Biri bana akıl fikir versin?

Uzun ilişkiden çıktım kötü bir ayrılık yaşadım üzüldüm ağladım zaman geçti kendime birini buldum nasıl oldu bilmiyorum ama hayallerimdeki adamı buldum zengin genç sadık anlayışlı tüm boş vakti benimle falan 4 ay oldu onunla hersey cok iyi ama benim aklım eski sevgilim de kaldı tabi 4 yılı silmek kolay değil eski sevgilim de bencil küfürbaz onuda geçtim ne yaparsan yap beğenmez toksik biri erkek yapar ama kadın yapmaz kafasında ama beni sevdiğini kalbimde hissediyordum seni seviyorum dediğinde kalbim hızlanirdi her zaman da derdi gözü de benden başkasını görmezdi gerçekten anlaşamıyorduk ve çok kötü terk etti beni yüz üstü bıraktı o gidince kötü olmuştum yeni sevgilim benu hayata döndürdü resmen ama benim aklımda kalbimde eskisinde kaldı sürekli onunla olmak sesini duymak istiyorum yeni Sevgilimle sevişirken bile gözlerimi kapatıp eski sevgilimi hayal ediyorum yoksa asla yapamam sizce ne yapsam bir yanda beni terk etmiş üzmüş biri bir yanda aşk adamı ama işte s*keni severler ya benimki de o hesap unutamıyorum..
Biri bana akıl fikir versin?