranış ama bunun cinsiyetle ilgilisi yok
insan sevdiğiyle daha çok uğraşır daha çok kızdırır
insan en çok sevdiğiyle uğraşırmış ve insan en çok sevdiğine kızarmış.
kiralık katil tul vurdur kurtul uğraşıkmaz yani değmez
Durun sultanım kellesini bağışlayın 😊 o değilde senden başka kimi var elbetteki seni kızdıfacak seni sevicek seninle gülecek seninle ağlayacak v. s
Bende sevdiğim kişi ile şakalaşmaya, onu kızdırmaya yüzünü pembiş pembiş yapmaya bayılırım.
İnsan sevdiğiyle uğraşır bunu unutma
burc a bakmaz bu işler
mutluyken kızdırabilir
kizdirabilir. çok kızdırmamalılar :D
Sende onu kızdır
ben yapsam o beni daha cok sinir ediyor buyuk kavga cikar ben yine alttan aliyorum
Ya mantıklı yap sen sinirlendir kavga çıksın ilişkinin heyecanı artar
simdi bizim kavgalarimiz kotu sonuclana biliyor onun icin o riski alamicam artik. bir sey sorucam. ben buna dedim ki simdik yuzune bir sapalak atmak istiyorum buda bende popona bitane patlatmak istiyorum dedi. Patlatmak derken cinselik anlamda mi diyor yoksa hani vurmak tokatlamak mi?
ahahaha maalesef benimkide oyle essek herifler :d
Başak'larla hiç anlaşamam 😂😏
Sende onu sinirlendir seni ozaman anlar belki
ya su burclardan vazgecın ya
olabilir tabi, bence güzel hobii
Neyin kellesini uçuruyon hayırdır
Öyleyiz kızdırmayı severiz
ben daha çok acı çekmesinden hoşlasıyorum
Evet seven erkek kizdirir ☺
Kreş tadı.
Evet.
Sevdiğimizi kızdırmak bizim işimiz😅😉😈