-Kültürlü olması
-Kibar olması
-İnce ruhlu olması
-İyi kalpli olması
-Şefkatli olması
-Sevgisini ve değer verdiğini göstermesi
-Zekası
-Merhameti
- Sadakati…
Çokçası ve dahası sayılabilir belki…
Sizce bir erkeği çekici yapan detaylar nelerdir?

Görmüş geçirmiş, pişmiş. Neyin ne olduğunu anlamış. Değerleri olan, insanlara iyi gelen erkek olsun, kadın olsun herkes çekici olmalı. Sohbetine ayrı, sessizliğine ayrı doymuyorsan. Ne bileyim yanında kendini çok ama çok iyi hissediyorsan, insan başka bir insandan daha ne ister ki. Hı?
-Güzel Bakması : Tıpkı benim gibi yani.
-Kültürlü olması : Çok okumak ve gezmek bu kategoriye aitse bende fazlaca var.
-Kibar olması : Hayatımda değer verdiğim özelliklerden.
-İnce ruhlu olması : Fazlasıyla ince ruhlu olduğumu düşünüyorum.
-İyi kalpli olması : Tam doğru nokta.
-Şefkatli olması : +++++++++
-Sevgisini ve değer verdiğini göstermesi : İşte buna çok ama çok önem veririm.
-Zekası : Zeki biri olduğumu düşünüyorum.
-Merhameti : Merhamet benim göbek adım.
- Sadakati : bu konuda dünyada ilk 50 de olduğumu söyleyebilirim.
ve benim için bunlar dışında en önemlisi saygı ; bu konu ince çizgim. Saygılı olmak ve saygı görmek çok öenmli.
Bu yazdıklarınız 30 yaş üstü kadınlar için geçerli. Hayatı iyice yaşamış veya tecrübe etmişler vs… 20 li yaşlardaki kadınların aradıkları pek bunlar değil. Arada istisnalar var tabi ama az.
Ayrıca bir erkeğin güçlü olması lazım. Bu maddi anlamda olur, fiziksel anlamda olur, zeka anlamında olur ama güç kesinlikle önemli.
Niye geldim ben bu soruya şimdi, ne merak ettim?
Soran belli, kesin detay bırakmıştır :) dedim ve geldim.
Lütfen bir daha sorunca Hepsinin yanına kutucuk koyar mısın ben✔️ atacağım da :)
En azından ergen sorularındaki bi madde eksik, Kaslı olması :D
Cevap
7Cevap
Kaliteli bir espri anlayışı, belli bir kültür ve zeka seviyesi, etkileyici bir gülümseme, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmek, anlamlı bakan gözler, hal ve tavırlarındaki samimiyet, yüksek öz güven...
Herşeyden önce insan olması. Halden anlaması ve empati kurabilmesi ve sıraladıkların.. İnsan olmanın erdemini taşıyan herkes bunu hak eder.
Gerçekten mükemmel düşünceleriniz, kadınların ruhuna dokunabilmek ruhlarını tatmin etmek onların kalbini kazanmak için ilk etkenlerden bence de
Bir kadını gerçekten sahiplenici olması
Herşeyin başı temizlik bakımlı olması
Konuşması
Nezaket, ince espiri yeteneği, ağır başlılığı, olgun ve ve bakımlı olması, dinlemeyi bilen
Bakalım nelermiş.. 😄
Şaşırmadım..
Dur şunları yazayım.. 😄
Listede bende olmayanlar varmış..
Burkuldum buruk buruk.. 😄
Ciddi miydim sence burkulduğumu söylerken.. 😄
Ha şöyle.. 😄
Bu saydığın özelliklere sahip biri maymun gibi görünse kabul eder miydin?
Vay be ben kültürsüz çekici olmayan biriyim öyleyse niye çok kız arkadaşım oldu :D kültürlü kadınlarla konuştum? :D gerçek değil yazıklarınız yinede saygı duyarım :D
ahaha :D çekici olmayan birinin ayağına kadar gelip tanışmak istemeleri tuhaf oldu :D
Olgun olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?