Bir erkek zor durumda kalsa da sevfilisinden ciddi düşündüğü ileriye dönük düşündüğü biriden para ister mi?

senelerdir birlikte olduğum ciddi düşündüğümüz hayallerimiz olan adamla konuşalım diye bir kaç defa kontör yüklemiştim ona aylar öncesinde geceydi çıkıp paket yapmıyordu konuşalım diye ben yapim dedim yok demedi yaptım sınav ücretini ödiyim dedim yok demedi 400 küsür TL'lik protein tozu vs alacaktı bunu alırsam yanına nasıl geleceğim dedi para konusunda bende ben alayım bunları dedim parasını vermemi kabul etti şimdi de öğrenci evinde kalıyor 20 tlsi kaldığını söyledi ablandan isteyebilir misin dedim yurt dışında abisi ablası var babasından da istemezmiş ben veriyim dedim sen zor durumda kalır mısın vs dedi yani kabul etti vermemi herkes bana o seni kullanıyor demişti sizce doğru mu şimdi de beni nasıl çaresizken sana gelmişken böyle düşür böyle bırakırsın falan diyor sizce beni kullanıyor mu
Bir erkek zor durumda kalsa da sevfilisinden ciddi düşündüğü ileriye dönük düşündüğü biriden para ister mi?