Bir Erkek ne kadar çirkin olursa olsun. Kariyer, para, güç; O erkeğe çekicilik ve karizma kattığı bir gerçek.. Bana göre ise bir erkeği çekici kılan detaylar iyi ve aktif bir konuşma diksiyonuna sahip olması, temiz ve bakımlı olması ve güzel kokması kafidir..
Kesinlikle zeka belki ben varmam gereken bir yere çabuk geldim bazı şeylerin farkına biraz çabuk vardım ama belli bir yerden sonra karakter zeka anlayış saygı sadakat şart.
Dış görünüş şu konuda yalan söyleyemeyeceğim dışı İlgimi çekmeyen birinin içine de merak etme bu bir gerçek ama tamamen dışa yönelik hareket etmen kasmış paraymış bana sunduğu maddi imkanlar ya da arabası olması ya da buna benzer saçma sapan şeyler asla takılma bunlara.
Çünkü insan belli bir yerden sonra artık konuşmadan kendinin derdini anlayabilecek birini arıyor kendini güldürebilecek birini arıyor sadece sesini duyunca için umut dolacak birini arıyor arkadaş arıyor kendine maddi güç değil ya da yanında biblo gibi gezici dış görünüş kumkuması değil.
Bu tür hoşlantıların sonu cinayetle bitiyor maalesef. Ne zaman beynini kullanmayı öğrenirse Türk kadını, o zaman kendini korumaya çalışmış olur. Kol kası yerine beyin kası olsun. Aklı başında, gözü sevdiğinde olsun. Para, çıkar vs. için değil, sevgi için hayatlar birleşsin. Ama neredeee? 🙄🥺
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
zeki komik bakımlı kemikli surat sakalı olabilir hafif.. fit bir vücudu olsun ve az kıllı olsun kolu bağrı falan bunlar uyarsa beni ceker 🤣
ooooo bak tam adamına sordun (lütfen insnaların görüşlerine saygı duyun) şimdi ilk olarak beyaz gömlek giymesi kaslı olması aşırı da değil göbekli olmasın yeter saç şekli hafif uzun olursa hoş olur kolye kullanması gülüşü duruşu (özgüvenli olması vs) kemer takması ya aksjdhfkds bunlar beni etklioy açıkçası bkz: gökdeniz tozoğlu
Endam, maskülen burun, maskülen hatlar, güzel elleri, güzel dişleri, karizmatik ses tonu, jest ve mimikleri, güzel ayaklar, boy bos, güzel vücut, yapılı iri vücut, boynunun hoş ve güzel olmasi, entellektüel olması, sağlam karakter, bakımlı ve temiz olması, tutucu ve yobaz olmaması, romantik olması, geniş omuz, janti olması... Kısacası eşşek gibi bir karizmayı çağrıştırması...
Şu kas hastalığı nedir arkadaş, ne ilgisi var... duruş bakış ve erkeğin kendine has bir karizması olmalı özelikle ağzından çıkan zeka pırıltılı sözler önemli olan...
Kişiye göre değişir ama benim fikrim; zeki , nerede nasıl davranacağını bilen, genel olarak ağır başlı ve efendi olması beni aşıri çekiyor. Görünüm olarak dersen de uzun boylu, yapılı , sakallı tipler hoş (bence)
Zekası, sohbeti, gülüşü ve gözleri yani en azından bana bakarken ışıl, ışıl bakmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bi erkek uzunsa kizlarin her turlu dikkatini ceker birazda spor yapiyorsa bakim yapiyorsa istedigi kizı tavlayabilur ama kısa boylu bi erkek para haric dikkat cekemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gevşek olması, düzenbaz olması, numara yapması, seviyorum ayağına kandırmasu, her kıza yürümesi. kimse duyar kasmasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kaşlar saat rahatsız etmeyen parfüm bakımlı saçlar bakımlı cilt