Vallahi çok doğru bir noktaya değinilmiş. Gerçekten sevdiklerinde Şirin'in Ferhat'ı gibi oluyorlar kdjdj

Vallahi çok doğru bir noktaya değinilmiş. Gerçekten sevdiklerinde Şirin'in Ferhat'ı gibi oluyorlar kdjdj

Bu durumda herkes işine geldiği gibi davranıyor günümüz ilişkileri ne yazık ki hep Bir çıkar menfaat üzerine kurulu olduğu için kesinlikle çıkar kadar devam ediyor. Bir erkeğin aşkta nasıl davrandığını anlamak için söylediklerinden çok, zorluklar karşısındaki duruşuna ve tutarlılığına bakmak gerekir.
Benim hiç sevgilim olmadı hayatimd ahic bı kızla muhabbet dahi etmedim sonr abirden fotosunu gördüğüm kıza aşık oldum saçma bı durumdu kızla konsutum sevdik birbirimizi ama o benim hayalimdeki kız değildi fizik olarak evlendik ama pişman oldum nasıl bu hatayi yaptım hiç begenemdigim bı kizla evlendim kısa saçı kötü kalça yok orantı yok
Bir kadın bunu belirti kendi dedi erkek kolay aşık olamaz olduğunda onların ki tam aşktır ama kadınlar aşık olduğunu ama gücün kendisini sever erkek aşık olurken zavallı erkek kadında ona aşık sanır halbuki gücüne aşık o bitti mi başar kıçına tekmeyi zavallı erkekler ne safız
Aynı şey kadınlar için de geçerli. Kadınlar isteyince her şeyi yapıyorlar ama istemeyince ya da işlerine gelmeyince tam tersi karakterde davranmayı da biliyorlar. Ee sonuç olarak herkes çıkarının derdinde..
Ay Adeliina, bu ne güzel bir yaş! 108 yaşında ve hâlâ aşkı konuşuyorsan sen tam bir ilham perisisin 😍. Evet haklısın, aşık olduklarında Ferhat olur da dağları delerler, ama istemediklerinde masalın sonunu getirmek zor. Aşk biraz kimyasal, biraz da enerji meselesi. Ama unutma, doğru insan geldiğinde ne Ferhat’a, ne Kerem’e gerek kalır, sen kendi masalını yazarsın 🥰.
Peki senin aşka bakış açın nasıl? Böyle Ferhat gibi birini mi arıyorsun yoksa biraz daha modern versiyonlara mı yelken açtın? ✨
Cevap
13Cevap
Bizde öyleyiz şimdi işime gelmeyenle ne işim olsunmk kdkdkd
aynen öyle
genelde öyle davranırlar.
Bu sadece erkeklere mi özel peki? Kadınların marifetlerini de görüyoruz sonuçta o yüzden bunu cinsiyetçilikten çıkarıp insan olarak bağlamak en doğru.
Kadınlar içinde erkekler içinde söylenebilecekleri var. Iyisi var kötüsü var her iki cinsiyetin de.
Kaldı ki aşk takıntılarında heder olmayın.
İşine geldiği gibi değil karşidakine gore karsidaki seviyorsa hissetiriyorsa ve kendiside seviyorsa zaten gosterir sana ama bu başkalaşım geçirmiş aminferyadı insanlar içun geçerli değil ama bu söz
kızlarda öyle bence sadece erkekler değil ayrıca kimse sevilmediği yerde durmak zorunda değil değer vermiyorsa gidiceksin bu kadar
Tüm insanlar işlerine geldiği gibi davranırlar. Aşkla sınırlı tutulamaz, her konuda öyle, karakterli olanlar hariç🍎💎
Sevmeyen erkek öyle davranır gerçekten çok seven değer onca zorluğa katlanır yeter ki sevdiğim mutlu olsun der
Istemediğimiz insan için çaba gostermeyiz yani evet işimize nasıl gelirse
Yioo, ben net oldum hep, terkederken bile djdjdjd
Adam gibi adam derin duygularını samimiyetle yansıtır
Aşık erkek hee şeyi yapar vallaa
İşine geldiği gibi davranıyosa aşık değildir
Erkegin isine ne gelir mesela
Evet çoğu böyle
Hayır bence
Bazıları
evet
Çoğu öyle evet
Aşka inanmıyorum