Evet hanımlar bugünkü sorumuz size, değerli görüşlerinize ihtiyacımız var..🎤

Tip 🤖
Giyim 🧥
Ses 🎙️
Koku 💅
Davranış ⚜️
Diğer görüşler 👇
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet hanımlar bugünkü sorumuz size, değerli görüşlerinize ihtiyacımız var..🎤

Kanka bu anketleri ben de zamanında çok yaptım da. Kadınların şöyle garip bir huyu var. Ne istediklerini bilmiyorlar. Karaktere bakarım diyorlar ama iyi kalpli kibar erkekleri çekici bulmuyorlar. Yakışıklı, kaslı erkeklere gidiyorlar. Bir de kendilerine kötü davranan bad boy ları seviyorlar. Ben de başta iyi bir adamdım. İşe yaramayınca değiştim. Şimdi kapımda köle oluyorlar. Kas yap ve iyi para kazan. Kızların çoğu köle olur sana. Ama yine de kızlara iyi davranmayacaksın. Kötü de davranma ama iyi davranma. Arada sırada hafif hafif kötü davrancaksın mesela. Yöntemleri var.
çekmek başka kalmak başka, bir erkek türlü şeylerle mıknatıs gibi çekebilir kadınları, ve fakat merhamet yoksunu, Allahtan korkmazin bir vicdansız ise ve sorumsuz , duyarsız, ilgisizse, saygısız küstahsa, cimri pinti uyuşuksa, dünyanın en yakışıklı karizma zengin erkeği de olsa kadınlar o erkekte kalmaz
erkeği çekici yapan tek şey, yumruğunu masaya vurduğunda masanın üzerindekiler kaç cm yukarı zıplıyor. bu şekilde bir ölçüm yapabilirsiniz vesselam
ağırbaşlı, centilmen, vicdanlı, cesur ve koruyup kollayan mert bir erkek olması fghjs çok şey saydım ama benim kafamda kurduğum muhteşem erkek tanımı böyle bir şey😌
Cevap
25Cevap
kızlar paraya boya ve tipe bakarlar
Ses, duruş, karakter kendine hayata olan guveni
Omuzlarinin genis olmasi ve uzun boy maskulen bir yuz
Uzun boy geniş omuzlar cekıcı ses bakış ve zeka... mal olmasın Lütfen 😂
@bayxşahıs uğraşmayın benımle 😂
her şey. çekicilik dış görünüş değildir. centilmen, kültürlü bir adam her zaman kazanır.
Şu ankette kullanılan Henry Cavill fotoğrafı bile her şeyi açıklıyor. Para ve tip tabi ki. Gerisi yalan edebiyatı.
Davranışlar insanı çok etkiliyor. Onun için davranışlarımıza çok dikkat etmeliyiz
Davranış, düşünüş, karakter, kâlp, zekâ, güvenimi cidden hakediyor olması 🍀
Kariyeri ve kültürü bir de güçlü bir kişiliğe sahip olması
Tip, karakterli, saygılı, dürüst, insan gibi insan olması ve konuşmasını bilmesi
Ozguvenli olması onun yanindayken her sey halledilebilirmis gibi gelmesi guvende hissetmek
%90 tip çünkü erkekler olarak bizlerde %90 beğendiğimiz kadınlar ile konuşuyoruz
Para o yoksa tipi o da yoksa çöp zaten maalesef deneyleri bile var
Cimri olmamalı , yakışıklı olmalı, uzun boylu olmalı
Kesinlikle Aurası.
Gamzeli erkek net
Davranış, Tip, Ses ve Giyim
Ses ve düşünce yapısı
Davranış, fizik ve kariyeri.
1. Konuşma Görünüş
2. Ekonomik güç
Parası olsun herşeye yeter :)
Tek kadını sevmesi.
Günümüzde tip ve para